cok çok acil regl gecikmesi

elmayiyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
227
41
28
29
iliski sonrasinda iki kez regl oldum ve 45 gun sonra yaptığım idrar testim negatif ama 3.reglim gecikti sizce neden

Kim bilir, havalardan, kullandığınız ilaçlardan, stresten. Her şeyden olabilir

iliski sonrasinda iki kez regl oldum ve 45 gun sonra yaptığım idrar testim negatif ama 3.reglim gecikti sizce neden
Her ay gününde olmuyoruz,mevsimsel bile olabilir
Gebelik için soruyorsanız imkansız. Yakın zamanda ilişkiniz olmadıysa.

2 kere regl olmuşsunuz, test negatif çıkmış. İçiniz rahat değilse kan da verin bir de öyle baktırın ama sanmıyorum
İlişki üzerinden 2 kez adet oldum demediniz mi ? İmkanlı mı sizce
normal regl olmaya devam eden gebeler varmis ondan demistim ve afedersiniz ama bu ara fazla yogun akintim oluyor gebelik belirtisi diye okumustum ondan dedim

Nasıl hamile kalınır. Hamile kalınca adet olunmaz. Gibi konuları bilmeden ilişki yaşamayın. Yaşıyorsanız da sonuçlarını düşünüp katlanın. Katlanamayacağınız ilişkinin içinde de olmayın. Daha ne deyim

Daha dün konun vardı durup durup neden aynı şeyi sorup duruyorsun 11 kasimdan beri hep aynı konu bu kadar telaşın varsa git hastaneye test yaptır

Her konunuz olmayacak gebeliğinizle ilgili . Ya sevişmeyin ya da nasıl bebek olur öğrenin. Salın bizi artık

normal regl olmaya devam eden gebeler varmis ondan demistim ve afedersiniz ama bu ara fazla yogun akintim oluyor gebelik belirtisi diye okumustum ondan dedim
Valla biraz okuyun,öğrenin nasıl hamile kalınır veya nasıl korunulur diye.
Acaba çok bildiğim için mi hamile kalamıyorum
Dur biraz da buna kafamı takayım da reglim geciksin,yine kendimi hamile sanayım.

yanlışınız var adet görerek hamile olanlarda var bende bj yüzden actim konuyu :)

Her konunuz olmayacak gebeliğinizle ilgili . Ya sevişmeyin ya da nasıl bebek olur öğrenin. Salın bizi artık
Buraya konu acıyor yorumlara cevap veriyor hatta tersliyor
Buraya harcadığı zamanı enerjiyi niye gidipte saglik ocağına hastaneye test yaptırmıyor cidden tuhaf

Dalgamı geçiyor trol mu ne
kasım ayı bitti halen hamilemiyim derdinde

hastaneye gidemiyorum demekki ve hâlâ regl olmadım gerginliğim bu yuzden

yaptirabilsem yazmam zaten
O zaman cinsellikle yasiyacaksan korun yada yapma bu kadara korkun varsa
Yaşın 26 yazıyor coxuk değilsin hayret ya
test yaptırırsan aile duyucak ortalık karışacak
O zaman yapma sürtünme sürtünme

Ay düzgün cevap verdim sonra profile baktım, bir de sürtünmeli ilişkiymiş. Pişmanıımm
anlamadigim iliskimin nasil oldugu neden ilgilendiriyor insanlarin hayatina hemen müdahale etmek neden hosunuza gidiyor soru sormusum sacma sapan yorumlar regl olmadim diyorum yeniden konuyu acmamin sebebi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…