- 20 Nisan 2022
- 280
- 179
- 33
Emin olun boşuna strest yapıyorsunuz hamile değilsiniz.. Adet gecikmesinin başka birsürü nedeni olabilir.. Ya doktora gidin adet söktürücü ilaç verir büyük ihtimal yada dediğim adet söktürücü masajı yapın mutlaka olursunuz.öncelikle gerçekten teşekkür ederim iliskim surtunme ile oldu ve 11 gun sonra kanda baktirdim 1.4 cikmisti yani negatif sonra regl oldum yogun sekilde sonraki reglimde oldu ama ikiside 1 2 gun erken olmustu daha sonra emin olmak icin idrar testi yaptim ve o da negatifti daha sonra kili almıştım ve tedirgin olmaya basladim ve su anda reglim gecikiyo bu yüzden cok gerginim sizce bu durumda gebelik olabilir mi yoksa bosuna mu stres yapiyorum testimi de ekliym bakin lütfen
kilo aldim zaten gerginligim boyle başladı bulanti vs yok bunun uzerine test yaptim testimi ekliym bakin lütfen ben bunu 45 gun sonra falan yaptim birde sanirim bilgili birisiniz bu ustune gorme olayi kac gun surer veya yoğunluğu nasil olur normal regl gibi ustune gorme olur mu yogun kirmizi aylarca suren
deneyeceğim dediğinizi çok teşekkür ederimEmin olun boşuna strest yapıyorsunuz hamile değilsiniz.. Adet gecikmesinin başka birsürü nedeni olabilir.. Ya doktora gidin adet söktürücü ilaç verir büyük ihtimal yada dediğim adet söktürücü masajı yapın mutlaka olursunuz.
zaten birdaha olacak seyler degildi yinede cok teşekkür ederimGebelik bu testlerde 14 gunde belli oluyor. Bariz yok iste testte.
Merak ettigin bilgiler internette mevcut.
Kendini bu kadar suclu hissedecegin ve pskolojik baskı altında birakacagin seyleri yapmamani öneririm sonrasi icin.
Ben doğrusunu biliyorum siz yanlışsınızyanlışınız var adet görerek hamile olanlarda var bende bj yüzden actim konuyu :)
Ben hiç duymadım hiç de normal değil. Eğer adet oluyorlarsa da dolu dolu değildir o adethayir ya burdaa cok kadindan okudum hemde aylarca regl olmuslar
stres yaptigim bi konu ve hos degilIste sen de en az benim kadar komiksin disardan bakinca
Senin yaptigin da hos degilstres yaptigim bi konu ve hos degil
merak ettigim bir şeyi soruyorum cevap vermeyebilirsinizSenin yaptigin da hos degil
Ister veririm ister vermem. Sen elli kere sorunca sorun yok ben istedigim cevabi vrince mi sorunmerak ettigim bir şeyi soruyorum cevap vermeyebilirsiniz
merhaba öncelikle çok teşekkür ederim önerdiğiniz masajla regl oldumEmin olun boşuna strest yapıyorsunuz hamile değilsiniz.. Adet gecikmesinin başka birsürü nedeni olabilir.. Ya doktora gidin adet söktürücü ilaç verir büyük ihtimal yada dediğim adet söktürücü masajı yapın mutlaka olursunuz.
Eylül'de ilişkiniz olmuştu, çocuk şu an 3 aylık olurdu. Ben bile görebilirdim bırakın doktorumerhaba öncelikle çok teşekkür ederim önerdiğiniz masajla regl oldumve sonrasında doktora gittim gebelik suphesini falan söylemedim sadece reglimi bahane ettim ve yumurtalıklarima falan baktı ama sadece karından yani ve bi sorun yok dedi sizce gebelik gibi bir sey olsaydi ben soylemesem bile gorebilir miydi
Rica ederim.. evet tabiki olsaydı görürdü gebelik kesesinimerhaba öncelikle çok teşekkür ederim önerdiğiniz masajla regl oldumve sonrasında doktora gittim gebelik suphesini falan söylemedim sadece reglimi bahane ettim ve yumurtalıklarima falan baktı ama sadece karından yani ve bi sorun yok dedi sizce gebelik gibi bir sey olsaydi ben soylemesem bile gorebilir miydi
ahahhahs teşekkür ederimEylül'de ilişkiniz olmuştu, çocuk şu an 3 aylık olurdu. Ben bile görebilirdim bırakın doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?