• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok çok acil

Ya nasıl anlamış anlamamısı bırakın,ben bıldıgımı söylüyorum,çocuğumı anlatmalıyız,kardesıne bahsetme mı demelıyız ulaşıp?
ya arkadasim herkes ugrasiyor guzel guzel anlamaya calisiyor yazdiklarini 2 3 kere okuyoruz anlamak icin, sen niye boyle yaziyosun? valla piskolojim bozuldu nolur dikkat et biraz :KK45:

Bu konuyu zamana birakmak kadar saçma bir şey olmaz. Dürüst olsun kaybedecekse de dürüstlüğünden kaybetsin
Mesajla olmaz dıyor,teldede anlatmaya cekınıyor,sen anlat dıyor ama ben ne dıyeyım kı,herhalde zamana bırakacak

ya arkadasim herkes ugrasiyor guzel guzel anlamaya calisiyor yazdiklarini 2 3 kere okuyoruz anlamak icin, sen niye boyle yaziyosun? valla piskolojim bozuldu nolur dikkat et biraz :KK45:
Yavrumokuyup da anlamayanlara degıl,kız daha once nasıl anlamaz,inanmıyorum yazdıklarına diyenlere yazdım bunu,okuyup da anlamayanlara bın kez anlatırım ,ıtham edenlere dedım bunu

Kizinda kismeti bu aileden yanamiymis hep. Dön dolaş iki kardeşi bul. İstesen olmaz yaaa.
Sonuç ne olacak inşallah öğreniriz.

Kuzen fb dondurmus,whatsappada gırmedı,gelısmelerı aktarırım kızlar,naptı bılmıyorum

Bir kizin iki kuzenle bile iliskisi olmusken bu is olmuyorsa iki kardeste asla ama asla olamaz kuzenine soyle simdiden elveda desin sevilisine.
Madem biriyle bir iliskiye basliyorsunuz o halde gecmiste kimle ne yaptiysaniz en basinda soyleyeceksiniz...

ohanesss dünya bazen fazla küçük. ama bence takmasın. sonuçta türk gheleneklerinde bile yengeyle evlenme durumu var. yatmadıysa tabi kuzenin

Hayal gücü kullansam kocamın kardesıne asık oldum derdım,ellı tane konum var,canı sıkılman laf olsun diye yorum yapıyo

Pek mümkün gibi gelmedi bana. Eger dogru ise de mecbur söylenecek. Zaten kardesi der.

estetik olsun burnunu falan yaptırsın, saçının rengini şeklini değiştirsin, kendisine benzemedi mi arada kaynar tanıyamaz diğeri, nasıl fikir :KK53::KK53:

:KK57:çok şaşırtıcı ama olmuyor değil böyle şeyler,

çok büyük zorluklar çıkar.

3 sene icinde hic mi fotograflara bakmiyorlar ? Adlarini hic mi ogrenmediler ? Ikisininde soyosmini bilmiyirmuymus ? Tuhaf..

Anlatmaya karae vermis bazi yorumlardan anladigim kadariyla, anlatmis mi?

Ayrilmalilar.

Behlulle , adnan bey daha uzak akrabaymisssssss...

çok enteresan bi durummus
soylemesi lazim tabiki,ex sevgili yi yani kayinçoyu falan araya katmadan simdiki sevgiliye soylesin

birde ex sevgili cici kayinçonun gonul isleri nasilki, evlenmemismi ?

Back
X