sonunda :) 5haftalık hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Ne kadardır istiyorsunuz bebiş. Rabbim hayırlısını versin de çok yoğunlaşmamaya çalış. Belirti aradıkça bütün belirtileri yaşıyor insan. Kendimden biliyorum. Bu topiği açtığımda dyordum kesin hamileyim ama 4-5 gün sonra regl oldum.merhaba bende kendimi hamile hissediyorum ama test yapmaya korkuyorum uzun zamandır negatifi görmekten bıktım. çok üzücü oluyo, bugün adet olmalıydım ağrı var ama henüz birşey yok yalnız kahve veya pembe akıntı var . birde ara sıra kasıklarda yanma ,bazende göğüslerde sızlama ama devamlı olmuyo. nolur biri bişey desin eşimede söyleyip umutlandırmak istemedim. birçok kez yanıldım bu farklı sanki. kasıklarda bir dolgunluk da var ama hemen ümitlenmek istemedim .doktor doğal yolla olma ihtimali % 3 yani zor dedi tüp bebek tek çare demişti. henüz maddi olarak hazırlanamadık ve bebekten ümidi kestik ama çok şüpheye düşüyorum . bu olabilirmi bu kadar şanslı olabilirmiyim . pek fazla belirti de yok sanki offf :-(
Arkadaslar mrb banada yardim edermisinizzz ben yeniyim :) ya 23 ocakta adet oldum suan 14.gunum yani 3 gundur kasıklarim agriyo fena zor yuruyorum agir mis gibi geliyo bu gun otobusten indim zor ayakta kaldim basim cok dondu ve midemde bulaniyor cok fena arada ya halen agri var gaz sancisida oluyor ama bu kadar uzun sure olurmu bide predictor die bi test aldim yapsammi cok mu erken ne diyosunuz
Ay yok uzayan akinti yok kucuk kucuk var ama yumurtlama donemi de olsa benim boyle agrim olmazdi bu gun su cok erken yapilan test varya olumsuz cikacagini bile bile yaptim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?