Çok çok afedersiniz...

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Arkadaşlar direk konuya girecegim. Benim kardeşim var 21 yaşnda icine kapanik bir çocuktur.

Yaklaşık birkaç yıldir kardesimle yanyana gelmekten çekinir oldum. Eşimin bile dilinde bu olay hemen olaya giriyorum.

Kardeşimin çok çok afedersiniz ama şeyi ! hep meydanda ve hep eliyle tutuyor.. Şort giyse meydanda ve o da farkinda olacak ki surekli eliyle tutuyor ve inanilmaz derecede rahatsiz edici. Dişarı cıktigında da öyle birgun elinin orda olmadigini gormedim hep elini orda tutuyor. Eşim ve annem de farkinda hatta eşim hicbirsey yapmiyormu bu cocuk hep meydanda falan diyor..

Biliyorum cok sacma bi konu ama cidden çok can sıkıcı birsey.

Şimdi diceksiniz ki sizde oraya mi bakiyorsunuz. Hayir zaten uzun boylu kendisi daha iceri girer girmez orda dik bir sekilde durdugu belli. Inanin cok utaniyorum kardesim o benim ama çok canım sıkılıyo bu konuya çunku surekli eli orda. Yani herkesin dikkatini cekebilecek bir sekilde

Kizlar anlatabildimmi bilmiyorum ne yapilabilir ne diyebiliriz yardimci olurmusunuz cunku ben yan yana gelmekten cekiniyorum artik.. Boyle bir konu actigim icinde cok utaniyorum...

Not: Elinin orada olmasindan ziyade baska bir sorunu oldugunu düsundugum icin ve bu sorunun baska sorunlara yol acabilecegini dusundugum icin konu açtim.

Bugune kadar neden konuşmadik sorusuna gelince. Normal oldugunu düsündük.. Ergenlikte olabilecegini düsünduk ama normal olmadigini anladik.

Son düzenleme:
tövbe tövbe:KK57:belki bir sağlık problemi vardır.kendiside kapamaya çalışıyor sanırım eliyle demekki rahatsız bu durumdan.:KK57:bazı erkekler öyle oluyorlar,onların da elinde olan bir durum değil bence zamanla geçer belki.sizin yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum.

tövbe tövbe:KK57:belki bir sağlık problemi vardır.kendiside kapamaya çalışıyor sanırım eliyle demekki rahatsız bu durumdan.:KK57:bazı erkekler öyle oluyorlar,onların da elinde olan bir durum değil bence zamanla geçer belki.sizin yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum.

Doktora gitmesini mi saglasak ne yapsak. Yani yilardir var zaten bu durum havuza atlarken bile eli orasinda ne düsünuyor kacacagini mi acaba

Ergenlikten oluyor sanırım. Gözünüz niye çocuğun şeyinde ben anlamadım. Eliyle de kapatmaya çalışıyor galiba istemsiz olarak. Gözünüzü başka yere çevirin, görmezsiniz.

Gözumuz seyinde degil yanlis anlasilmasin ama bakin cidden cok rahatsiz edici bir durum. Yani iceri girerken eli orasinda kafami ceviyorum cay doldurmaya gidiyorum geliyorum cayi alacak eli orasinda...

Ne zamandır bu durum bu şekilde? Benim kardeşim de 17 yaşlarındayken böyleydi ama kendisi o kadar rahatsız olurdu ki otururken kucağında hep yastık olurdu . elinde yastıkla oradan oraya koşturur dururdu . Daha sonra bu durumu kendisi mi çözdü , kız arkadaşı ile mi çözdüler bir fikrim yok ama durum değişti.
Tatmin olmuyor olabilir mi? 21 yaşında gerçi büyük ama başka neden böyle olsun ki ?

Esiniz veya babaniz yani akli basinda bir erkek konuşsun.Baska bir yolu yok.

Disardaki insanlar bilmez sonucta.Sapik falan sanilir ters bir durum cikmasin.

