çok çok çok acil bakın ne olur

Ayrıca bu düşünceler sadece yatak odasında sınırlı idi hiç normal hayatta konuşulmadi ama midem bulandı haklı olarak

Ayrıca bu düşünceler sadece yatak odasında sınırlı idi hiç normal hayatta konuşulmadi ama midem bulandı haklı olarak
sadece yatak odasında konuşulması bu durumu normal kabul etmek için bir neden değil zaten

Off arkadaşım ya, ne biçim şeyler yaşamışsın.

İnşallah Rabbim feraha çıkarsın. Tez zamanda huzurlu bir düzen kurarsın.

Ortada 1 yaşında bebek var aile yok is yok vurmakla bitmiyor o olay kış günü ev arıyorum
en azından yatağını ayrsaydın ve bu evliliğin senin için fiziksel anlamda sekteye uğradığını belli etseydin

salak gibi adamı bı kalemde silmiyim dedim ama deymezmiş yarın herkesi toplayıp açıklıycam her şeyi çok kötüyüm evden kovdum onu

Canim keske hemen belli etmeseydin bi izleseydin takip etseydin smdi öyle bsey varsada herseyi yok eder kanit.bulamayip hep bi kusku ile yasarsin.
Bildim kadari ile whatsapi silip tekrar yklediginde mesajlar geri geliyor onu deneeyebilirdin.

Buradaki celiskiyi sen yaratiyorsun ama vega...
Adam sapkin senin psikolojini alt ust etmis.
Watsapta engellenmis bir kadin numarasi buluyorsun haaa desen ki engellenmis erkek numarasi buldum bunu anlarim.
Birde adamin hayallerinde hep erkekler var hic kadin yok demistin(!)
hepsinden ayri olarak bu kadini engellemis diye aldatildigini dusunebiliyorsun hemde adamin fantazi dunyasinda bir kadina yer yokken...
Engellenmis erkek desen hepsi cuk oturacakta.... Neyse

Ne diyim kadındı işte memeli mestanli kadın erkek olsa erkek derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…