Cok cok onemli

Canm bu konuda baya kişi size sakın almayın oyunla ev aldıracklar dedi sanırım olayı baska boyuta tasımıslar kocasını kendi dusunsun brak vicdan yapma ya senn basına kalacak yoksa

Bence hem kayinvalide suc var hemde kayinbabada biri basindan atmis digeride bu yasta baltaya sap olamamis bnce en iyisi bakim evi

örnek dava değil kanun bu malesef yoksulluk nafakası deniyordu galiba. Nafaka veririm 100bin vermem. Çünkü doymaz böyleleri. Dava açarsa dava masraflarını da siz ödersiniz. Kvden de boşanma durumunda nafaka alabilir diye biliyorum öyle bir haber okumuştum

muhtemelen sözleşmeli memursun siz ikiniz evliliğinizin yipranmasini göze almış gelecek icin çabalıyorsunuz.
millette sizden gecinmeye çalışıyor.
kulaklarınızı tıkayıp işinize bakın eminim baska sorunlarinizda vardir.
bu acikgöz kv nafaka durumunu öğrenince boşanmayacaktir.
bosanirlarsa da hâkim herkese hakkini pay eder kp de huzurevine gider.
bırakın takmayin kafaya.
biz de esimle ayrıyız sozlesmeli çalıyorum duzen yok bisi yok bir de milleti dert etmeyin sizin boyle derdiniz olsa kp kapısını kapardi

Ev konusunda benim atladigim birsey varmis. Ev son medeni kanun duzenlenmesinden once alindigi icin paylasilmiyormus. Ev kv uzerine yani. Kpnin hakki yokmus. Bu durumda adam benim gelirim yok diye kvnin emekli maasindan nafaka alabilir mi? Ayri yasamak zaten zor bir de bu olaylar tuz biber oldu uzerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…