çok çirkinimm keşke ölsem :(

e candice onlardan değil bence canım yani çok aşırı değil biraz fazla dudağını şişirtiyor okadar defilede de shop yok heralde izliyoruz ailecek

Ne yalan söyliyim sadece az önce paylaştığın fotoğrafa göre yorum yaptım :)
Bu arada senin ailecek izleme özgüvenine de hem şaşırıyorum he bayılıyorum yani ben kendimi furudum herhal :)

Erkek olsam böyle tiplere aşık olurdum işte :):)
Bende bi ara sarışın kızlara özenirdim sonra kuzenimi gördüm ve her sarışının afet olmadığını acı bir şekilde anladım :) Esmer olduğumdan kendimi sevmeye başladım bir anda,esmer kadınlar idolüm oldu :))

Ayy avatarını her gördüğümde sevesim geliyor zaten. Ne minnoş kadın değil mi Audrey. Bir de Türk tipi var gibi sanki. Belgin Doruk'a benzetiyorum biraz.
Aynen bizden biri gibi değil mi,çok seviyorum mimiklerini :) Belgin Doruk çok hoş kadın gerçekten ya bir de Gülşen Bubikoğlu..Benim bile dibim düşüyor bu hatunlara :))

katılıyorum. şimdi millet kendi ismini bile beğenmiyor. annemler çogg banelmiş keşke ismin Ayşe değil de Ayberil olsaydı falan. git gide memnuniyetsiz olmaktalar

''annem ölsün'' lakırdısını serdar ortaç moda etti bu aralar :) yeni stil yemin etme şekli zannımca .. anası duysa kafasını kırar.

napiyim kimse kaale almıo gülüolar ..yemin etsem aLLAH ÇARPSIN DESEM RAMAZAN GÜNÜ İNANIRLARMI BİLMİYORUM .ARKADAŞIM BİLE YOK DORU DÜRÜST YAKIN O YÜZDEN ANLATACAK BURAYI BULDUM

konu sahibi kaç yaşında kaçırdım sanırım. annem ölsün falan ne ayak yaw

''annem ölsün'' lakırdısını serdar ortaç moda etti bu aralar :) yeni stil yemin etme şekli zannımca .. anası duysa kafasını kırar.

evet Ahmet kaya adlı videosuna cekmıs hasta usenmemıste
bence konu sahıbesının serdar ortaçla bağlantısı akrabalığı var

Ay iyi bari sen baya özgüvenli hatunsun ben asla sormam öyle şeyler, başka kadını övdürtmem de yanımda normalde kıskanç ya da kaprisle de alakam yoktur hiç ama hiç ancak bu konuda böyleyim dilini keserim valla, fantezi dünyamın en güzel kadını ben olmalıyım hiç kimse beni acı gerçeklerle yüzleştiremez

yaşını merak ettim tam ergenlik çagındaki sorunlar her insanın güzelligi vardır bence kendıne bu kadar gaddar davranmamalısın üzüldüm acıkcası

Sağol kuşum..
Sen de mahpustan çıkmışsın,geçmiş olsun..

eyvallah hacı yattık çıktık işte napalım

aynen eskiden selülit nedir bilmezdik şimdi hepimiz selülit arıyoruz herkezde

napiyim kimse kaale almıo gülüolar ..yemin etsem aLLAH ÇARPSIN DESEM RAMAZAN GÜNÜ İNANIRLARMI BİLMİYORUM .ARKADAŞIM BİLE YOK DORU DÜRÜST YAKIN O YÜZDEN ANLATACAK BURAYI BULDUM

kendine inandırmak için yeminler etmene gerek yok. boş yere Allahı şahit tutup durma. annem ölsün, Allah çarpsın bunlar çok uç şeyler.

Canımsın ya neden böyle düşünüyorsun ki
Sen bence ilk etapta nickini değiştir canım ya
Bi kendine özgüven gelsin
Arkadaş çevreni yenile ,gez toz,kendine bakım yap
Sarışın olmak da ne var boyat olsun bitsin,gözlere lens tak oldu bitti
Şu aramazan günü Allah'a isyan edecek ne var
Çok şükür elin ayağın tutuyor haline şükret

yok ben bu kadını beğenmediğimi söyledim arkadaş paylaşmıştı..oda benim yalancı olduğmu düşündü bu kız çok güzel diye

aslan olsaydım keşke en çirkini bile özgüveni had safhada .( sağolun

Ne yalan söyliyim sadece az önce paylaştığın fotoğrafa göre yorum yaptım :)
Bu arada senin ailecek izleme özgüvenine de hem şaşırıyorum he bayılıyorum yani ben kendimi furudum herhal :)

ay ne olacak kız arada kocamda baksın yazık değil mi ona ben hiç kaçırmam vs defilelerini benimkine de izlettirmeye çalışıyorum genelde uyuya kalıyor

Konu gerçek mi kızlar? Ona göre yazacağım..

ben de bunu düşünüyordum tüm mankenleri tanıması falan değişik geldi açıkçası gerçi ben magazine uzak olduğumdan ben kimseyi tanımıyrm o ayrı

gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum ..
saç rengi göz rengi en kolay değiştirilebilen şeyler..eğer mesela sadece buysa kolay ama sevdiğin birinden olumsuz birşey mi duydun.. sevdiğin kişi sarışın birini mi seviyor da bir sarışınla aldatılma fobisi oluştu.. kaç yaşındasın bunlar da düşüncelerini etkileyecektir.
ha ayrıca çirkin kadın yoktur bakım-makyaj herkesi çook değiştiriyor..

yaşını merak ettim tam ergenlik çagındaki sorunlar her insanın güzelligi vardır bence kendıne bu kadar gaddar davranmamalısın üzüldüm acıkcası

ahhh bacım resimdeki sensen sende pek güzelmişsin , maşallah . şimdi bu laflar arkadaşa kötü olacak :))

Canım şükret gözlerin görüyor mu kulakların duyuyor mu konuşa biliyor musun yürüye biliyor musun kendi ihtiyaçlarını karşılıya biliyormusun lutfen sukret iki tane görme engeli kuzenim var biri benden bi yaş küçük biri 12 yaşında ikiside dünya güzelleri ama kendilerini bile görmüyorlar sen şanslısın görüyorsun şükret önemli olan iç güzellik lütfen şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…