Çok çok afedersiniz...

Yani normal bir zamanda bile hep öyle mi?Yani ereksiyon halinde hep?
Eğer öyleyse eliyle kapatmaya çalışıyordur belki de..utandığı için.bence bir uzmana görünsün yazık üzüldüm onun icin

Bende cok üzüluyorum hep bir saklama girisimi. Ne zaman gorsen hepppp ayni durumda... kot giyiyor orda dik duruyor şort giyiyor ayni sekilde. Hep ayni sekilde duruyor. Yani hani ben dikkatliyim diyelim ama esim hayatta bakmaz boyle seylere o bile farkinda.

Ya yazmak istemedim ama :110: Benim eşiminde çoğu zaman dışardan biraz ereksiyon olmuş gibi gözüküyor ama aslında değil normal hali yani. Belki çocukta bu şekilde düşünüp saklamaya çalışıyordur aslında ereksiyon halinde değildir fazla mı iyimser oldum bilemedim. Yazdığımada pişman olmam umarım:eek:

Surekli ereksiyon haldemi yoksa büyük mü :deli: bilemedin kendi kapatmaya mı çalışıyor yoksa tutmaktan mı hoşlanıyor bu zamana kadar ablası olarak daha küçükken yani ne tutuyorsun diye hiç tepki vermediniz mi anlamadım ki hep görmezden mi geldiniz

17 - 18 yaslarinda başladi. Hatta o zamanlar telefonuna cekmisti orasinin fotosunu bende tesaduf görmüştum. Anladi gordugumu. Ayrica evde tek kaldiginda birseyler yaptigina da eminm birkere pc gecmisinde gormustum.

Ya aklıma ilk genç kız olduğum zamanlar geldi..Ben dahil arkadaşlarımın çoğu göğüsler yeni yeni büyümeye başladığı için utanır saklamaya çalışırdık.Hatta bir gün arkadaşımla önce bir tülbentle sardığımizi hatırlıyorum:KK66:)
Belki oda görüntüsünden dolayı utanıyordur. Bence eşiniz konuşsun öncelikle onunla yada daha yakın hissettiği başka biri

Bende hatirliyorum o zamanlari ama bizimki yillarca sürmedi.

17 - 18 yaslarinda başladi. Hatta o zamanlar telefonuna cekmisti orasinin fotosunu bende tesaduf görmüştum. Anladi gordugumu. Ayrica evde tek kaldiginda birseyler yaptigina da eminm birkere pc gecmisinde gormustum.
Kendini tatmin ediyor ve hala böyleyse bir dr a gitmeli veya 3 öğün kendini tatmin etmeli o_O bide 21 yaşında çocuk degilki bu zamanda herşeyi biliyor daha 15 yaşında ki çocuklar kardeşin değişik geldi bana

Ya yazmak istemedim ama :110: Benim eşiminde çoğu zaman dışardan biraz ereksiyon olmuş gibi gözüküyor ama aslında değil normal hali yani. Belki çocukta bu şekilde düşünüp saklamaya çalışıyordur aslında ereksiyon halinde değildir fazla mı iyimser oldum bilemedim. Yazdığımada pişman olmam umarım:eek:

Şimdi ben evliyim bilmedigimiz sey degil diye dusunuyorum. Bildiginiz surekli bir sekilde ereksiyon halinde..

Bende hatirliyorum o zamanlari ama bizimki yillarca sürmedi.
Tabi canım bizim göğüslerde ereksiyon olma durumu yok zaten
Hormonları çok fazla çalışıyor belkide sürekli böyle olması çokta normal bir durum değil hayatını olumsuz etkiler psikojik anlamda da fiziksel olarakta.
Biri konuşmalı ve bir uzmandan yardım almalısınız

Esiniz konussun diyecektim.
Yapiyor demissiniz o zmn bu cocuk surekli niye ereksiyon gezsin bir sorun var gibi geldi.
Doktora danisin derim. Utangacmis kendi bile gidebilir. Randevusunu birlikte alabilirsiniz.
Yazik hep öyle mi gezecek kendide rahatsızdir.

Daha cok utanmazmi ?

Şu anki halden daha gergin-tuhaf hissedeceğini zannetmem. Oradan buradan duyup gördükleriyle 21 yaşına kadar yok sayılan bir cinsel uyanışla gelmiş (Babam bu konuları konuşmaz kesinlikle dediğiniz için bu çıkarımı yapıyorum), bundan sonra aile içinden biri abilik yapsın, iki erkek, erkek sorunları üzerine konuşsunlar işte.

Başta bir iki utansa da utanılacak bir şey olmadığını anlar. Şimdi benim diyeceğim de ayıp kaçacak biraz ama üstü kapalı demeye çalışayım, eşinizden filan tüyolar da alır iç çamaşırı seçiminden-organı nasıl düzgün duracak şekilde pantolona yerleştireceğine kadar. Erkek muhabbeti bunlar, aileden birisinin katılması iyi olur.

Gözumuz seyinde degil yanlis anlasilmasin ama bakin cidden cok rahatsiz edici bir durum. Yani iceri girerken eli orasinda kafami ceviyorum cay doldurmaya gidiyorum geliyorum cayi alacak eli orasinda...

Tamam da çocuk da rahatsiz belli ki. Bunu geçirmek için mast. yapması lazım. Ergenlikte zor oluyor başa çıkmak. Biraz daha bekleyin.

Şimdi ben evliyim bilmedigimiz sey degil diye dusunuyorum. Bildiginiz surekli bir sekilde ereksiyon halinde..
o zaman dediğim gibi eşiniz gönüllüyse erkek erkeğe bir konuşma yapabilir, bir sorunu rahatsızlığı varsa doktordan yardım almayı teklif edebilir. Ya çok küçükte değil ki delikanlı sonuçta başka bir çözüm bulunabileceğini zannetmiyorum.

Kendini tatmin ediyor ve hala böyleyse bir dr a gitmeli veya 3 öğün kendini tatmin etmeli o_O bide 21 yaşında çocuk degilki bu zamanda herşeyi biliyor daha 15 yaşında ki çocuklar kardeşin değişik geldi bana

Ilk baslarda bizede normal geldi neyse dedik gectik gun gectikce daha cok gozumuze batar oldu benim bekar gorumcem var mesela onlar yanyana otururken bile kardesimin eli orasinda. Yani gorumcem dusunmezmi sapikmi bu diye ya da baska kiz

Back
X