Cok cok onemli

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Arkadaslar kusura bakmayin iki gundur surekli konu aciyorum ama vicdanim cok rahatsiz.

Esimin annesi babasini evden atti. Bosanma dilekcesi verdi. Adamin geliri yok. Ikisi de suclu. Babasinin esime kardeslerine hicbir hayri dokunmamis bugune kadar. Destek olmayi birakin kostek olmus hep. Esime kucukken siddet uyguladigi da olmus. Karsisina gecip sohbet icin iki cumle kurdugunda ucuncude kavga cikaran birisi. Esimin zerre sevgisi yok babasina karsi. Yasadiklari karsisinda hissizlesmis.

Simdi sorun babasi surekli esimi ariyormus. Battaniyeyle sokakta yatiyormus fotograf gonderiyormus. Esimden para istiyor. 100 bin. Annesi aklina dusurmus onu da. Ev alalim sana diye. O da oglundan istiyor.

Herkes kapatti kulaklarini ama benim vucdanim sizliyor. Ne yapilmali. Allah askina bi fikir verin. Nereye varacak bu olay. Kimse birsey yapmiyor.

100 bin vermek kolay degil tabiki ama evinizi acabikirsiniz sokakta mi kaliyor simdi uzuldum yine de adama ne olursa olsun insan sonucta durumum olsa ben kayinbabama veririm ama bu zamanda 100 bin cikarip vermek icin cok zengin olmak gerek
Hicbir isi yok geliri yok. Hazir para yemis hep esimin anlattigi. Kredi cekip veriyim ama kurtulamam elini verir kolumu alamam diyor esim. Eli ayagi tutuyor yillardir calismiyor evde bos bos oturuyordu. Esim para verme taraftari degil. Babasini eve almayi da asla kabul etmez. Ne olcak bilmiyorum.

Maddi imkansız yeterli ise bence istediği parayı verin
Hicbir isi yok geliri yok. Hazir para yemis hep esimin anlattigi. Kredi cekip veriyim ama kurtulamam elini verir kolumu alamam diyor esim. Eli ayagi tutuyor yillardir calismiyor evde bos bos oturuyordu. Esim para verme taraftari degil. Babasini eve almayi da asla kabul etmez. Ne olcak bilmiyorum.
Parayi verebilmek icin kredi cekebiliriz ama esim hazir para yedigi icin asla vermek istemiyor. Iki gunde bitirir gelir hep boyle oldu diyor.

Evinize alın bir konuşun oturup adam bildiğin dışarıda yatıyor şuan.

Babasi 100 bin para istedigine gore sizde o miktar para var demek ki.

O kadar zenginseniz verin tabii.

Ama yoksa kredi vs cekip verecekseniz vermeyin derim cok buyuk para.

Huzurevi vs bir yere yerlesebilir
Bizim kendi borclarimiz var daha. Fazla paramiz yok yani. Esim vermek isterse kredi cekmemiz gerekecek ama esim vermeyi dusunmuyor. Para disinda ne yapilabilir acaba. Gercekten sokakta kaliyorsa ne yapilabilir.

Evinize alın bir konuşun oturup adam bildiğin dışarıda yatıyor şuan.
Insallah oyle degildir. Insallah sadece acindirmak icin yapiyordur. Ben istanbulda degilim su an. Sehir disindayim. Esim evde yalniz. Tum ailede birisine zarar verecek korkusu olustu su an. Kimse gorusmuyor adamla.

Durumunuz nasi bilmiyorum ama yatirim icin kucuk bi ev alip tapuyu kendi ustunuze alip adami oturtabilirsiniz
Hem ileriye donuk bi yatirim yapmis olursunuz hem vicdaniniz rahatlar
Onun disinda elden 100bin lira parayi niye cope atasiniz canim, parayla ev alacagi ne malum
Yer icer yine evsiz kalir olan da size olur
Adam zamaninda kotu olsa bile sonucta baba, mutlaka bi cozum bulunacaktir yoksa insanin ici rahat etmez

İlla ev mi alınması gerekiyor? Kiraya çıksın eşiniz birkaç aylık versin sonrasını veremem iş bak kendine desin.

Bizim kendi borclarimiz var daha. Fazla paramiz yok yani. Esim vermek isterse kredi cekmemiz gerekecek ama esim vermeyi dusunmuyor. Para disinda ne yapilabilir acaba. Gercekten sokakta kaliyorsa ne yapilabilir.

1... Esinle konus annesi affetsin kocasini.
2...Esinin baska kardesi varsa belirli araliklarla sirayla herkeste sirayla kalsin adam
3....huzurevi vs olabilir

Ama bir kurus geliri yok ki. Evin esyalari ne olacak ne yeyip icecek ayri ev masrafini kim odeyecek. Adamin sahsi harcamalarini kim karsilayacak. Bosanma davasinda kvnin uzerine olan evde hak talep edebilir mi acaba. O ev gitmesin diye mi bizim uzerimize gonderdiler diye dusunuyorum. Ev de istemiyormus bu arada artik. Esim soyledi bugun annesiyle konusmus. Parayi istiyormus.

Calisacak valla ya da herkes elini cebine atacak ondan sonrasina karismayacaksiniz
Kvnin uzerine olan ev evlilik icinde alinmadi mi?
Oyleyse yarisi adamin
Valla akliniz varsa cikarip nakit para vermezsiniz
Cope atmakla ayni sey, iki gun sonra parayi bitirip yine gelecek yine basa saracak

Esim tam olarak bu sebeple vermem diyor. Evet evlilik icinde alindi ev. Kv ev gitmesin diye yeni ev almayi aklina dusurdu. Adam da simdi nakit para istiyor. Hem de esinden degil bizden.

Boşanırlarsa kvnizden nafaka alabilir. Ev meselesine gelince durumunuz varsa alın küçük bir ev derim. Ne de olsa baba... Yaşlı bir adam, sokaklarda yatmasın yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…