ilk konunuzda bu adamla evlenilir mi yazmışsınızÇelişkili kısmı nedir
eşiniz küçükken tecavüze uğradığını söylüyor
Düzeldi yazmıyor son 3 konudur ki bunlar bir günde olan şeyler değil zamanla olan şeyler inanmıyorsanız yorum yapmasınız zaten canım burnum da kimseyi ikna etmek inandirmqk zorunda da değilimilk konunuzda bu adamla evlenilir mi yazmışsınız
bir diğer konunuzda eşimle iyi giden mutlu bir evliliğimiz var demişsiniz
sonra onu baba gibi görüyorum yazmışsınız
sonraki konularınız da bambaşka... eski kız arkadaşıyla görüşüyor, birlikte olurken beni başka erkekle hayal ediyor, eşiniz küçükken tecavüze uğradığını söylüyor, siz inanmıyorsunuz ve bize soruyorsunuz. sonra da başka bir konunuzda biz şimdi düzeldik mi diyorsunuz. sonra şiddetli kavga ettik boşanıyoruz. sonra vazgeçiyorsunuz. en sonunda da bugünkü konunuz 'telefonunda engelli bir bayan nosu gördüm'
eee sen zaten boşanmıyor muydun?
Boşanma kararı ciddi o yüzden kimseye süpriz olmasın diye aileye gidildiYorumların hepsini okumadım ama sen ve eşin bardağı doldurmuşsunuz sonrada sen pusuda bekleyip sorun arıyorsun... Zaten huyuysa adamın sonuç belli... ama şimdi kalkıp SONUÇ eski sebeplerden dolayı BOŞANMA ise yok mesaj sildi numara sildi diye kendini küçük düşürme SONUÇ boşanmaya GİTMEYECEKSE ara araştır.. aile toplayıp anlatmaya ne gerek var.. aile toplanınca ne olacak... kendine anlatamadığın şeyleri her gün başkalarına rapor edeceksin...
İşim ve evim yok ailem yok bazı imkanları kendime ve bebeğim sağlamada nasıl gideyimkonularının arası ya birkaç gün ya da en fazla 1 ay
geçen ay boşanma kararı alıyorsun
bu ay düzeldik mi caba, kocamın telinde bilmem ne buldum
evet boşanma kararı vermek kolay değil, ama siz bile kendinizle bu kadar çelişirken, biz size ne diyelim?
Vaz geçmedim yardimci olmak istedim olmadı dava acildiZaten boşanmak için çok geçerli bi sebebin vardı senin, vaz mı geçtin ki ? Telefonunu didikleme ihtyacı duyuyorsun
zaten yapmanız gereken en doğru şeyde buydu. neden derseniz, anladığım kadarıyla eşinizin bazı sapkın düşünceleri var ve siz bir evlat sahibisiniz. çocuğunuz bu durumdan ilerde nasıl etkilenir bir düşünün. eşinizin çocuğunuza karşı bir cinsel hareketi olabilir. kaldıki, eşiniz her fırsatta sizi aldatma eğiliminde. hep inkar ediyor ama yaptıkları ortada. tazminat isteyin, nafaka da bağlanacaktır zaten. belki ilk aylar sıkıntı çekebilirsiniz, sonra bir iş bulursunuz. devlet de bu konuda kadınlara yardımcı oluyor.İşim ve evim yok ailem yok bazı imkanları kendime ve bebeğim sağlamada nasıl gideyim
Evet içimde umut vardı düzelir diye ama olmadı artık vicdanım bebeğime karşı çok rahat en azından çabaladım bugün dava açıldı ben açtım bebegimle adliyeye gittim boşanma davası demek çok zordu
Siz hiç boşanma kararı aldınız mı bebeginiz le arkanında kimse olmadan babam bile beni ilgilendirmez dedi derdimi bir buraya anlatabildim size kimse illa gel yorum yap demedi yada buradaki x kişi boşa dedi diye de bosanmiyorum ben kendim için bosaniyorum
AminHakkınızda hayırlısı umarım herşey daha güzel olur sizin için
Vaz geçmedim yardimci olmak istedim olmadı dava acildi
Devlet kimseye bir kuruş unu yedirmez ki esim askari ücret görünüyor kalan maaşı elden alıyor yani ne verebilir ki dava bitene kadar ev bulmam ve is bulmam lazımzaten yapmanız gereken en doğru şeyde buydu. neden derseniz, anladığım kadarıyla eşinizin bazı sapkın düşünceleri var ve siz bir evlat sahibisiniz. çocuğunuz bu durumdan ilerde nasıl etkilenir bir düşünün. eşinizin çocuğunuza karşı bir cinsel hareketi olabilir. kaldıki, eşiniz her fırsatta sizi aldatma eğiliminde. hep inkar ediyor ama yaptıkları ortada. tazminat isteyin, nafaka da bağlanacaktır zaten. belki ilk aylar sıkıntı çekebilirsiniz, sonra bir iş bulursunuz. devlet de bu konuda kadınlara yardımcı oluyor.
İş ve ev bakıyorumHayırlısı olur umarım ..
Peki şimdi bir planın var mı ?
ne yapacaksın .
İş ve ev bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?