Çok çok afedersiniz...

Tabi canım bizim göğüslerde ereksiyon olma durumu yok zaten
Hormonları çok fazla çalışıyor belkide sürekli böyle olması çokta normal bir durum değil hayatını olumsuz etkiler psikojik anlamda da fiziksel olarakta.
Biri konuşmalı ve bir uzmandan yardım almalısınız

Ben ilerisini de düsünüyorum havuzda düsününki gunesleniyorsunuz bir tane adam size bakip kafasini ceviriyor hop eliyle tutuyor ya da bakiyorsunuz ereksiyon olmuş aa pis sapik falan diyorsunuz. Halbuki adam hep oyle sapik damgasi yemesini birde eli hep orasinda olmasini istemiyorum kendinde de psikolojik etki birakir ilerde. Ama biz sanirim gec kaldik.

Şu anki halden daha gergin-tuhaf hissedeceğini zannetmem. Oradan buradan duyup gördükleriyle 21 yaşına kadar yok sayılan bir cinsel uyanışla gelmiş (Babam bu konuları konuşmaz kesinlikle dediğiniz için bu çıkarımı yapıyorum), bundan sonra aile içinden biri abilik yapsın, iki erkek, erkek sorunları üzerine konuşsunlar işte.

Başta bir iki utansa da utanılacak bir şey olmadığını anlar. Şimdi benim diyeceğim de ayıp kaçacak biraz ama üstü kapalı demeye çalışayım, eşinizden filan tüyolar da alır iç çamaşırı seçiminden-organı nasıl düzgün duracak şekilde pantolona yerleştireceğine kadar. Erkek muhabbeti bunlar, aileden birisinin katılması iyi olur.

Cok tesekkur ederim.

Ben ilerisini de düsünüyorum havuzda düsününki gunesleniyorsunuz bir tane adam size bakip kafasini ceviriyor hop eliyle tutuyor ya da bakiyorsunuz ereksiyon olmuş aa pis sapik falan diyorsunuz. Halbuki adam hep oyle sapik damgasi yemesini birde eli hep orasinda olmasini istemiyorum kendinde de psikolojik etki birakir ilerde. Ama biz sanirim gec kaldik.
Aynen çok.kotu bir durum olur bu..Yok geç kalmadınız ama daha da fazla beklemeyin bu sorunu halletmeye bakın bir an önce

21 yaşındaki çocuk onu zaptetmeyi bilmiyorsa akıl sağlığında sorun vardır içine kapanık denmez ona kondurmuyor olabilirsiniz ama normal bir durum (ereksiyon olmasından bahsetmiyorum onu kontrol altına almayı bilmemesinden bahsediyorum)değil lütfen doktora götürün

Bu zamanda herkes zaten kızgın cocuklara yapılan şeylerden dolayı acil konuşun ve dr a götürün başına birşey gelmeden :110:
Mesela eli orasinda bi cocuğa bakarken görürler mazallah çok kötü şeyler olabilir

Sapkın bir hareketini gormedim ama cok rahatsiz edici bir urolog insallah ise yarayacaktir.

eşiniz konuşmayı teklif etmiş hayır demişsiniz. niye?
ayıp mı? o tabu bu yasak diye diye al işte çocuk bilinçsizlikten napıcağını bilmiyo. çocuk dediğimde kocaman adam olmuş.
ablası olarak çoktaaaaaaan konuşabilirdiniz. taaa ilk başlarda konuşabilirdiniz bence.

neyse artık eşiniz konuşsun. yazık

Ablası olarak üslubunuz çok itici geldi bana. Madem çocuk utanıyor ve saklamaya çalışıyor neden bize "eli hep seyinde kaçacak mi sanıyor" falan diyorsunuz? Düzgünce "kardeşim de durumdan rahatsız" desenize. Ben ilk okuduğumdan cocuk hep oynayıp sapiklik yapıyormuş sandım

Ablası olarak üslubunuz çok itici geldi bana. Madem çocuk utanıyor ve saklamaya çalışıyor neden bize "eli hep seyinde kaçacak mi sanıyor" falan diyorsunuz? Düzgünce "kardeşim de durumdan rahatsız" desenize. Ben ilk okuduğumdan cocuk hep oynayıp sapiklik yapıyormuş sandım

Bence de

Back
X