- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Bizim kendi borclarimiz var daha. Fazla paramiz yok yani. Esim vermek isterse kredi cekmemiz gerekecek ama esim vermeyi dusunmuyor. Para disinda ne yapilabilir acaba. Gercekten sokakta kaliyorsa ne yapilabilir.
Fikir degistirmis. Parayi nakit istiyormus. Esim vermez biliyorum ama ne yapilabilir onu da bilmiyorum.100 bin tl sizin icin.cok önemli.bir meblag degilse bence verin ne kadar kotu de olsa sonucta eşinizin babasi bir evi olur icinde yasamak istedigi surece yaşasin ama tapuyu siz kendi üzerinize alin.istemezseniz sonra yine muhattap olmazsiniz. Boyle sokakta kalmasida hic hos degil
Oyle bir paramiz da yok. Halen kendi borclarimizi oduyoruz. Ben ise basladigimdan beri bizi milyoner saniyor esimin alesi. Bu arada biz iki ayri kira oduyoruz iki ayri sehirde benim isim dolayisiyla. Kendi evimiz bile yok. Kim ne koparabilirimin derdinde. Kv de kendi evi paylasilmasin diye bize ev aldirmaya kalkti ama elinde patladi. Kp parayi nakit istiyormus.Neden ev almak icin 100 bin tl o evi alinca is bitecek mi gazi var suyu var elektirigi var yemesi var icmesi var ev alinca dosemesi var varda var yani is bitmiyor ki neden bir bakim evi yada huzur evine yerlestirmiyorsunuz bi odasi olur sicakda yer icer ikide arkadas edinir oturur.100 az para degil cocuklariniz sizin gelecginiz icin egitimleri icin harcayin bnce 100 bin varsada
Esim yine sessiz kalan taraf. Diger kardesleri kendini oldurse babamiz da kurtulsak diyorlar. Kv oyle bir nefrerle yetistirmis ki hepsini inanamazsiniz. Bir insan babasi icin nasil bunu soyler.Babam beni öldüresiye dövseydi bile sokakta bırakmazdım. Açardım bi oda azıcık sıkışır rahatım bozulurdu belki ama ölüp gittikten sonra vicdan azabı çekmezdim. Eşinize pes diyorum. Şu halde babayı sokakta nasıl bırakır. Babaya sırt çeviren herkese çevirir bilmem anlatabildimmi yazıkk.
O yuzden birsey diyemiyorum esime. Bugun kendinde begenmedigi hangi ozellik varsa babasinin eseri zaten.Ne kadar tuhaf. Adam sırf bir tane sperm gönderdi diye baba yerine konuyor. Oysa ki baba olmak için babalık yapması gerekmez mi? Çocuklarının vicdanıyla oynayıp duygu sömürüsü yapan, üstüne hadsizce bu kadar yüklü bir para isteyen bir adam benim gözümde BABA DEGIL. eşiniz doğru olanı yapıyor. Eşinizin içinde yaşadıkları o adamın sokakta kalmasından bin kat daha acı verici ve duyarlılığı hak eden bir durum.
Bizi cok zengin zannediyorlar. Ben ise basladigimdan beri isteklerin ardi arkasi kesilmedi. Bu da son nokta. Kv evinde ne bozulsa bize soyledi aldik.100 bin az bi miktar degil.
Neden sadece esiniz veriyor ?
Baska kardesi yok mu esinizin. Toplasınlar kendi aralarinda ne yapacaklarını konussunlar.
Ya da varsa imkaniniz kucuk bi apart alip tapuyu oendi uzerinize yapin gelecek icin de yatirim olur.
O da olmazsa diger kardesleriyle kucuk bir ev tutun ve masraflarini paylasin.
Evin ucte bir parasini kp vermis. Oyle soyluyor. Kendi hakkini istiyormus. Gencliginde calismis adam ben bildim bileli evde oturuyor yillardir.Kayınvalidenizin emekli maaşı var. Babanın yok. Kayınvalide evinde oturmaya devam edecek, harika.. Baba sokakta. Peki kayınvalidenizin oturduğu evi kendisine ailesinden mi kalmış? Aileden kalmadı ise bu Baba yıllar boyunca hiç mi çalışmamış? Yani kayınvalidenizin oturduğu evin alınmasında hiç mi katkı yapmamış? Eğer yapmış ise, babayı, oğlu kendisine 100 bin lira versin diye yönlendiren kayınvalideye denecek şey, oturduğu evin satılacağı ve parası ile hem anneye hem de babaya artık yettiği kadar, asgari düzeylerde de olsa ev alınacağı.
