- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Aynen canımAslinda doktora randevu alsak gondersek mantikli ama neden doktora gidecegini de esim anlatir artik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımAslinda doktora randevu alsak gondersek mantikli ama neden doktora gidecegini de esim anlatir artik :)
Tabi canım bizim göğüslerde ereksiyon olma durumu yok zaten
Hormonları çok fazla çalışıyor belkide sürekli böyle olması çokta normal bir durum değil hayatını olumsuz etkiler psikojik anlamda da fiziksel olarakta.
Biri konuşmalı ve bir uzmandan yardım almalısınız
Şu anki halden daha gergin-tuhaf hissedeceğini zannetmem. Oradan buradan duyup gördükleriyle 21 yaşına kadar yok sayılan bir cinsel uyanışla gelmiş (Babam bu konuları konuşmaz kesinlikle dediğiniz için bu çıkarımı yapıyorum), bundan sonra aile içinden biri abilik yapsın, iki erkek, erkek sorunları üzerine konuşsunlar işte.
Başta bir iki utansa da utanılacak bir şey olmadığını anlar. Şimdi benim diyeceğim de ayıp kaçacak biraz ama üstü kapalı demeye çalışayım, eşinizden filan tüyolar da alır iç çamaşırı seçiminden-organı nasıl düzgün duracak şekilde pantolona yerleştireceğine kadar. Erkek muhabbeti bunlar, aileden birisinin katılması iyi olur.
Tamam da çocuk da rahatsiz belli ki. Bunu geçirmek için mast. yapması lazım. Ergenlikte zor oluyor başa çıkmak. Biraz daha bekleyin.
Aynen çok.kotu bir durum olur bu..Yok geç kalmadınız ama daha da fazla beklemeyin bu sorunu halletmeye bakın bir an önceBen ilerisini de düsünüyorum havuzda düsününki gunesleniyorsunuz bir tane adam size bakip kafasini ceviriyor hop eliyle tutuyor ya da bakiyorsunuz ereksiyon olmuş aa pis sapik falan diyorsunuz. Halbuki adam hep oyle sapik damgasi yemesini birde eli hep orasinda olmasini istemiyorum kendinde de psikolojik etki birakir ilerde. Ama biz sanirim gec kaldik.
Aynen çok.kotu bir durum olur bu..Yok geç kalmadınız ama daha da fazla beklemeyin bu sorunu halletmeye bakın bir an önce
eşin uygun bir dille söylesinDoktora gitmesini mi saglasak ne yapsak. Yani yilardir var zaten bu durum havuza atlarken bile eli orasinda ne düsünuyor kacacagini mi acaba
Bu zamanda herkes zaten kızgın cocuklara yapılan şeylerden dolayı acil konuşun ve dr a götürün başına birşey gelmeden
Mesela eli orasinda bi cocuğa bakarken görürler mazallah çok kötü şeyler olabilir
Ablası olarak üslubunuz çok itici geldi bana. Madem çocuk utanıyor ve saklamaya çalışıyor neden bize "eli hep seyinde kaçacak mi sanıyor" falan diyorsunuz? Düzgünce "kardeşim de durumdan rahatsız" desenize. Ben ilk okuduğumdan cocuk hep oynayıp sapiklik yapıyormuş sandım