çok çocuklu anneler

ahteri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
48
0
86
İstanbul
çok çocuklu anneler evde ki cümbüşü ve yaşadığımız enteresan anları bur da anlatalım...

biz evde kalabalık büyüdük ve şunu diyebilirim ki kesinlikle sıkıcı değil. önce eğleniyorsunuz sonra kavga oluyor sonra barışılıyor:)) anne olmayı pek düşünemiyorum çünkü hayat zor ama olcaksa da tam olsa şöyle 3-4 çocuk fena olmaz:)

biz evde kalabalık büyüdük ve şunu diyebilirim ki kesinlikle sıkıcı değil. önce eğleniyorsunuz sonra kavga oluyor sonra barışılıyor:)) anne olmayı pek düşünemiyorum çünkü hayat zor ama olcaksa da tam olsa şöyle 3-4 çocuk fena olmaz:)
benim 4 tane var. çok çocuk çok renkdir.

evet hiç sıkılmıyo :)) bir bakmışım akşam olmuş...

Allah bağışlasınn:nazar::emir_bebek:

ben bekarım ama en az 3 tane çocuğum olsun isterdim:17: ama şimdiki erkekler pek sıcak bakmıyorlar bu duruma, her şeye yetişemeyiz kaygısından:26:

çok çocuk konusuna bekar kızlar daha mı meyilli çıktı yaw yazın kızlar yazın ben sizi önce evlemeye sonra kalabalık aileye ikna edicem:)

Son düzenleme:
evet aynen öyleler dünyada sayıları azaldığı için midir nedir pek nazlı oldular:))) ne evlenmeye nede çocuğa yanaşmıyorlar...

olsun kızlar vazgeçmek yok :D

Son düzenleme:
4 çocuklular sadece benim çevrem de ve filmlerdemi var

az önce kızımı da buraya üye yaptım :) anne kız karşılıklı yazışırız artık erken evlenmenin bir iyi yanı da bu olsa gerek arkadaş gibi birlikte büyüyoruz.

benım oglum 21 aylık 2ncıyı düşünmeye basladık hayırlısıyla bende calısmasam 3-4 düşünebilirdim ama anneler cok yıpranıyor bu bı gercek bı suprız olsa ıkıncı ıkız olsa hıc fena olmaz:1:

ben de isterim ya,tek başına çocuk mu büyürmüş
biz ablamla bi odaya çekilir saatlerce çıkmazdık,annem hiç çilemizi çekmemiştir o yönden :)

benim annemler tam tamına 10 kardeşler. bizim bayramlarımız, düğünlerimiz müthiş güzel geçer. kalabalık güzel ama sevene. sevmeyende var tabii ama tüm aile bir arada olduğu zaman insan kendini çok güçlü hissediyor. ailenin birbirine destek olması çok güzel birşey:52: ama kalabalık sevmeyene tam bir eziyet olabiliyor.

bence bu kadar çocuk da iyi değil bana göre.ideali 2 dir diye düşünüyorum.hadi hiç maddi problem yok diyelim.4 ya da 5 çocuğa bir anne nasıl yetecek ya.mutlaka ilgi eksikliği olacak.biz 4 kardeşiz ama hiç istemezdim,2 kardeş olmayı yeğlerdim.annemden ilgi gördük ama annem kendi hayatı adına hiçbirşey yapamadı.hala da yapamıyor en küçükleri ben olmama ve hepsinin evli olmasına rağmen çocukları için çırpınıyor.ne giyim bilir,ne bakım,ne aşk,ne de kendine vakit ayırmak...böyle çok çocuk olunca kardeşler birbirini rakip hatta düşman olarak görüyor.anneyi babayı kıskanıyor ooof neler yaşadım.ablam var mesela bana etmediği kötülük kalmadı,çocukluğumu mahvetti.annemin başında bu kadar dert olmasa bize nasıl davranacağını yaklaşacağını daha iyi bilebilirdi mesela...

Back
X