Cok cok onemli

Ne kadar tuhaf. Adam sırf bir tane sperm gönderdi diye baba yerine konuyor. Oysa ki baba olmak için babalık yapması gerekmez mi? Çocuklarının vicdanıyla oynayıp duygu sömürüsü yapan, üstüne hadsizce bu kadar yüklü bir para isteyen bir adam benim gözümde BABA DEGIL. eşiniz doğru olanı yapıyor. Eşinizin içinde yaşadıkları o adamın sokakta kalmasından bin kat daha acı verici ve duyarlılığı hak eden bir durum.

Madem annesi dolduruyor demek ki kadincagiz yasiyor. Gitsin onun yanına biraz da ona parazitlik yapsın.
Bence siz de kapatin kulaklarinizi. Bir insan nasıl yaşarsa öyle ölmeli bence,yaşattığı bu iğrenç şeylerin elbet bir karşılığı olacaktı,o da bugünmüş

Kuzum sen o parayı kazanmak için haftanın 5 günü yeni evli genç bir bayan olarak Balıkesir'de yaşayıp hafta sonu da kayınvalide görümceye yemek yapıp misafir ağırlıyorsun!! Silkin bir kendine gel...

Bizim kendi borclarimiz var daha. Fazla paramiz yok yani. Esim vermek isterse kredi cekmemiz gerekecek ama esim vermeyi dusunmuyor. Para disinda ne yapilabilir acaba. Gercekten sokakta kaliyorsa ne yapilabilir.
100 bin tl kredi faizi ve taksidi ödemek yerine ev tutup kirasını ödeyin. 100 bin tl ev mi var bu devirde.

Kirası uygun bir semtten ev kiralayin. Diğer kardeşlerle konuşun kirayı ortak odeyin. Babaya söyleyin girsin. Mutfak elektrik parasını vs o çıkarsın .
Mesela oturduğum semtte 500 TL'ye kiralık ev bulunabilir. Kaç kardeşler, bu kirayi odemeyi kabul etmezler mi? Hepiniz evinizden bir iki eşya yardımı yaparsınız gerisi Allah kerim

Babaniza söyleyin işe de girsin yazacaktım. Eksik olmuş üçüncü cümle.

Niye yüz bin veriyor bence eşiniz haklı sizde gereksiz vicdan yapmışsınız. Babası para isteyeceğine beni annenizle baristirin evime döneyim desin. Gitsin kendi evine karısıyla orta yolu bulsun. Eşinize baskı yapmayın bence bu konuda babasını sizden daha iyi tanıyordur eminim ki

Bankata yattıgına üzülmüştüm ki nakiti elden vermesini istedigini okudum
Yuh diyorum ne yapacakmıs o parayı

100 bin verip bu işten kurtulamazsiniz.
Hazir yemeye alistiysa o parayida yer, bı 100 bin daha ister. Bu böyle sürüp gider.

Erkeler için sığınma evi var mı acaba?

Baba tam bir asalak maalesef baskalarinin sirtindan gecinmek onda aliskanliga dönüşmüş ve bu konuda rahat rahat da yalanda söyleyebilir.Once ev demisler 100 bin lira istemisler ki 100 bini normallestirmisler sonrasinda da nakit verin demeye baslamislar.Sokakta kalan adam kendini riske atmaz alabilecegi rakami ister 100 bin nedir allahaskina basit bir rakam mi yahu.Bu rakam bile sizi kandirdiklarinin ispatı acimayin lutfen.Cok zordaysan arkadaslarinda dedigi gibi huzurevinde kalabilirsin diye haber yollayin size garanti veriyorum o 100 bin 20 bine hatta 10 bin veya daha az rakamlara inecek..Neden çünkü amac sizden para koparmak vicdaniniza oynayip büyük vurgun yapmak.

Kısa sürede olsa evinize alın. Yakınlarınızda tek oda bi ev kiralayın.arada temizliğini falan yapın.yada bi kuruma gönderip aylik para ödeyin.bu sizin vicdanınızı rahatlatmak adına öneriler.geçicide olsa yanınıza alın ama.uyku uyuyamazsınız siz yoksa

100 bin az bi miktar degil.
Neden sadece esiniz veriyor ?
Baska kardesi yok mu esinizin. Toplasınlar kendi aralarinda ne yapacaklarını konussunlar.
Ya da varsa imkaniniz kucuk bi apart alip tapuyu oendi uzerinize yapin gelecek icin de yatirim olur.
O da olmazsa diger kardesleriyle kucuk bir ev tutun ve masraflarini paylasin.

Kayınvalidenizin emekli maaşı var. Babanın yok. Kayınvalide evinde oturmaya devam edecek, harika.. Baba sokakta. Peki kayınvalidenizin oturduğu evi kendisine ailesinden mi kalmış? Aileden kalmadı ise bu Baba yıllar boyunca hiç mi çalışmamış? Yani kayınvalidenizin oturduğu evin alınmasında hiç mi katkı yapmamış? Eğer yapmış ise, babayı, oğlu kendisine 100 bin lira versin diye yönlendiren kayınvalideye denecek şey, oturduğu evin satılacağı ve parası ile hem anneye hem de babaya artık yettiği kadar, asgari düzeylerde de olsa ev alınacağı.

Ayrıca kayınpederiniz bir avukata danışacak olursa öğrenecektir ve zaten öğrensin de, hiçbir geliri olmadığı için boşanma sırasında kayınvalidenizin emekli maaşından nafaka talebinde çok doğal olarak bulunabilecektir.

Son düzenleme:
Ev istemekten vazgecmis. Esimle konustum parayi nakit istiyormus ev iatemiyormus.

Ben bu para işinin altından kayınvalidenizin bir ihtiyacı çıkacağını hissettim. Ileride çıkar gerçek ortaya. Parayı nakit alıp sonra yine birlikte yaşamaya da devam edebilirler. Olmaz, olamazzz demeyin derim.

Kac yasinda bu adam? Gitsin calissin. Calismazsa siz 100bin verseniz de nereye kadar gecinecek o parayla?
En mantiklisi 100bine krediyle bir ev almaniz. Adam da orada yasasin. Ev size yatirim olur en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…