Cok cok onemli

hakkınızda hayırlısı olsun o zaman
ama bence de para vermeyin

eşin para verme taraftarı mı?

eşin para verme taraftarı mı?
Hayir asla vermem ama nasil kurtulacagiz bilmiyorum diyor. Ornek dava varmis baba ogluna dava acmis da oglundan babaya nafaka baglanmis. Annesi bunu anlatip duruyor. Acaba goz korkutup para vermemizi mi saglamaya calisiyorlar. Annesinin evi maasi varken sira ogluba gelir mi bilmiyorum. Annesi benim agzimi aradi yuz bulamayinca bizim yanimizdaymis gibi davrandi. Babayi sokaga atti ama kirakik satilik ev bakiyormus. Bana sen de bak hatta dedi. Uygunmus evler bakacakmisim. Ben de aramadim tekrar mevzu acilmasin diye. Esimden aliyorum haberleri. Annesi babasina akil veriyor. Esim neden aklina dusuruyorsun diye tepki verince annesi diyor ki ben vermiyorum oglum kardesleri akil veriyor zaten diye sucu baskasina atiyor. Adami evden atti ama telefonda gorusuyorlar cozum ariyorlar. Aklim almiyor artik.

Bana kv nizin de oyunu varmış gibi geldi
Oğluna dava açan babayı örnek göstermeler, sürekli telde görüşüp size iletmeler, ev bakmalar falan
Bence kv kp ve eşinizle bir oturup konuşun karşılıklı ona göre hareket edin

adamı evden attığına emin misiniz? bu yolla para koparmaya çalışıyor olabilirler bence.

adamı evden attığına emin misiniz? bu yolla para koparmaya çalışıyor olabilirler bence.
Atti atti. Birbirlerinden hic hoslanmiyorlar zaten. Kv bunca yil cektim artik rahat edecegim diye atti ama bize musallat etti. Tamam adam iyi birisi degil ama kadina hic zoru yok yani ayni evi paylasiyorlar. Yemek beklemiyor nerdesin eve gel demiyor. Babasi bahane etti diyor ayrilik icin.

Battaniyeyle fotograf atmasi ayri trajikomik selfi mo yapiyor bey amca
Ya sanki siz bu adama versenizde vermesenizde yakanizdan dusmiyecek gibi

Dedikleri gibi adamın niyeti belli parayı alacak bitince tekrar size musallat olacak. Annesiyle konussun eşiniz bariştırsın yoksa sizin huzurunuz kaçacak gibi duruyor. Tamam anne babadır ama bazen onlar mı büyük biz mi büyük gibi davranıyoruz anlamıyorum. Kaç yaşında insanlar mantıklı davranın azıcık yahu.

Bunun için sakın para çekmeyin. Gitsin çalışsın. Ne alaka ya kredi çekmek. Çok sinir oldum şu an. Varsa verin de yoksa bunun için kredi çekmeyin. O bitince nolacak. Ayrıca o adamın yine çar cur edeceği paranın sıkıntısını siz çekeceksiniz.

Sizlik bir durum yok. Önce eşten nafaka bağlanır, evlilik içinde alınan ev de paylaşılır. Kayınvalideye bunu söyleyin de boş boş uyanık geçinmesin. Eşiniz de para vermek istemiyormuş, dert etmeyin kendinize.

Buradaki 100bininiz varsa verin, ev alın/kiralayın oturtun diyenlere de bakmayın. Bir hikaye vardır; köylünün biri hep diyormuş ki uçsuz bucaksız topraklarım olsa devlete fedadır, binlerce altınım olsa devlete fedadır, tonlarca buğdayım olsa devlete fedadır... Peki demişler 2 ineğin devlete feda mıdır? Yok demiş. Niye demişler, çünkü 2 ineğim var demiş. Burada da babaya yardım edin, kirasını ödeyin vs vs diyenler uzaktan konuştuğu için kolay geliyor.

Ev istemekten vazgecmis. Esimle konustum parayi nakit istiyormus ev iatemiyormus.

hazır para yemeyi bilen adam
elinde para tutmasını bilemez
para vermeyin
dönüşümlü evlere alınması konusunda konuşun
ama para vermeyin onu yer daha da saldırganlaşır

bizimde benzer olay başımızda.babası kredi çekdirdi, sonra en ufak bişeyde bizi kovuyo. Onun borcunu ödüyoruz. Nasıl gidecez deyince bana babam mı yaptı başınızın çaresine bakın diyo....Faiz oranları çok yüksek..parayı başkasından istesin , belkide kayınvalidenizle anlaşmalı davranıyolar.. ben boşanacak olan eşimle konuşmazdım ama onlar iletişim halinde anladığım kadarıyla.

Kv ben korkuyorum odamin kapisini kilitleyip yatiyorum dedi kpden korkuyormus. Cocuklar asla barisamazsiniz diyorlar o yuzden.

örnek dava dediğiniz bir haber vardı ama baba evlattan 100 bin tl istemiyordu, adamın gelirine göre nafaka bağladılar. ama sizin kpnizin şu anda kv ile ortak evi var ve yasal olarak boşandıklarında önce o ev bölüşülecek eğer kpnizin maaşı da var ise oğlundan nafaka isteyemez. kvniz kendini kurtarmak için evladını yem etmiş hem kolay mı öyle bana para ver deyince verilecek . diğer çocukları vermiyorsa eşiniz neden versin nasıl miras herkesin hakkıysa anne babanın bakımı da herkesin eşit görevi. en kötü gidin bir avukata danışın kvniz bir şey dediğinde ona göre cevap verirsiniz

Iyi de neden ev sadece kv nin oluyor ki ??
Satilsin parasini paylassinlar.
Simdi ogrendim. Ev yeni yasadan once alindigi icin ve kvnin ustune oldugu icin bosanma durumunda paylasilmiyormus. Yani ev kvde kalacak kp hicbirsey almayacak. Kv buna guveniyormus anlasilan.

Bizim kendi borclarimiz var daha. Fazla paramiz yok yani. Esim vermek isterse kredi cekmemiz gerekecek ama esim vermeyi dusunmuyor. Para disinda ne yapilabilir acaba. Gercekten sokakta kaliyorsa ne yapilabilir.
Bakım evleri var ücretsiz oraya başvursun

100bin bi tek bana mı aşırı yüksek geldi ya?

Sanki 1000 tl istiyor içim yanmadan vereyim?

100bin bu boru mu?

Valla gerekirse eşyalı kiralık ev tutarım ne bileyim bakımevine götürürüm 100bin nedir ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…