- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
bılgısayarında yok mu?
annenın üzerine yemın ettıgın için inanıyorum bu konunun gerçekliğine.anladım, sen benı anladın mı?
güzellik görecelidir
bakım şart
giyim tarzı önemli
saç, makyaj önemli..
yani, bunları çok ucuza yapabılırsın
pahalı şeyler degıl bunlar
ay ne olacak kız arada kocamda baksın yazık değil mi onaben hiç kaçırmam vs defilelerini benimkine de izlettirmeye çalışıyorum genelde uyuya kalıyor
ben de bunu düşünüyordum tüm mankenleri tanıması falan değişik geldi açıkçası gerçi ben magazine uzak olduğumdan ben kimseyi tanımıyrm o ayrı
gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum ..
saç rengi göz rengi en kolay değiştirilebilen şeyler..eğer mesela sadece buysa kolay ama sevdiğin birinden olumsuz birşey mi duydun.. sevdiğin kişi sarışın birini mi seviyor da bir sarışınla aldatılma fobisi oluştu.. kaç yaşındasın bunlar da düşüncelerini etkileyecektir.
ha ayrıca çirkin kadın yoktur bakım-makyaj herkesi çook değiştiriyor..
mesela söyle bişi var ben gzüme bişi sürünce kıro kızlara benzetiyorum hemen siliyorm yani böle anadolu kadını imajı istemiyorum modern bir hava seviyorum.. sorun burda birazda .bunalrı halletsem bişileri becersem geçecek inşallah
çok tatlısın allah seni istediğin hereye kavuşursun
ramazan günü annemi öldürecek kadar kötü değilim.. bu saçma ve cahilce yemini ettim napalım yapcak bişi kalmadı araba ezsin allah çarpsın desem daha komik olurdu
Ay iyi bari sen baya özgüvenli hatunsun ben asla sormam öyle şeyler, başka kadını övdürtmem de yanımdanormalde kıskanç ya da kaprisle de alakam yoktur hiç ama hiç ancak bu konuda böyleyim dilini keserim valla, fantezi dünyamın en güzel kadını ben olmalıyım hiç kimse beni acı gerçeklerle yüzleştiremez
ahhh bacım resimdeki sensen sende pek güzelmişsin ,maşallah . şimdi bu laflar arkadaşa kötü olacak :))
ay güldürdün yaa bir de adama izle diye zorlama mı yapıyorsun
yya yok yok bende o kadar özgüven yok doğruya doğru
kıskançlıktan geberirim valla
hak mak tanımam oyarım o gözleri de
öncelikle tesekur ederım arkadasım ama ben konu sahıbının yasının kücük oldugunu dusunuyorum gecer ıns en kısa zamanda bu sorunları ergenlik zor atlatılıyor malesefahhh bacım resimdeki sensen sende pek güzelmişsin ,maşallah . şimdi bu laflar arkadaşa kötü olacak :))
Özgüvensizliğin dibine vurmuşsunuz
hiçbir özelliğinizi beğenmiyor, her lafa keşke diye başlıyorsunuz ki
kendiniz de söylemişsiniz zaten sosyal hayatınızı çok kötü etkiler bu durum
yaşam kaliteniz sıfırlanır
yapmayın böyle
her insanın kusurları vardır
Kusursuz insan yoktur
İnsan kusurlarıyla güzeldir
Kendinizi sevmeye çalışın beğenmediğiniz özelliğinizi tam olarak keşfedin ve orayı güzelleştirmek için çaba sarf edin
Sarışın renkli gözlü her kadının güzel olmadığı gibi
esmerlerin de hepsi çirkin değildir
Hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz çözüm kabul etmiyorsunuz
Daha iyi olmak gerçekten bu durumdan kurtulmak istiyorsanız önerilere kulak verin her şeye itiraz etmeyin.
o konularda rahatım,mankenden,artisten monicadan kıskanmam çok şükür
gözlemlerim yakınımdakilere personeline ne hissediyor ,bir anormallik görüdüğüm an ciğerini sökerim
monicada bakılmayacak gibi değil ama ya
anadolu kadınları güzeldirmesela söyle bişi var ben gzüme bişi sürünce kıro kızlara benzetiyorum hemen siliyorm yani böle anadolu kadını imajı istemiyorum modern bir hava seviyorum.. sorun burda birazda .bunalrı halletsem bişileri becersem geçecek inşallah
çok tatlısın allah seni istediğin hereye kavuşursun
ramazan günü annemi öldürecek kadar kötü değilim.. bu saçma ve cahilce yemini ettim napalım yapcak bişi kalmadı araba ezsin allah çarpsın desem daha komik olurdu
o konularda rahatım,mankenden,artisten monicadan kıskanmam çok şükür
gözlemlerim yakınımdakilere personeline ne hissediyor ,bir anormallik görüdüğüm an ciğerini sökerim
monicada bakılmayacak gibi değil ama ya
zaten bendeki bu öz güven nereden geliyor bu halimle onuda bir bilsembide ona göre ben çok kıskancım düşün bu tarz şeyleri hiç kıskanmam yolda vay şu çıtıra bak dediğim çok olmuştur
öncelikle tesekur ederım arkadasım ama ben konu sahıbının yasının kücük oldugunu dusunuyorum gecer ıns en kısa zamanda bu sorunları ergenlik zor atlatılıyor malesef
Biraz daha anlatırsan kalbime incek
Şu çıtıra bak
Çok merak ettim ben de ne kıskancı ya sen de kıskançsan artık
dedikleriniz yüzde beşyüz haklı sözler
hayırr çok iyi dinliyorum emin olun.yoksa niye açayım konu..baya daraldım anlatamam
..kimsem yok birine desem güler üstüme çünkü
anadolu kadınları güzeldir
sen daha çok batılı tip istiyorsun sanırım
mesela her ınsana göz kalemı yakısmaz. yakısmadıgını düşünüyorsan onu kullanma. rimel, allık, fondoten parlatıcı veya hafıf tonlu bir ruj bile yeterlı.
saç rengın illaki sarı olmasına gerek yok
mavi lens yakısıyorsa kullan, kahverengı saçla muhtesem oluyor :)
bazı şeyler insanın elındedır
kendıne çeki düzen verırsen, özguvenınde gerı gelecektır emın.
heee, buna ınanırım; yalan söyleme gercek olur derler :) o yuzden şu mübarek gunde ettıgın yemıne ınandım :)
amin, cümlemızın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?