Ayrıca bu düşünceler sadece yatak odasında sınırlı idi hiç normal hayatta konuşulmadi ama midem bulandı haklı olarakzaten yapmanız gereken en doğru şeyde buydu. neden derseniz, anladığım kadarıyla eşinizin bazı sapkın düşünceleri var ve siz bir evlat sahibisiniz. çocuğunuz bu durumdan ilerde nasıl etkilenir bir düşünün. eşinizin çocuğunuza karşı bir cinsel hareketi olabilir. kaldıki, eşiniz her fırsatta sizi aldatma eğiliminde. hep inkar ediyor ama yaptıkları ortada. tazminat isteyin, nafaka da bağlanacaktır zaten. belki ilk aylar sıkıntı çekebilirsiniz, sonra bir iş bulursunuz. devlet de bu konuda kadınlara yardımcı oluyor.
Bilmiyorum konuşmadık daha haberi de yokAllah yardımcın olsun ..
Bebeğine kim bakacak ..
Eşinle konuştun mu anlaşmalı mı olacak davanız .
sadece yatak odasında konuşulması bu durumu normal kabul etmek için bir neden değil zatenAyrıca bu düşünceler sadece yatak odasında sınırlı idi hiç normal hayatta konuşulmadi ama midem bulandı haklı olarak
Bilmiyorum konuşmadık daha haberi de yok
Ama yaşamadan konuşmak kolay oluyorsadece yatak odasında konuşulması bu durumu normal kabul etmek için bir neden değil zaten
Burda yokki hiç çağrı merkeziBüyük şirketlerin çağrı merkezine başvurabilirsin ..
Hem işe girmek kolay hem de kreş yardımı oluyor diye biliyorum .
hiç alakası yokAma yaşamadan konuşmak kolay oluyor
Resim vardiNumara rehberde kayıtlı değilmiş numaranın bir kadına ait olduğunu nasıl anladınız?
Ortada 1 yaşında bebek var aile yok is yok vurmakla bitmiyor o olay kış günü ev arıyorumhiç alakası yok
bana öyle diyecek adamı alnının çatından vururum, eşim de bunu iyi bilir
en azından yatağını ayrsaydın ve bu evliliğin senin için fiziksel anlamda sekteye uğradığını belli etseydinOrtada 1 yaşında bebek var aile yok is yok vurmakla bitmiyor o olay kış günü ev arıyorum
Eski konularda yazdım koltukta yatıyorumen azından yatağını ayrsaydın ve bu evliliğin senin için fiziksel anlamda sekteye uğradığını belli etseydin
salak gibi adamı bı kalemde silmiyim dedim ama deymezmiş yarın herkesi toplayıp açıklıycam her şeyi çok kötüyüm evden kovdum onu
Ne diyim kadındı işte memeli mestanli kadın erkek olsa erkek derdimBuradaki celiskiyi sen yaratiyorsun ama vega...
Adam sapkin senin psikolojini alt ust etmis.
Watsapta engellenmis bir kadin numarasi buluyorsun haaa desen ki engellenmis erkek numarasi buldum bunu anlarim.
Birde adamin hayallerinde hep erkekler var hic kadin yok demistin(!)
hepsinden ayri olarak bu kadini engellemis diye aldatildigini dusunebiliyorsun hemde adamin fantazi dunyasinda bir kadina yer yokken...
Engellenmis erkek desen hepsi cuk oturacakta.... Neyse
Hayırİstanbul da değil misin ..
Kötüyüm hemde çok kotuVega iyi misin ?
ne durumdasın ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?