çok çirkinimm keşke ölsem :(

mesela söyle bişi var ben gzüme bişi sürünce kıro kızlara benzetiyorum hemen siliyorm yani böle anadolu kadını imajı istemiyorum modern bir hava seviyorum.. sorun burda birazda .bunalrı halletsem bişileri becersem geçecek inşallah
çok tatlısın allah seni istediğin hereye kavuşursun
ramazan günü annemi öldürecek kadar kötü değilim.. bu saçma ve cahilce yemini ettim napalım yapcak bişi kalmadı araba ezsin allah çarpsın desem daha komik olurdu

ay ne olacak kız arada kocamda baksın yazık değil mi ona ben hiç kaçırmam vs defilelerini benimkine de izlettirmeye çalışıyorum genelde uyuya kalıyor

ay güldürdün yaa bir de adama izle diye zorlama mı yapıyorsun
yya yok yok bende o kadar özgüven yok doğruya doğru
kıskançlıktan geberirim valla
hak mak tanımam oyarım o gözleri de

insan güzellik takıntılı olunca tüm kadınları incelioo.zaten kadınlara erkeklerden çok bence kızlar bakıoo

Özgüvensizliğin dibine vurmuşsunuz
hiçbir özelliğinizi beğenmiyor, her lafa keşke diye başlıyorsunuz ki
kendiniz de söylemişsiniz zaten sosyal hayatınızı çok kötü etkiler bu durum
yaşam kaliteniz sıfırlanır
yapmayın böyle
her insanın kusurları vardır
Kusursuz insan yoktur
İnsan kusurlarıyla güzeldir
Kendinizi sevmeye çalışın beğenmediğiniz özelliğinizi tam olarak keşfedin ve orayı güzelleştirmek için çaba sarf edin
Sarışın renkli gözlü her kadının güzel olmadığı gibi
esmerlerin de hepsi çirkin değildir
Hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz çözüm kabul etmiyorsunuz
Daha iyi olmak gerçekten bu durumdan kurtulmak istiyorsanız önerilere kulak verin her şeye itiraz etmeyin.

Ya açıkçası genel olarak makyajı beceremiyoruz ama eğer gerçekten istiyorsan öğrenirsin ve çok kaliteli makyaj malzemeleri ile bu işi halledersin.
Belki gerçekten de yakışmıyordur yani o konuda ibişey diyemem
AMa yapman gerekn en öenmli şey bakım , makyaj değil bunlardan önemlisi özgüven sorununu halletmen

o konularda rahatım,mankenden,artisten monicadan kıskanmam çok şükür
gözlemlerim yakınımdakilere personeline ne hissediyor ,bir anormallik görüdüğüm an ciğerini sökerim
monicada bakılmayacak gibi değil ama ya

ay güldürdün yaa bir de adama izle diye zorlama mı yapıyorsun
yya yok yok bende o kadar özgüven yok doğruya doğru
kıskançlıktan geberirim valla
hak mak tanımam oyarım o gözleri de

zaten bendeki bu öz güven nereden geliyor bu halimle onuda bir bilsem bide ona göre ben çok kıskancım düşün bu tarz şeyleri hiç kıskanmam yolda vay şu çıtıra bak dediğim çok olmuştur

dedikleriniz yüzde beşyüz haklı sözler
hayırr çok iyi dinliyorum emin olun.yoksa niye açayım konu..baya daraldım anlatamam
..kimsem yok birine desem güler üstüme çünkü

aynen bende böyle düşünüyorum mankeni atisi beğense ne olacak

anadolu kadınları güzeldir
sen daha çok batılı tip istiyorsun sanırım
mesela her ınsana göz kalemı yakısmaz. yakısmadıgını düşünüyorsan onu kullanma. rimel, allık, fondoten parlatıcı veya hafıf tonlu bir ruj bile yeterlı.
saç rengın illaki sarı olmasına gerek yok
mavi lens yakısıyorsa kullan, kahverengı saçla muhtesem oluyor :)
bazı şeyler insanın elındedır
kendıne çeki düzen verırsen, özguvenınde gerı gelecektır emınim.

heee, buna ınanırım; yalan söyleme gercek olur derler :) o yuzden şu mübarek gunde ettıgın yemıne ınandım :)

amin, cümlemızın :)

Son düzenleme:

Ben de personalden, iş arkadaşından falan kıskanmam var bende bir anormallik

Son düzenleme:
zaten bendeki bu öz güven nereden geliyor bu halimle onuda bir bilsem bide ona göre ben çok kıskancım düşün bu tarz şeyleri hiç kıskanmam yolda vay şu çıtıra bak dediğim çok olmuştur

Biraz daha anlatırsan kalbime incek
Şu çıtıra bak
Çok merak ettim ben de ne kıskancı ya sen de kıskançsan artık

öncelikle tesekur ederım arkadasım ama ben konu sahıbının yasının kücük oldugunu dusunuyorum gecer ıns en kısa zamanda bu sorunları ergenlik zor atlatılıyor malesef

ben 15 ytasında da aynıydım hala da aynı bu ergenkil 30 da mı biter 40 da mı anlamadım. yazık
ama her insan takıntılı .olmasa estetil burunlar silikon memeler kontür kaşlar olmazdı

Konu başlığın da ilk okuduğumdan beri şunu çağrıştırıyor bu arada. Söylemeden edemedim.

dedikleriniz yüzde beşyüz haklı sözler
hayırr çok iyi dinliyorum emin olun.yoksa niye açayım konu..baya daraldım anlatamam
..kimsem yok birine desem güler üstüme çünkü

Gülünecek bir konu değil asla ben de kendimi beğenmem anlayabiliyorum
boyum şu kadar daha uzun olsaydı fiziğim daha güzel olsaydı vs.
insan kendinde olmayan ne varsa onu daha çok beğeniyor
ama bu biraz da bizim elimizde çirkin kadın yoktur gerçekten de bakım, makyaj, giyim
insanı çok değiştiriyor.

dandik birşey için dünyada ens evdiğim varlık üstüne yemin etmem zaten.bunu yapacaksam lanet olsun bana.. konu basında baya saçmalamışım evet okuyunca bende salakça olduğunu kabul ettim..ama hislerim böyle su an..
evet ben daha batılı insanları seviyorum sanırım. mesela sizin avatarınızda ki melissa hurt wood sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…