Evet işte sürtünme kaç kez dedik ama illa hamilemiyim diyor yaAy düzgün cevap verdim sonra profile baktım, bir de sürtünmeli ilişkiymiş. Pişmanıımm
İlişkinin nasıl olduğundan bize ne ablam, isterseniz sürtünme kuvvetini bulun isterseniz sürtünerek ateşi bulun. Sürtünerek hamile kalınmayacağını bilecek kadar anatomi bilgisi öğrenin öyle sevişin ama.anlamadigim iliskimin nasil oldugu neden ilgilendiriyor insanlarin hayatina hemen müdahale etmek neden hosunuza gidiyor soru sormusum sacma sapan yorumlar regl olmadim diyorum yeniden konuyu acmamin sebebi bu
bunu anlamıyorum ama regl olmadim ve bunun nedenini merak edip actim konuyuEvet işte sürtünme kaç kez dedik ama illa hamilemiyim diyor ya
Değilsin dedik 11 kasimdan beri kaç konu açtı
bunun yanlis oldugunu soyleyeyim o zaman doktorlarin yazilarina bakarsaniz bu mümkünİlişkinin nasıl olduğundan bize ne ablam, isterseniz sürtünme kuvvetini bulun isterseniz sürtünerek ateşi bulun. Sürtünerek hamile kalınmayacağını bilecek kadar anatomi bilgisi öğrenin öyle sevişin ama.
Yok yanlış değil. Sürtünme sonucunda vajinaya boşalma sonucu çok çok düşük bir ihtimaldir en fazla. Spermin kat ettiği yolları bir izleyin sonra konuşalım, bahsi geçen doktorlar onu da paylaşıyor YouTubeda varbunun yanlis oldugunu soyleyeyim o zaman doktorlarin yazilarina bakarsaniz bu mümkün
bunu anlamıyorum ama regl olmadim ve bunun nedenini merak edip actim konuyu
Peki biz ne yapalımbunun yanlis oldugunu soyleyeyim o zaman doktorlarin yazilarina bakarsaniz bu mümkün
evet dusuk bir ihtimal ama dediginiz gibi yok değil ihtimal var ve bende bu yuzden actimYok yanlış değil. Sürtünme sonucunda vajinaya boşalma sonucu çok çok düşük bir ihtimaldir en fazla. Spermin kat ettiği yolları bir izleyin sonra konuşalım, bahsi geçen doktorlar onu da paylaşıyor YouTubeda var
bununla alakasi yok sadece regl neden gecikir onu sordumPeki biz ne yapalım
Bizden ne istiyorsun hamile değilsin diyoruz doktorlar bu mümkün diyorlar diyorsun
Hamilesin desek daha test yaptırmaya korkuyorsun
Ne olucak böyle böyle
Sürekli konu açıp duracakmısin
İhtimal var, siz ihtimalin ihtimalinin ihtimalini soruyorsunuz ama. Regl olmuşsunuz ve negatif çıkmış testiniz. Amuda kalkıp söylesek inanır mısınız?evet dusuk bir ihtimal ama dediginiz gibi yok değil ihtimal var ve bende bu yuzden actim
Bunu erkek arkadaşınla paylaştım mievet dusuk bir ihtimal ama dediginiz gibi yok değil ihtimal var ve bende bu yuzden actim
bununla alakasi yok sadece regl neden gecikir onu sordum
Bence hamilesiniz. Bebekte bence 3 aylik olmuş çoktan. Ne yapmayi düşünüyorsunuz doğuracak misiniz. Evlenecek misiniz bir an once karar vermelisin.bunun yanlis oldugunu soyleyeyim o zaman doktorlarin yazilarina bakarsaniz bu mümkün
Neden buna cevap vermedin pekiBunu erkek arkadaşınla paylaştım mi
Yoksa sen erkekmisin sevgilin bu durumda mi
Hadi düşük ama oldu minak bir yavrun olucak
Ne yapican
lutfen dalga gecmeyin gercekten cok taktigim bi konu ve stres yaptim asiroBence hamilesiniz. Bebekte bence 3 aylik olmuş çoktan. Ne yapmayi düşünüyorsunuz doğuracak misiniz. Evlenecek misiniz bir an once karar vermelisin.
lutfen dahada germeyinNeden buna cevap vermedin peki
Sen erkekmisin sevgilin için mi soruyorsunlutfen dahada germeyin
Sakin olun lütfen kimseyle tartışmayın .. bu durumu strest yaptığınız için adetiniz gecikmiş büyük ihtimal.. hamile kalmak o kadar kolay değil emin olun. Bebek yapmak istediğinizde daha iyi anlayacaksınız.. öncelikle sakin olun ve youtube da ""bir gebenin günlüğü"" adında bir kanal var orada adet söktürücü masaj var.. onu uygulayın bir kaç güne adet olursunuz..lutfen dahada germeyin
Asla hamile değilsiniz. Iciniz rahat olsun. Dert etmeyin bu konuyu. Gecikmenizin mevsimsel kilo ile ilgili veya stresle ilgili sebepleri olabilir. Maydanoz suyu için olursunuz adet. Ustelik uzerine gorme diye birsey yaşasaydın su anda 3 aylik olmasi gerekirdi ki bu durumda hafiften karnın belli olurdu.lutfen dalga gecmeyin gercekten cok taktigim bi konu ve stres yaptim asiro
öncelikle gerçekten teşekkür ederim iliskim surtunme ile oldu ve 11 gun sonra kanda baktirdim 1.4 cikmisti yani negatif sonra regl oldum yogun sekilde sonraki reglimde oldu ama ikiside 1 2 gun erken olmustu daha sonra emin olmak icin idrar testi yaptim ve o da negatifti daha sonra kili almıştım ve tedirgin olmaya basladim ve su anda reglim gecikiyo bu yüzden cok gerginim sizce bu durumda gebelik olabilir mi yoksa bosuna mu stres yapiyorum testimi de ekliym bakin lütfenSakin olun lütfen kimseyle tartışmayın .. bu durumu strest yaptığınız için adetiniz gecikmiş büyük ihtimal.. hamile kalmak o kadar kolay değil emin olun. Bebek yapmak istediğinizde daha iyi anlayacaksınız.. öncelikle sakin olun ve youtube da ""bir gebenin günlüğü"" adında bir kanal var orada adet söktürücü masaj var.. onu uygulayın bir kaç güne adet olursunuz..
kilo aldim zaten gerginligim boyle başladı bulanti vs yok bunun uzerine test yaptim testimi ekliym bakin lütfen ben bunu 45 gun sonra falan yaptim birde sanirim bilgili birisiniz bu ustune gorme olayi kac gun surer veya yoğunluğu nasil olur normal regl gibi ustune gorme olur mu yogun kirmizi aylarca surenAsla hamile değilsiniz. Iciniz rahat olsun. Dert etmeyin bu konuyu. Gecikmenizin mevsimsel kilo ile ilgili veya stresle ilgili sebepleri olabilir. Maydanoz suyu için olursunuz adet. Ustelik uzerine gorme diye birsey yaşasaydın su anda 3 aylik olmasi gerekirdi ki bu durumda hafiften karnın belli olurdu.
Ve bulanti halsizlik uyku vs birsuru belirti yaşarsın.
Sakin olun ve kafaya takmayın artik bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?