- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
e candice onlardan değil bence canım yani çok aşırı değil biraz fazla dudağını şişirtiyor okadardefilede de shop yok heralde izliyoruz ailecek
Bende bi ara sarışın kızlara özenirdim sonra kuzenimi gördüm ve her sarışının afet olmadığını acı bir şekilde anladım :) Esmer olduğumdan kendimi sevmeye başladım bir anda,esmer kadınlar idolüm oldu :))Avatarın süperr
Erkek olsam böyle tiplere aşık olurdum işte :):)
Aynen bizden biri gibi değil mi,çok seviyorum mimiklerini :) Belgin Doruk çok hoş kadın gerçekten ya bir de Gülşen Bubikoğlu..Benim bile dibim düşüyor bu hatunlara :))Ayy avatarını her gördüğümde sevesim geliyor zaten. Ne minnoş kadın değil mi Audrey. Bir de Türk tipi var gibi sanki. Belgin Doruk'a benzetiyorum biraz.
İşte bu biraz da fazla magazin okumaktan güzellik standartlarımız yükseldi o yüzden. Eskiden bir kadına güzel denilirmiş geçilirmiş şimdi öyle mi kulak memesinden tut, alın yapısına, saç uçlarına kadar inceliyoruz. Yok şunun selüliti var, yok şunun bacağı şöyle yok şunun alt kirpiği şöyle.Valla ben hiç duymadım eski kuşaktan insanların 'Hatçe güzel ama bel bölgesinde yağlanma var .' dediklerini aman ne gerek var, güzel de geç işte eski kuşaklar gibi.
''annem ölsün'' lakırdısını serdar ortaç moda etti bu aralar :) yeni stil yemin etme şekli zannımca .. anası duysa kafasını kırar.
konu sahibi kaç yaşında kaçırdım sanırım. annem ölsün falan ne ayak yaw
''annem ölsün'' lakırdısını serdar ortaç moda etti bu aralar :) yeni stil yemin etme şekli zannımca .. anası duysa kafasını kırar.
ben bayılırım o kadına
hatta eşime demiştim bu kadın nekadar güzel değil mi
eşimin cevabı aynen şu oldu; kadın tam bir kadın hatta kadın değil başka bir şey böyle gözlerini pölerterek söylüyordu
ailecek bayılırız ona
Sağol kuşum..
Sen de mahpustan çıkmışsın,geçmiş olsun..
İşte bu biraz da fazla magazin okumaktan güzellik standartlarımız yükseldi o yüzden. Eskiden bir kadına güzel denilirmiş geçilirmiş şimdi öyle mi kulak memesinden tut, alın yapısına, saç uçlarına kadar inceliyoruz. Yok şunun selüliti var, yok şunun bacağı şöyle yok şunun alt kirpiği şöyle.Valla ben hiç duymadım eski kuşaktan insanların 'Hatçe güzel ama bel bölgesinde yağlanma var .' dediklerini aman ne gerek var, güzel de geç işte eski kuşaklar gibi.
napiyim kimse kaale almıo gülüolar ..yemin etsem aLLAH ÇARPSIN DESEM RAMAZAN GÜNÜ İNANIRLARMI BİLMİYORUM .ARKADAŞIM BİLE YOK DORU DÜRÜST YAKIN O YÜZDEN ANLATACAK BURAYI BULDUM
Senin bu idolünü tanımam etmem şimdi baktım da ben de bunun kulaklarını büyük buldum mesela.
Sen o idolün gibi olsan da biri bir kusur bulabilir yani kapiş
Güzel bakan güzel görür. Dua et sana güzel bakan biri çıksın karşına, ne sarı saç istersin, ne renkli göz..
akrep misin baştan söyleseydin ya :)))
şaka bi yana yaradılışın böyledir..
illa kötü yanlış ya da anormallik değil bu..
ama bence kendine dönmeye çalış..
insan kendiyle ilgili olursa kendi hayatına daha fazla odaklanırsa bence azalıyor bu tür hisler..
yaşın büyüdükçe hayat ister istemez seni daha "senci" yapacak.. azalacaktır bu duygu..
güzellik mutlu olmak için bir kriter değil..
mutlu ve huzurlu insan güzel aslında..
21 yaşın da..
"Annem ölsün" ile başlayan yemin..
Cııkksss ablacım inandırıcı değil..
yok ben bu kadını beğenmediğimi söyledim arkadaş paylaşmıştı..oda benim yalancı olduğmu düşündü bu kız çok güzel diye
Ne yalan söyliyim sadece az önce paylaştığın fotoğrafa göre yorum yaptım :)
Bu arada senin ailecek izleme özgüvenine de hem şaşırıyorum he bayılıyorum yani ben kendimi furudum herhal :)
Konu gerçek mi kızlar? Ona göre yazacağım..
yaşını merak ettim tam ergenlik çagındaki sorunlar her insanın güzelligi vardır bence kendıne bu kadar gaddar davranmamalısın üzüldüm acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?