cok çok acil regl gecikmesi

Emin olun boşuna strest yapıyorsunuz hamile değilsiniz.. Adet gecikmesinin başka birsürü nedeni olabilir.. Ya doktora gidin adet söktürücü ilaç verir büyük ihtimal yada dediğim adet söktürücü masajı yapın mutlaka olursunuz.

Gebelik bu testlerde 14 gunde belli oluyor. Bariz yok iste testte.
Merak ettigin bilgiler internette mevcut.
Kendini bu kadar suclu hissedecegin ve pskolojik baskı altında birakacagin seyleri yapmamani öneririm sonrasi icin.

deneyeceğim dediğinizi çok teşekkür ederim

Gebelik bu testlerde 14 gunde belli oluyor. Bariz yok iste testte.
Merak ettigin bilgiler internette mevcut.
Kendini bu kadar suclu hissedecegin ve pskolojik baskı altında birakacagin seyleri yapmamani öneririm sonrasi icin.
zaten birdaha olacak seyler degildi yinede cok teşekkür ederim

Ozelden irtibata gecelim. Dogurmak istersen seve seve doguma kadar tum masraflarini kalacak yerini hastaneyi ayarlayip bebegi evlat edineyim diyorum. Ne diyosun

merhaba öncelikle çok teşekkür ederim önerdiğiniz masajla regl oldum ve sonrasında doktora gittim gebelik suphesini falan söylemedim sadece reglimi bahane ettim ve yumurtalıklarima falan baktı ama sadece karından yani ve bi sorun yok dedi sizce gebelik gibi bir sey olsaydi ben soylemesem bile gorebilir miydi

Eylül'de ilişkiniz olmuştu, çocuk şu an 3 aylık olurdu. Ben bile görebilirdim bırakın doktoru

Rica ederim.. evet tabiki olsaydı görürdü gebelik kesesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…