çok çok çok acil bakın ne olur

belkı kendını affettırmek ıcın yalan soyluyordur
nıyeyse esınıze ınanmadım kucukken tecavuze ugradıgı konusunda...
sizi baskasıyla hayal ettıgı ıcın mıdenız bulanmadı mı bu adamdan haklı olarak tecavuze ugramıs bırı karısını baska bı adamla hayal etmek ve bunu sonra acıklamaz

tabiki bulandı şuan içimdeki acıyı sıkıntıyı anlatamam tatile gidiyorum oğlumla belki kafamı toplarım yarın dava açacağım

salak gibi adamı bı kalemde silmiyim dedim ama deymezmiş yarın herkesi toplayıp açıklıycam her şeyi çok kötüyüm evden kovdum onu

Sonuç olarak elinizde somut bir kanıt yok,yani tahminler üzerinden konuşuyoruz,ya düşündüğünüz gibi değilse,evet bir kadını engellemiş olabilir ama ya o kadınla arasında o tarz bir ilişkisi yoksa,belki işyerinden sevmediği bir arkadaşıdır engellemiştir veya buna benzer birşey,benimde engellediğim insanlar var içinde erkek dahil,birde olaya bu yönünden bakın.Dilerim düşündüğünüz gibi değildir,mutlu olmanızı isterim.

Bu arada geçmiş konularınızı bilmiyorum,tamamen konu içeriğine yorum yaptım,bakayım diğer kızlar ne yazmış.

ne gerek vardi bunlara?
ben bu kk daki bu konulara deli oluyorum iste. BU SAATTEN SONRA BOSANMAZSANIZ HIC BIR SAYGINLIGINIZ KALMAYACAK....
ayrica adama neden sordunuz ya iste burda cildiriyorum ben. ne diyecekti "aaaa karicim ben o kizla fingirdiyodum yakaladin beni sobeee" mi diyecekti?
neden sordunuz Adama? iste bu noktayi anlamama imkan yok. ya o numarayi bulmaya calisacaktiniz ki numaranin kiz numarasi oldugunu nerden anladiniz? rakamlar kiz numarasiyim ben mi diyordu? belki surekli bankadan arayan biri yada sigorta sirketinden? haa diyelim ki KIZ numarasiydi. numarayi bulup arasaniz ne olacakti ? sizi hakli cikaracak tek secenek kadinin tele cevap verip esiniz cok adi biri bana hep asildi benimle devgiliydi falan filan . sonra ne olacakti adam inkar edicektim o kadin bana asildi ben yuz vermedim evliligimi bozmaya calisiyo ivir zivir kivir.
ya gerek yok bunlara. bi halt yiyorsa bir adam er gec cikar zaten . ama elinizde comak kurcaliyorsaniz aradiginiz seyi bulunca gitmeniz gerek. boyle adam sizden cekiniyosa da cekinmez artik. yuz goz oldunuz iste o sadakat buyusu bozuldu gecmis olsun. ayrica bu kadar guvenmiyorsaniz ayrilin surekli dir dirla adama da yazik yapmayacagi varsa da yapar artik. of cok sinir oldun

bu a
bu arada numaranin kiz numarasi oldugunu nerden anlamis konu sahibi

ya pardon ben eski konuyu bulamiyorum.esi neden konu sahibini baskasiyla hayal etmis

ya pardon ben eski konuyu bulamiyorum.esi neden konu sahibini baskasiyla hayal etmis
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yolun-sonuna-geldik.884521/
eskı konusu bu...
kocası sapkın dusuncelı ılıskı dırasında baska erkekle hayal etmıs konu sahıbıde haklı olarak bıtmesını ıstemıs
kocasıda gerı cocukken tecavuze ugradım demıs duygu somurusu yapmıs konu sahıbıde yuz ustu bırakamazdım demıs eve almıs yınede bosancam tabı dıyor

kocası kesınlıkle tecavuze ugradım dıye yalan soyluyor hatta bence bu bıle adamın sapkın dusuncesı...
tecavuze ugrayan adam karısını baska erkekle hayal etmez cunku
ve bunu karısı cınsel sapkınlıgı yuzunden bosanmak ıstedıgınde acıklamaz cocukken tecavuze ugradım dıye

whatsaap da engellenen no nun kız oldugunu profıl resmınden anlamıstır benımde engellılerım var kayınvalıdem eltım engellı
lısteye gırdıgınde engellı lıstesıne profıl resmı gorunuyor ve ısım rehberımdede kayıtlı degıller no larını sılmıstım
kadın oldugunu ordan anlamıstır

ay lütfen
boşanıcam triplerinizi kocalarınıza atın
buraya gel bosanıcam kesın bosuyorum allahın belası de , sonra gel aldatıldınmı arastır
sanane ?

