Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadasim herkes ugrasiyor guzel guzel anlamaya calisiyor yazdiklarini 2 3 kere okuyoruz anlamak icin, sen niye boyle yaziyosun? valla piskolojim bozuldu nolur dikkat et birazYa nasıl anlamış anlamamısı bırakın,ben bıldıgımı söylüyorum,çocuğumı anlatmalıyız,kardesıne bahsetme mı demelıyız ulaşıp?
Mesajla olmaz dıyor,teldede anlatmaya cekınıyor,sen anlat dıyor ama ben ne dıyeyım kı,herhalde zamana bırakacak
Yavrumokuyup da anlamayanlara degıl,kız daha once nasıl anlamaz,inanmıyorum yazdıklarına diyenlere yazdım bunu,okuyup da anlamayanlara bın kez anlatırım ,ıtham edenlere dedım bunuya arkadasim herkes ugrasiyor guzel guzel anlamaya calisiyor yazdiklarini 2 3 kere okuyoruz anlamak icin, sen niye boyle yaziyosun? valla piskolojim bozuldu nolur dikkat et biraz![]()
Hayal gücü kullansam kocamın kardesıne asık oldum derdım,ellı tane konum var,canı sıkılman laf olsun diye yorum yapıyo