- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
bıktım arttık dokuz günlük tatil zehir oldu resmen ailemin yanındayım şuan tatil münasebetiyle ama bıktım annemi yıllardır sevmiyorum nefret ediyorum çirkef bir kadın kıskanç kimseyi çekemez görmemiş terbiyesiz babam da ilgisiz bir kez olsun bana sevgi sözcüğü söylediğini duymadım bazen iyi olduklarıda oluyor ben artık yaşım ilerledikçe anladım param olmadığı Zaman'lar bana surat yapıyorlar bir sürü bişeyler söylemeler onların yüzünden param olmadığı için onlara para vermedim diye evlenmeme Rıza göstermediler ilişkimin ayarıyla oynadılar onlardan görmediğim ilgiyi bir başkasından erkek arkadaşından gördüğüm için de ona aşırı düşkünüm o da şuan iyi değil psikolojisi bozuk gibi bana karşı da soğuk evdekilerde hergün kavga var çıkıp gitsem kendi evimde tek sıkılıyorum arkadaşlar da memleketlerinde veya ailesiyle beraber. Çok mutsuzum çok diyorum ki bırak herkesi telefon numaranı değiştir başka bir ile tayin iste orda yeni birisiyle tanış herşeyi herkesi unut Yeni bir hayata başla ama ona da cesaretim yok şuan berbat bir haldeyim hiç destekçim yok herkes beni para için kullanıyor gerçek bir arkadaşım eşim dostum. Yok