Ayrıca kayınpederiniz bir avukata danışacak olursa öğrenecektir ve zaten öğrensin de, hiçbir geliri olmadığı için boşanma sırasında kayınvalidenizin emekli maaşından nafaka talebinde çok doğal olarak bulunabilecektir.
Bunlar size karşı oynanan oyunlar.. gözünüzü açın...Arkadaslar kusura bakmayin iki gundur surekli konu aciyorum ama vicdanim cok rahatsiz.
Esimin annesi babasini evden atti. Bosanma dilekcesi verdi. Adamin geliri yok. Ikisi de suclu. Babasinin esime kardeslerine hicbir hayri dokunmamis bugune kadar. Destek olmayi birakin kostek olmus hep. Esime kucukken siddet uyguladigi da olmus. Karsisina gecip sohbet icin iki cumle kurdugunda ucuncude kavga cikaran birisi. Esimin zerre sevgisi yok babasina karsi. Yasadiklari karsisinda hissizlesmis.
Simdi sorun babasi surekli esimi ariyormus. Battaniyeyle sokakta yatiyormus fotograf gonderiyormus. Esimden para istiyor. 100 bin. Annesi aklina dusurmus onu da. Ev alalim sana diye. O da oglundan istiyor.
Herkes kapatti kulaklarini ama benim vucdanim sizliyor. Ne yapilmali. Allah askina bi fikir verin. Nereye varacak bu olay. Kimse birsey yapmiyor.
Kesinlikle cok cok haklisiniz. Bunca yildor kv yuzunden esim cekmis de cekmis. Psikolojik fiziksel siddet gormus ders bile calistirmazmis dalga gecermis hep babasi. Kv onlara maruz kalmasina izin verip de simdi biz yuvamizi kurunca comak sokmasi ne kadar insancil. Ustelik de ben bir senedir balikesirdeyim. Bir ay sonra insallah istanbula kesin donus yapacagim. Bu zamana denk gelmesi de ekstra manidar.Ne olursa olsun.
Eşiniz küçükken dayak yemiş annesi boşamamış?
Hazır para yemiş yatmış boşamamış?
Yaşlanmışlar şimdi kapı önüne atıyor.
Bence ayıp.
Herşeyin bir uslübü var.
Kayınpeder neden sizden parayı istiyor?
Paranın üzerinde yatan kayınvalideniz.
Acaba kayınvalide mi oğlum öder felan dedi.
Kocasının diline doladı?
Eşinizde öfke ile yanlış yapıyor.
Şu zamana kadar herşey çekilmiş şimdi zınk diye kapı önüne atmak,asla doğru değil.
Kayınvalide oğluna yük etmeden bu işi eşi ile halledecekti kimse zor durumda kalmayacaktı.
eşiniz kaç kardeşse birleşip huzurevi vs yapılabilirTesekkur ederim. Sanirim kabul ederse 3. Yapilabilir sadece.
Bizden baska para veren olmaz da biz de aylik o kadar veremeyiz asla. Esim de vermez aslinda aslinda ne hikmetse herkesin agzinda oglu verecek mecbur laflari dolasiyor. Ornek bir dava varmis. Baba dava acmis oglundan babaya nafaka baglanmis. Esinin evi maasi varken yani kvnin geliri varken sira ogluna gelir mi acaba? Bana kv kendini korumak icin bizi one suruyor gibi geliyor. Gecen gun beni aradi telefonda ne kadar parayla gecindigini soyledi. Tamam cok bir para degil ama hicbir gideri olmayan bir emekliye 2000 tl yetmez mi. Hicbir ekstra harcamasi yok. Ben yetinmeyi biliyorum ama babaniz yetinemez diye anlatti. Bu arada daha yeni evin icini yaptirdilar heryeri. Paralari olmasa nasil yaptirsinlar. Ben cok sikildim para pul mevzusundan.eşiniz kaç kardeşse birleşip huzurevi vs yapılabilir
haberiniz olsun özel huzurevleri 3000-3500 tl arası aylık
devlette yer yok
Yok koyleri. Dort tane kardesi var kpnin istanbulda. Onlar da istemiyorlarmis guya. Istememek degil aslinda da madur gosterio bizden birseyler koparmaya calisiyor diyir esim. Biz ikimiz de memuruz esimle. Babasi yillarca dalga gecmis memurlukla esimin benim okudugum bolumle. Simdi de bizden para istiyor diye sinirleniyor.köyleri vs yok mu gidip oraya yerleşsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?