Evet siz beni anladiniz. Surekli ereksiyon halinde dogal olarak da eli orda. Tanimayan sapik sanabilir o derecede yani.

Babanız bu durumun neresinde?
Şöyle bi baba-oğul sabah ereksiyonundan başlayıp kamyon devirmelere kadar konuşsalar mı acaba?

Babam mumkun degil konuşmaz eşim kendi teklif etti konuşmayi ben yok dedim. Tamam mi deseydim acaba cunku kardesim cok utangac blmiyorum nasl tepki verir. Farkinda oldugumuzu düsünurse daha da icine kapanmazmi

Arkadaşlar direk konuya girecegim. Benim kardeşim var 21 yaşnda icine kapanik bir çocuktur.

Yaklaşık birkaç yıldir kardesimle yanyana gelmekten çekinir oldum. Eşimin bile dilinde bu olay hemen olaya giriyorum.

Kardeşimin çok çok afedersiniz ama şeyi ! hep meydanda ve hep eliyle tutuyor.. Şort giyse meydanda ve o da farkinda olacak ki surekli eliyle tutuyor ve inanilmaz derecede rahatsiz edici. Dişarı cıktigında da öyle birgun elinin orda olmadigini gormedim hep elini orda tutuyor. Eşim ve annem de farkinda hatta eşim hicbirsey yapmiyormu bu cocuk hep meydanda falan diyor..

Biliyorum cok sacma bi konu ama cidden çok can sıkıcı birsey.

Şimdi diceksiniz ki sizde oraya mi bakiyorsunuz. Hayir zaten uzun boylu kendisi daha iceri girer girmez orda dik bir sekilde durdugu belli. Inanin cok utaniyorum kardesim o benim ama çok canım sıkılıyo bu konuya çunku surekli eli orda. Yani herkesin dikkatini cekebilecek bir sekilde

Kizlar anlatabildimmi bilmiyorum ne yapilabilir ne diyebiliriz yardimci olurmusunuz cunku ben yan yana gelmekten cekiniyorum artik.. Boyle bir konu actigim icinde cok utaniyorum...

Belki cinsel organinin büyük oldugunu düsünüp takinti yapmistir.Icine kapanik bir cocuk diyorsunuz.Bence bir psikaytriste gitmesi iyi olacaktir.

Ne zamandır bu durum bu şekilde? Benim kardeşim de 17 yaşlarındayken böyleydi ama kendisi o kadar rahatsız olurdu ki otururken kucağında hep yastık olurdu . elinde yastıkla oradan oraya koşturur dururdu . Daha sonra bu durumu kendisi mi çözdü , kız arkadaşı ile mi çözdüler bir fikrim yok ama durum değişti.
Tatmin olmuyor olabilir mi? 21 yaşında gerçi büyük ama başka neden böyle olsun ki ?

Bayadır durum böyle 17 veya 18 yasindan bugune birsey degismedi ayni tablo evet o da yastik koyuyor bazen. Ama genelde elini kullaniyor

Babam mumkun degil konuşmaz eşim kendi teklif etti konuşmayi ben yok dedim. Tamam mi deseydim acaba cunku kardesim cok utangac blmiyorum nasl tepki verir. Farkinda oldugumuzu düsünurse daha da icine kapanmazmi

Siz bilmeyin görmeyin duymayın; madem abi yok, baba etkisiz eleman (Ki çok yazık) eşiniz devreye girsin, "Erkek erkeğin halinden anlar olm biz de geçtik bu yaşlardan" diyerek samimi bi sohbet etsinler.

Ya aklıma ilk genç kız olduğum zamanlar geldi..Ben dahil arkadaşlarımın çoğu göğüsler yeni yeni büyümeye başladığı için utanır saklamaya çalışırdık.Hatta bir gün arkadaşımla önce bir tülbentle sardığımizi hatırlıyorum;))
Belki oda görüntüsünden dolayı utanıyordur. Bence eşiniz konuşsun öncelikle onunla yada daha yakın hissettiği başka biri

Back
X