Cok cok onemli

Ne parasi istiyor ya adam anlamadim ki?

Banka mi var karsisinda?

Herkes ona 100 bin cikarmak zorunda mi?
Biraz haziryiyici gibi.

Kizmaya basladim kp ye.

Gitsin huzurevine
Adam oyle zaten. Yillardir esinin maasiyla yasiyor. Kendi sigortasi bile yok. Tum gun evde yatar. Birkac gundur de sokaktaymis.

adam resmen asalak desenize... valla esiniz kulağını tıkasın kendi yuvasına işine baksın zira bu babacık iligini kemigini sömürür
Surekli mesaj atiyormus. Cok uzuldum ya. Birsey yapmiyor zaten esim ama adam duygu somurusu yapiyor. Bankta yatarken fotograf cekip gonderiyormus. Ne dusunecegimi sasirdim gercekten.

Esim tam olarak bu sebeple vermem diyor. Evet evlilik icinde alindi ev. Kv ev gitmesin diye yeni ev almayi aklina dusurdu. Adam da simdi nakit para istiyor. Hem de esinden degil bizden.
Evlilik icinde alindiysa zaten onun da payi var
Adama uc tane de ev alsaniz sanmiyorum ki bu evin yarisindan vazgecsin
Fazla mal goz cikarmaz digerinin de pesine duser

Ne insanlar var hayatta demekten insan kendini alamıyor.Enayi yerine konmak istemiyorsanız tavrınız sert olmalı.Babası olduğu için aç ve açıkta kalmasına kayıtsız kalmamalı eşiniz.Boşanma gerçekleşene kadar eşinden tedbir nafakası talep edebilir.Çocuklarıda bu dönemde günlük nafakasını ve kalacak yer bulma konusunda destek olmalı.Ama asla 100 bin lira gibi nakit parayı o adamın eline saymamalısınız.İsteklerin sonu gelmez.Allah size sabır versin diyorum.

O parayı vermem.
Ama eşimin babasını sokakta da yatırmam asla...

100 binira vereceğine huzur evine yerleştiririm olmadı emeklilik gün parasını hiç sigortası olmaya bilir özelden yatırırım olmadı kiraya çıkartır bir ddöşek birde iş bulurum oda olmadı küçük bir büfe kiralar başına oturturum bu tabiki sizin kayınbaba için geçerli bunlara rağmen tutunamıyorsa herkes kendi kaderini yaşar

Surekli mesaj atiyormus. Cok uzuldum ya. Birsey yapmiyor zaten esim ama adam duygu somurusu yapiyor. Bankta yatarken fotograf cekip gonderiyormus. Ne dusunecegimi sasirdim gercekten.

hiiç düşünmeyin resmen duygu sömürüsü yapıyor ...bu yaşına kadar alışmış hazıra birikim yapmamış hala dahada asalallık yapıyor boşverin ne hali varsa görsün... merhametsizlik falann değil bu belki bu yaştan sonra calışıp çabalamaya başlar

En mantıklı çözüm bence de bu tabi ki imkanınız varsa

100 bin tl sizin icin.cok önemli.bir meblag degilse bence verin ne kadar kotu de olsa sonucta eşinizin babasi bir evi olur icinde yasamak istedigi surece yaşasin ama tapuyu siz kendi üzerinize alin.istemezseniz sonra yine muhattap olmazsiniz. Boyle sokakta kalmasida hic hos degil

Siz bence babayla oğul arasındaki olaya karışmayın.
Sonuçta neler yaşatmış herkese ee bununda bi bedeli olmalı değil mi ?
Kötü geçen bi çocukluk için sokaklarda yatmak az bile ödeyemez o bedeli bırakın yatsın biraz.
Bunca zaman rahatindan taviz vermemiş azcik versin işte biraz da o çile çeksin.
Hayat öyle toz pembe değil malesef gereksiz vicdan yapmayı bırakın.
Ohh ne güzel oturduğu yerden bi de 10pbin lirası olacak valla içinize siniyorsa gidin kredi cekin verin o parayı madem.
Ha böyleleri o parayı da bi güzel yer car cur eder sizde güzel güzel kredi faizi ödersiniz.

Bizim kendi borclarimiz var daha. Fazla paramiz yok yani. Esim vermek isterse kredi cekmemiz gerekecek ama esim vermeyi dusunmuyor. Para disinda ne yapilabilir acaba. Gercekten sokakta kaliyorsa ne yapilabilir.
Bi iş bulup calisabilir mesela. Eli ayagi tutan insan kendini acindirmak icin böyle seyler yapmamali

Neden ev almak icin 100 bin tl o evi alinca is bitecek mi gazi var suyu var elektirigi var yemesi var icmesi var ev alinca dosemesi var varda var yani is bitmiyor ki neden bir bakim evi yada huzur evine yerlestirmiyorsunuz bi odasi olur sicakda yer icer ikide arkadas edinir oturur.100 az para degil cocuklariniz sizin gelecginiz icin egitimleri icin harcayin bnce 100 bin varsada

Yazık.ne denirki.herkez kendince hakli.ama babadir sonucta Allah rizasi icin birseyler yapilmali.siz elinizden geleni yapin.gerekirse arada kendi gelirinizden para yardiminda bulunun.iyilikten zarar gelmez.iyilik yapin denize atin balik bilmezse halik bilirr.

Kesinlikle nakit eline verilmemeli. Muhtemelen yiyip bitirince tekrar banktan resim atar.
Her şey babanın üzerinden olacak şekilde kiralık ev bulup bir kaç aya iş bulacak kadar destek verilsin.
Kalkıp çalışacak, başının çaresine bakacak.

Babam beni öldüresiye dövseydi bile sokakta bırakmazdım. Açardım bi oda azıcık sıkışır rahatım bozulurdu belki ama ölüp gittikten sonra vicdan azabı çekmezdim. Eşinize pes diyorum. Şu halde babayı sokakta nasıl bırakır. Babaya sırt çeviren herkese çevirir bilmem anlatabildimmi yazıkk.

Telefonunu elektrik direğine kablo atıp mi sarz ediyormuş?!bir de fotoğraf yollayabildigi muhtemelen internet paketi de olan telefonunu satarsa birkaç gün sıcak bir yerde kalabilir...şimdiye kadar hiçbir işte calismamis birinin yeterince arkadaşı /sosyal çevresi vardır hiic merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…