her konuda yeni bir şok yaşıyorum.

vega eşin küçükken tecavüze uğradım diyor ki bu çok büyük bir olay sen buraya başka bir kadının nosunu engellemiş diye konu açıyorsun.bak yargılamak istemem bana ne ancak senin için burada zaman harcayıp yardımcı olalım diye çabalıyorsak sen de gerçek sorunları yaz ona göre akıl verelim.

kocam beni başka erkeklerle hayal ettiğini dese,sonra bunun nedeni olarak küçükken tecavüze uğradım diye bir olay anlatsa en son dert edeceğim şey engellenen numara olur.

cok tesekkur ederim cevap icin. ... :)

bana gore iliski esnasinda baska erkekten bahsetmesi igrenc ama normal hayatta nasil biri oldugunu biliyorsam da bosanacagim kadar buyuk bir olay degil. aldattiysa eger o cok daha kotu ve onemli bence.....
ya kizlar okudukca dusunuyorum.... HEPIMIZ BENDE DAHIL BAZEN BOSAN DIYORUZ DA..bu kadar mi kolay evi alip bozup atmak.... butun duzeni degistirmek ....hayati bastan yapboz gibi dagitip birlestirmeye calismak... tamam insan oyle olsa istiyor ama kolay degil iste. bekara kari bosamak kolaydir demisler...evli de olsak disardan konusmak kolay... aileleri uzmek yipratmak herseye bastan baslamak ...sevgili birakmaya benzemiyor evi birakip gitmek... ne diyim bilmiyorum. keske boyle olmasa ...ne hayallerle evleniyor insan..evini doserken nasil da heyecanlaniyor. esyalarina bakarken...sonra eve giriyor kucuk hanim efendi gibi kendi evinin hanimi olmanin tadini aliyor. oyle garip ki ben 1.5 yildir hergun yemek yaparken oyun oynuyo gibi hissediyorum kendimi. benim mutfagim ne istersem yaparim benim evim benim olan hersey...bunlari yikmak oyle zor ki....bilemiyorum oyle zor ki bosan demek. 15 dakika suruyor evet ama ya sonra... anne baba yanina donsen olmaz artik. kim ne dese batar .otur katlan desen sonsuza kadar mutsuz bir hayat... 2 ucu b..lu degnek bu iste...keske hic bir evlilik boyle olmasa.hep gelinlik secerkenki kadar mutlu ve heyecanli kalsak ama boyle olmuyor ki iste lanet olsun

bir krem meselesı yuzunden bir yere numaramı verdim,sonra o kişi bana yazdı,watsapdan,hemen engelledim tabıkı,geçen atolye sorumlumusu acıl kendı telımden aradım,aradan bır hafta sonra oda aramış benım şahsı telden,açmadan hemen engelledim,şirket hattında bır daha böle bişey yapmayın dedın,her engellenmış olanla arada bişey olduğu anlamına gelmezzz,ama konu sahıbı sızde başka sorunlar var

Geçenlerde boşanıyordun, sonuç ne oldu? Delil toplama durumu mu?

Eşinizin facebooku varsa ve şifresini biliyorsanız, oradaki engelli listesine bakın, hatta o isimlerden başka hesaptan arama yapın, oradada eklidir yada facebook aramaları olur sayfasında üstte rasgele bi isim yazın, düzenle yazar sağ tarafta orada eğer geçmiş aramaları sil yapmamışsa aramalardanda çıkar eklememiş olsa bile..

konularınız hem çok enteresan hem de çok çelişkili...

ay lütfen
boşanıcam triplerinizi kocalarınıza atın
buraya gel bosanıcam kesın bosuyorum allahın belası de , sonra gel aldatıldınmı arastır
sanane ?
Olayın iç yüzünü bilmeden ne kadar rahat konuşuyorsunuz bi konuya baksanız aşık mi oldum yazıyor barışık mi yazıyor bir çocuk var ortada kimsem yok diyorum is ve ev hatta şehir arıyorum pardon da çat diye boşanıp dimdizlak ne yapayım is ev yokken bebegimle ? Daha kağıt üzerinde bitmemiş o zaman bende aldatıyim nasıl olsa bosanacagim diye ? Kusura bakmayın beni yargılamak size düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…