belkı kendını affettırmek ıcın yalan soyluyordurHazir beklemissiniz yargisiz infaz yapmak icin ben barismadim hala ayri yatiyorduk sadece vicdanim rahat olur eger bunuda yaptiysa esim kuccukken tecavuze uğradığını soyleyip agladi ve son kez yardim etmeye calistim bu durumda yuz üstü birakmak olamazdi ama o ne yapti ben onun icin uzulurken bu olay patlak verdi herseyi buraya yazamiyorun takdir edersiniz konumu sonra sozcu de okumak istwmiyorum emin olun bosanmayi cok istiyorum ama once finansal bazi şartları saglamam gerek ev is gibi benim evim acik bize gel diyen bir ailem yok bitaz anlayis
tabiki bulandı şuan içimdeki acıyı sıkıntıyı anlatamam tatile gidiyorum oğlumla belki kafamı toplarım yarın dava açacağımbelkı kendını affettırmek ıcın yalan soyluyordur
nıyeyse esınıze ınanmadım kucukken tecavuze ugradıgı konusunda...
sizi baskasıyla hayal ettıgı ıcın mıdenız bulanmadı mı bu adamdan haklı olarak tecavuze ugramıs bırı karısını baska bı adamla hayal etmek ve bunu sonra acıklamaz
Valla bu ihtimal çok yüksek kendini garantiye almak için akşam eve gelirken engelliyor olabilir.Eve gelince engelliyor olabilir
bayanlar kısa geçicem eşimin telefonuna bakıyordum whatsapp dan gizlilik ayarlarına girdim ve bir baktım numara var bir bayan numarası ve engellenmiş engeli kaldıra bastım tel rehberinde kayıtlı olmadığı için numara gitti salak gibi almadım numarayı ve öylece eşimin ekmeğine bal surmuş oldum
tabi yenımler etti haberim yok diye ama
o numarayı nasıl geri bulabilirim sizce eşim yalan mı söylüyor mantıklı şeyler bekliyorum
salak gibi adamı bı kalemde silmiyim dedim ama deymezmiş yarın herkesi toplayıp açıklıycam her şeyi çok kötüyüm evden kovdum onu
bu arada numaranin kiz numarasi oldugunu nerden anlamis konu sahibiSonuç olarak elinizde somut bir kanıt yok,yani tahminler üzerinden konuşuyoruz,ya düşündüğünüz gibi değilse,evet bir kadını engellemiş olabilir ama ya o kadınla arasında o tarz bir ilişkisi yoksa,belki işyerinden sevmediği bir arkadaşıdır engellemiştir veya buna benzer birşey,benimde engellediğim insanlar var içinde erkek dahil,birde olaya bu yönünden bakın.Dilerim düşündüğünüz gibi değildir,mutlu olmanızı isterim.
Bu arada geçmiş konularınızı bilmiyorum,tamamen konu içeriğine yorum yaptım,bakayım diğer kızlar ne yazmış.
ya pardon ben eski konuyu bulamiyorum.esi neden konu sahibini baskasiyla hayal etmisbelkı kendını affettırmek ıcın yalan soyluyordur
nıyeyse esınıze ınanmadım kucukken tecavuze ugradıgı konusunda...
sizi baskasıyla hayal ettıgı ıcın mıdenız bulanmadı mı bu adamdan haklı olarak tecavuze ugramıs bırı karısını baska bı adamla hayal etmek ve bunu sonra acıklamaz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yolun-sonuna-geldik.884521/ya pardon ben eski konuyu bulamiyorum.esi neden konu sahibini baskasiyla hayal etmis
cok tesekkur ederim cevap icin. ... :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yolun-sonuna-geldik.884521/
eskı konusu bu...
kocası sapkın dusuncelı ılıskı dırasında baska erkekle hayal etmıs konu sahıbıde haklı olarak bıtmesını ıstemıs
kocasıda gerı cocukken tecavuze ugradım demıs duygu somurusu yapmıs konu sahıbıde yuz ustu bırakamazdım demıs eve almıs yınede bosancam tabı dıyor
kocası kesınlıkle tecavuze ugradım dıye yalan soyluyor hatta bence bu bıle adamın sapkın dusuncesı...
tecavuze ugrayan adam karısını baska erkekle hayal etmez cunku
ve bunu karısı cınsel sapkınlıgı yuzunden bosanmak ıstedıgınde acıklamaz cocukken tecavuze ugradım dıye
whatsaap da engellenen no nun kız oldugunu profıl resmınden anlamıstır benımde engellılerım var kayınvalıdem eltım engellı
lısteye gırdıgınde engellı lıstesıne profıl resmı gorunuyor ve ısım rehberımdede kayıtlı degıller no larını sılmıstım
kadın oldugunu ordan anlamıstır
Çelişkili kısmı nedirkonularınız hem çok enteresan hem de çok çelişkili...
Aynen vicdanını rahatlatmak çalışıyorum artık düzeltmek umudum yokGeçenlerde boşanıyordun, sonuç ne oldu? Delil toplama durumu mu?
Olayın iç yüzünü bilmeden ne kadar rahat konuşuyorsunuz bi konuya baksanız aşık mi oldum yazıyor barışık mi yazıyor bir çocuk var ortada kimsem yok diyorum is ve ev hatta şehir arıyorum pardon da çat diye boşanıp dimdizlak ne yapayım is ev yokken bebegimle ? Daha kağıt üzerinde bitmemiş o zaman bende aldatıyim nasıl olsa bosanacagim diye ? Kusura bakmayın beni yargılamak size düşmezay lütfen
boşanıcam triplerinizi kocalarınıza atın
buraya gel bosanıcam kesın bosuyorum allahın belası de , sonra gel aldatıldınmı arastır
sanane ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?