- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Adam oyle zaten. Yillardir esinin maasiyla yasiyor. Kendi sigortasi bile yok. Tum gun evde yatar. Birkac gundur de sokaktaymis.Ne parasi istiyor ya adam anlamadim ki?
Banka mi var karsisinda?
Herkes ona 100 bin cikarmak zorunda mi?
Biraz haziryiyici gibi.
Kizmaya basladim kp ye.
Gitsin huzurevine
Ev istemekten vazgecmis. Esimle konustum parayi nakit istiyormus ev iatemiyormus.Boşanırlarsa kvnizden nafaka alabilir. Ev meselesine gelince durumunuz varsa alın küçük bir ev derim. Ne de olsa baba... Yaşlı bir adam, sokaklarda yatmasın yazık.
Surekli mesaj atiyormus. Cok uzuldum ya. Birsey yapmiyor zaten esim ama adam duygu somurusu yapiyor. Bankta yatarken fotograf cekip gonderiyormus. Ne dusunecegimi sasirdim gercekten.adam resmen asalak desenize... valla esiniz kulağını tıkasın kendi yuvasına işine baksın zira bu babacık iligini kemigini sömürür
Evlilik icinde alindiysa zaten onun da payi varEsim tam olarak bu sebeple vermem diyor. Evet evlilik icinde alindi ev. Kv ev gitmesin diye yeni ev almayi aklina dusurdu. Adam da simdi nakit para istiyor. Hem de esinden degil bizden.
O parayı vermem.Arkadaslar kusura bakmayin iki gundur surekli konu aciyorum ama vicdanim cok rahatsiz.
Esimin annesi babasini evden atti. Bosanma dilekcesi verdi. Adamin geliri yok. Ikisi de suclu. Babasinin esime kardeslerine hicbir hayri dokunmamis bugune kadar. Destek olmayi birakin kostek olmus hep. Esime kucukken siddet uyguladigi da olmus. Karsisina gecip sohbet icin iki cumle kurdugunda ucuncude kavga cikaran birisi. Esimin zerre sevgisi yok babasina karsi. Yasadiklari karsisinda hissizlesmis.
Simdi sorun babasi surekli esimi ariyormus. Battaniyeyle sokakta yatiyormus fotograf gonderiyormus. Esimden para istiyor. 100 bin. Annesi aklina dusurmus onu da. Ev alalim sana diye. O da oglundan istiyor.
Herkes kapatti kulaklarini ama benim vucdanim sizliyor. Ne yapilmali. Allah askina bi fikir verin. Nereye varacak bu olay. Kimse birsey yapmiyor.
Surekli mesaj atiyormus. Cok uzuldum ya. Birsey yapmiyor zaten esim ama adam duygu somurusu yapiyor. Bankta yatarken fotograf cekip gonderiyormus. Ne dusunecegimi sasirdim gercekten.
En mantıklı çözüm bence de bu tabi ki imkanınız varsaDurumunuz nasi bilmiyorum ama yatirim icin kucuk bi ev alip tapuyu kendi ustunuze alip adami oturtabilirsiniz
Hem ileriye donuk bi yatirim yapmis olursunuz hem vicdaniniz rahatlar
Onun disinda elden 100bin lira parayi niye cope atasiniz canim, parayla ev alacagi ne malum
Yer icer yine evsiz kalir olan da size olur
Adam zamaninda kotu olsa bile sonucta baba, mutlaka bi cozum bulunacaktir yoksa insanin ici rahat etmez
Bi iş bulup calisabilir mesela. Eli ayagi tutan insan kendini acindirmak icin böyle seyler yapmamaliBizim kendi borclarimiz var daha. Fazla paramiz yok yani. Esim vermek isterse kredi cekmemiz gerekecek ama esim vermeyi dusunmuyor. Para disinda ne yapilabilir acaba. Gercekten sokakta kaliyorsa ne yapilabilir.
Neden ev almak icin 100 bin tl o evi alinca is bitecek mi gazi var suyu var elektirigi var yemesi var icmesi var ev alinca dosemesi var varda var yani is bitmiyor ki neden bir bakim evi yada huzur evine yerlestirmiyorsunuz bi odasi olur sicakda yer icer ikide arkadas edinir oturur.100 az para degil cocuklariniz sizin gelecginiz icin egitimleri icin harcayin bnce 100 bin varsadaArkadaslar kusura bakmayin iki gundur surekli konu aciyorum ama vicdanim cok rahatsiz.
Esimin annesi babasini evden atti. Bosanma dilekcesi verdi. Adamin geliri yok. Ikisi de suclu. Babasinin esime kardeslerine hicbir hayri dokunmamis bugune kadar. Destek olmayi birakin kostek olmus hep. Esime kucukken siddet uyguladigi da olmus. Karsisina gecip sohbet icin iki cumle kurdugunda ucuncude kavga cikaran birisi. Esimin zerre sevgisi yok babasina karsi. Yasadiklari karsisinda hissizlesmis.
Simdi sorun babasi surekli esimi ariyormus. Battaniyeyle sokakta yatiyormus fotograf gonderiyormus. Esimden para istiyor. 100 bin. Annesi aklina dusurmus onu da. Ev alalim sana diye. O da oglundan istiyor.
Herkes kapatti kulaklarini ama benim vucdanim sizliyor. Ne yapilmali. Allah askina bi fikir verin. Nereye varacak bu olay. Kimse birsey yapmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?