- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
ben 15 ytasında da aynıydım hala da aynı bu ergenkil 30 da mı biter 40 da mı anlamadım. yazık
ama her insan takıntılı .olmasa estetil burunlar silikon memeler kontür kaşlar olmazdı
ben 15 ytasında da aynıydım hala da aynı bu ergenkil 30 da mı biter 40 da mı anlamadım. yazık
ama her insan takıntılı .olmasa estetil burunlar silikon memeler kontür kaşlar olmazdı
iyi de her insan o bahsettiğin işlemleri oluyor mu? Mesela bende hiçbiri yok, yani herkes takıntılı değil. Ben mesela banyodan çıkışta böyle aynaya bakıp 'Allahım neler yaratıyon diyom, sonra bir de kendime öpücük atıyom.'düşün artık nasıl bir hayal dünyasında yaşıyom
Eki Görüntüle 1174688
Konu başlığın da ilk okuduğumdan beri şunu çağrıştırıyor bu arada. Söylemeden edemedim.
Canım şükret gözlerin görüyor mu kulakların duyuyor mu konuşa biliyor musun yürüye biliyor musun kendi ihtiyaçlarını karşılıya biliyormusun lutfen sukret iki tane görme engeli kuzenim var biri benden bi yaş küçük biri 12 yaşında ikiside dünya güzelleri ama kendilerini bile görmüyorlar sen şanslısın görüyorsun şükret önemli olan iç güzellik lütfen şükret
benimi merak ettin canım albümüme bakabilirsin arkadaşımsın nede olsa sana görünür
benimi merak ettin canım albümüme bakabilirsin arkadaşımsın nede olsa sana görünür
Özguvenini kıracak birileri mi oldu hayatında?
Erkekler bu konularda çok acımasız ben bu tür olayları da biraz buna bağlıyorum bu kendiini beğenmeme veya estetikler ya da herneyse
Yani bir psikolog bile ' ben iki kişi arasından ilk izlenim olarak güzel olana daha iyi davvranırım' tarzı bir cümle kurmuştu.
Çok yanlış bence.
evet o :)dandik birşey için dünyada ens evdiğim varlık üstüne yemin etmem zaten.bunu yapacaksam lanet olsun bana.. konu basında baya saçmalamışım evet okuyunca bende salakça olduğunu kabul ettim..ama hislerim böyle su an..
evet ben daha batılı insanları seviyorum sanırım. mesela sizin avatarınızda ki melissa hurt wood sanırım
az vodka vardır dıyorsun yani
bişey var ama onla ilgili mi bilemedim anltmaya utanıyorum çok kücktüm bir olay
iyi de her insan o bahsettiğin işlemleri oluyor mu? Mesela bende hiçbiri yok, yani herkes takıntılı değil. Ben mesela banyodan çıkışta böyle aynaya bakıp 'Allahım neler yaratıyon diyom, sonra bir de kendime öpücük atıyom.'düşün artık nasıl bir hayal dünyasında yaşıyom
Aaa unuttun mu kıss ben sana baktım hatta album dışında yorum da yaptım :)
Çok güzelsin ten rengin boyun gözlerin çok güzel
Merak ettiğim tüm bunlara rağmen nasıl kıskanç diyor kocişin :)
Ben de çok merak ettim aslında.
Sen bilirsin ama anlatırsan daha iyi olur bence senin için.
bişey var ama onla ilgili mi bilemedim anltmaya utanıyorum çok kücktüm bir olay
Çok beğendim bu davranışını ya :)
Ama bence insanın kendini beğenmesi, gerçekten kşiye yansıyor bir artı olarak
sağol canım doğru unutmuşumay bilmem erkeklere göre bütün kadınlar çok kıskanç
maalesef öyle merak edilicek biri değilimmeryemin görüşü güzel ondan şişkoyum ben ya
aşağlık bir duruma düşmek istemiuyorum ondan ama şöyle.7 yaslarında falan ilkokulda biri vardı ben onu çok sveiyordum cocukluk ama seviyordum hgerçekyten keske beni sevse diyordum o da benle arkadaş gbi idi. sonra baktım bir kızın adını yazıo heryere dila diye.kızda sarısındı çocuk gb o da aynıydı baya bi koydu bu bana .ama ardan çokk zaman geçti
sağol canım doğru unutmuşumay bilmem erkeklere göre bütün kadınlar çok kıskanç
maalesef öyle merak edilicek biri değilimmeryemin görüşü güzel ondan şişkoyum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?