Cok cok onemli

Ne olursa olsun.
Eşiniz küçükken dayak yemiş annesi boşamamış?
Hazır para yemiş yatmış boşamamış?
Yaşlanmışlar şimdi kapı önüne atıyor.
Bence ayıp.
Herşeyin bir uslübü var.
Kayınpeder neden sizden parayı istiyor?
Paranın üzerinde yatan kayınvalideniz.
Acaba kayınvalide mi oğlum öder felan dedi.
Kocasının diline doladı?

Eşinizde öfke ile yanlış yapıyor.
Şu zamana kadar herşey çekilmiş şimdi zınk diye kapı önüne atmak,asla doğru değil.
Kayınvalide oğluna yük etmeden bu işi eşi ile halledecekti kimse zor durumda kalmayacaktı.

Bizim kendi borclarimiz var daha. Fazla paramiz yok yani. Esim vermek isterse kredi cekmemiz gerekecek ama esim vermeyi dusunmuyor. Para disinda ne yapilabilir acaba. Gercekten sokakta kaliyorsa ne yapilabilir.

Bi göz eşyalı oda kiralayıp yerleştirin yahu
100.000 vermekten daha kolay değil mi

Fikir degistirmis. Parayi nakit istiyormus. Esim vermez biliyorum ama ne yapilabilir onu da bilmiyorum.

Oyle bir paramiz da yok. Halen kendi borclarimizi oduyoruz. Ben ise basladigimdan beri bizi milyoner saniyor esimin alesi. Bu arada biz iki ayri kira oduyoruz iki ayri sehirde benim isim dolayisiyla. Kendi evimiz bile yok. Kim ne koparabilirimin derdinde. Kv de kendi evi paylasilmasin diye bize ev aldirmaya kalkti ama elinde patladi. Kp parayi nakit istiyormus.

Esim yine sessiz kalan taraf. Diger kardesleri kendini oldurse babamiz da kurtulsak diyorlar. Kv oyle bir nefrerle yetistirmis ki hepsini inanamazsiniz. Bir insan babasi icin nasil bunu soyler.

O yuzden birsey diyemiyorum esime. Bugun kendinde begenmedigi hangi ozellik varsa babasinin eseri zaten.

Önceki konunuzu da okumuştum. İstediği para önce 40 bindi, sonra 80 bin oldu, sonra 100 bin... Onların boşanıp boşanmamaları sizi ilgilendirmemeli bence. Kv evini evlilik sürecinde aldığı için mal paylaşımı olur, maaşı da varsa nafaka ödemek zorunda kalır. Onu da vermek istemediği için büyük ihtimal boşanmayacaklar. Siz sadece huzurevi konusunda destekleyin, en azından başını sokacağı, yemeğini yiyeceği bir yer olur.

Bizi cok zengin zannediyorlar. Ben ise basladigimdan beri isteklerin ardi arkasi kesilmedi. Bu da son nokta. Kv evinde ne bozulsa bize soyledi aldik.

Evin ucte bir parasini kp vermis. Oyle soyluyor. Kendi hakkini istiyormus. Gencliginde calismis adam ben bildim bileli evde oturuyor yillardir.

100 bini verip ev aldınız diyelim peki ya sonra faturalar nasıl ödenecek,ne yiyip ne içecek bu adam? Ev almakla bitmiyor ki zira çalışmıyormuş.
Bilemedim çok zor bir durum.

Bunlar size karşı oynanan oyunlar.. gözünüzü açın...

Kesinlikle cok cok haklisiniz. Bunca yildor kv yuzunden esim cekmis de cekmis. Psikolojik fiziksel siddet gormus ders bile calistirmazmis dalga gecermis hep babasi. Kv onlara maruz kalmasina izin verip de simdi biz yuvamizi kurunca comak sokmasi ne kadar insancil. Ustelik de ben bir senedir balikesirdeyim. Bir ay sonra insallah istanbula kesin donus yapacagim. Bu zamana denk gelmesi de ekstra manidar.

ay ne kredisi ya 100binle nerden ne evi alip neyle doseyecekmis esiniz hakli bitmez bu istekler. goturun bir huzurevine yerlestirin.

annesi eve alsin oglundan yuzbin isteme aklini veriyorsa demekki gorusuyorlar

Annesi evden attığı adama bu akli neden verir acaba?
Bence bir bakimevine fikan yerlestirin..cok vermek istiyorsaniz parayi eline vermeyin kucuk bir ev alip oturtun tapuyuda ona vermeyin..yani 100 bin eline verilirmi o adamin

Bence kaynana ve kayın peder çok sinsiler uyanık geçinenlerden.
bu devirde kim 100 bin kaybetmiş ki siz bulasınız.
para vermek gibi bir hata yapmazsınız umarım.
Parayı ver diyenleri de ayakta alkışlıyorum. sağlam saçlamadınız.
babadır sokağa atılmaz ama bazı insanlar var ki yaşadıkları her şeyden zevk alırlar.
merak etme kimse bankta sokakta yatmaz. bu işin içinde iş var gibi geldi bana.
bazı şeylere kulak tıkamanızı ve uzak durmanızı öneririm.
kaynana ya da sağlam bir ders vermeli. tek akıllı kendisi zaar.

eşiniz kaç kardeşse birleşip huzurevi vs yapılabilir
haberiniz olsun özel huzurevleri 3000-3500 tl arası aylık

devlette yer yok
Bizden baska para veren olmaz da biz de aylik o kadar veremeyiz asla. Esim de vermez aslinda aslinda ne hikmetse herkesin agzinda oglu verecek mecbur laflari dolasiyor. Ornek bir dava varmis. Baba dava acmis oglundan babaya nafaka baglanmis. Esinin evi maasi varken yani kvnin geliri varken sira ogluna gelir mi acaba? Bana kv kendini korumak icin bizi one suruyor gibi geliyor. Gecen gun beni aradi telefonda ne kadar parayla gecindigini soyledi. Tamam cok bir para degil ama hicbir gideri olmayan bir emekliye 2000 tl yetmez mi. Hicbir ekstra harcamasi yok. Ben yetinmeyi biliyorum ama babaniz yetinemez diye anlatti. Bu arada daha yeni evin icini yaptirdilar heryeri. Paralari olmasa nasil yaptirsinlar. Ben cok sikildim para pul mevzusundan.

köyleri vs yok mu gidip oraya yerleşsin.
Yok koyleri. Dort tane kardesi var kpnin istanbulda. Onlar da istemiyorlarmis guya. Istememek degil aslinda da madur gosterio bizden birseyler koparmaya calisiyor diyir esim. Biz ikimiz de memuruz esimle. Babasi yillarca dalga gecmis memurlukla esimin benim okudugum bolumle. Simdi de bizden para istiyor diye sinirleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…