Merhaba kızlar. Öncelikle Rabbim hepimize kolaylık versin. Benim OĞLUŞUM da bugun 51 günlük oldu. Bizimde gece uykularımız iyi ama gündüz cok buyuk sıkıntı. Sabahtan aksama kadar 15 kere uyutuyorum her seferinde 5-10 dk uyuyo. Sallamayla falan da uyumuyo sadece meme de bide arada battaniye de sallarsak. Butun gunüm onu uyutmaya çalışmakla geciyo. Cok huysuz bi bebek ağlamaya başlayınca ne kucakta ne ayakta sallama ne beşikte sallama hic bi sekilde susmuyo sakinlesmiyo. Hic bir is yapamıyorum .camasirlar yığılıyo ev pis sinirlerim bozuldu. Tuvalete bile gidemiyorum bazen. Buyuk oglum okuldan gelsin de tuvalete gideyim diye bekliyorum cogu zaman. Butun gun uyumadigi icin surekli emiyo ve göğüslerim de pert oldu bu arada. Once mastit sonra mantar.cok canım yaniyo cok sancılaniyo. Bide yaramaz emmeye başlarken ve bırakırken damaklarına sıkıştırıp asiliyo memeyi. Her seferinde ağlayarak emziriyorum
Cok bunaldım. Annemler baska sehirde akraba falan yok. Kv deseniz yaşlı hasta ve bizimle yaşıyo. O zaten baska bi konuya başlık olur o derece problem. Bende birisi olsada arada gelse icimi döksem diye cok ah çekiyorum ama nafile. Hepinizi cok iyi anlıyorum
namaz kilamiyorum vakit bulupta Rabbim affetsin ama dua ediyorum. Sabır versin Allahim yavrularımızı korusun. Sağlıklı sihhatli olsunlar da elbet bu günler de geçecek.