çok daraldım içimi dökmek istedim

Merhaba kızlar. Öncelikle Rabbim hepimize kolaylık versin. Benim OĞLUŞUM da bugun 51 günlük oldu. Bizimde gece uykularımız iyi ama gündüz cok buyuk sıkıntı. Sabahtan aksama kadar 15 kere uyutuyorum her seferinde 5-10 dk uyuyo. Sallamayla falan da uyumuyo sadece meme de bide arada battaniye de sallarsak. Butun gunüm onu uyutmaya çalışmakla geciyo. Cok huysuz bi bebek ağlamaya başlayınca ne kucakta ne ayakta sallama ne beşikte sallama hic bi sekilde susmuyo sakinlesmiyo. Hic bir is yapamıyorum .camasirlar yığılıyo ev pis sinirlerim bozuldu. Tuvalete bile gidemiyorum bazen. Buyuk oglum okuldan gelsin de tuvalete gideyim diye bekliyorum cogu zaman. Butun gun uyumadigi icin surekli emiyo ve göğüslerim de pert oldu bu arada. Once mastit sonra mantar.cok canım yaniyo cok sancılaniyo. Bide yaramaz emmeye başlarken ve bırakırken damaklarına sıkıştırıp asiliyo memeyi. Her seferinde ağlayarak emziriyorum:( Cok bunaldım. Annemler baska sehirde akraba falan yok. Kv deseniz yaşlı hasta ve bizimle yaşıyo. O zaten baska bi konuya başlık olur o derece problem. Bende birisi olsada arada gelse icimi döksem diye cok ah çekiyorum ama nafile. Hepinizi cok iyi anlıyorum :( namaz kilamiyorum vakit bulupta Rabbim affetsin ama dua ediyorum. Sabır versin Allahim yavrularımızı korusun. Sağlıklı sihhatli olsunlar da elbet bu günler de geçecek.

Hepinizin mesajini yeni okuyabildim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bir de 3 gundur biri 10 aylik iki kucuk cocugu olan gotumcemi yatili agirliyorum. Is guc yapamadigim gibi onlarin daginikligi da cabasi. Gorumcem saolsun bebegin eline orada burada yiyecek verdiginden her yer hasat durumda. Cocuklarin sesi fln derkn 5-10 dk yorulunca kestiren bebegim onu da yapamio o cocuklar uyumadan. Cikolstayi biskuviyi oturma odasinda bebeginin eline veren gorumceme mi kizsam o cikolatali elleriyle koltuguma halima dokunan bebekten mi yoksa iyice huysuzlanan kendi bebegimden mi :-(((

Hepinizin mesajini yeni okuyabildim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bir de 3 gundur biri 10 aylik iki kucuk cocugu olan gotumcemi yatili agirliyorum. Is guc yapamadigim gibi onlarin daginikligi da cabasi. Gorumcem saolsun bebegin eline orada burada yiyecek verdiginden her yer hasat durumda. Cocuklarin sesi fln derkn 5-10 dk yorulunca kestiren bebegim onu da yapamio o cocuklar uyumadan. Cikolstayi biskuviyi oturma odasinda bebeginin eline veren gorumceme mi kizsam o cikolatali elleriyle koltuguma halima dokunan bebekten mi yoksa iyice huysuzlanan kendi bebegimden mi :-(((
Ne Düşüncesizmis gorumcen. Senin yardıma ihtiyacın varken sana iki cocukla yatılı misafir olmak da neyin nesi. Valla ben gelmek isteyenlere yatak odasından bile çıkamıyoruz bebekle, biraz düzenimiz olsun oyle gelin dedim. Simdi yeni yeni misafir agirlicam. Sagolsunlar akrabalar es dost da anlayışla karşıladı.

Ne Düşüncesizmis gorumcen. Senin yardıma ihtiyacın varken sana iki cocukla yatılı misafir olmak da neyin nesi. Valla ben gelmek isteyenlere yatak odasından bile çıkamıyoruz bebekle, biraz düzenimiz olsun oyle gelin dedim. Simdi yeni yeni misafir agirlicam. Sagolsunlar akrabalar es dost da anlayışla karşıladı.
Sorma canim valla. Bir de ilk gun geldi yatti uyudu biraz 2 bebek bir cocuk kaldik.buyik cocuk aciktim diyor kucuk yeni ayaklaniyor dusup kafadini sehpaya carpacak. Ben benim bebegimi doyuruyorum. Abla kalk cocugun dusecek kafasini falan vurur diyorum iih diyor geri uyuyor. Gorseydin halimi. Aglayacaktim. Kv ler erken ise gidiyor korkarim diye bende kaliyor. :-( tamam yemek falan sorun olmuyor temizlige de yardim ediyor ama suan bile mutfagin halini gorsen her yer biskuvi kirintilariyla dolu. Nasil olsa yarin supururuz diyor. Ama ben hic sevmem boyle. :-(

Isin zormus canım :( umursamaz birisi anlaşılan. Boyle sıkıntı icinde sinir olmaktansa evde tek basına korkmak daha iyidir herhalde. Esın ne diyor bu duruma peki o müdahele etse bi sekilde

Isin zormus canım :KK43: umursamaz birisi anlaşılan. Boyle sıkıntı icinde sinir olmaktansa evde tek basına korkmak daha iyidir herhalde. Esın ne diyor bu duruma peki o müdahele etse bi sekilde
O da biliyor farkinda 10 gibi gorumvem telde konusuyordu cocugu koltuga cayi doktu. Aksam aksam koltuk sildim biskuvileri tenizledim supurdum falan aglayacaktim. Esim de cok sinir oldu ama bir sey demedik. Ben de soyleme bir sey ayip olur diyorum. Ben kv en azindan dese diye bekliyorum ama neredee :-(((

Cok sinir bozucu bir durum canım Allah yardımcın olsun ve sana sabırlar versin. Sen anlatnca valla ben bile sinir oldum.

Dun vaska bir akrabasina gitti. Ama ev pislik icinde. Bebegim gunduz hic uyumaz hep yaninda oluyum ister. Nasil temizligimi yapacagim bilmiyorum. Dun ben yattigimiz odayi falan aliyim dedi ama hicbir sey yapmadan gitti. Sehpada bile cocugunun doktugu mama kurumus. Zor cikardim kaziya kaziya. Ev de kucuk bir ev degil ki ne varsa koskoca evi tutacak. En az 2 saatimi aliyor oylesine bi suourup siliyim toz aliyim desem. Detayli temizlik zaten hic soylemeyim. Oturup ben soule temizim boyle yemek yaparim diye ovunmesi yok mu bir de. Gecen kayinbabamin yaninda bana karnabahar sosunu hazirladim sen de kizartirsin artik dedi. Tamam hallederim ben sen otur dedim. Gulerek yapabilirsin dimi diyor ya. Gel de sinirlenme. Sanki o olmayinca ac kaliyoruz biz. Bozdum ama yok her seyi senden ogrendim yapamam ben biz sen olmayinca yemek yemiyoruz zaten dedim. Bazen melek gibidir cok severim bazen bir kasik suda bogasim gelir. Neyse ki dokuntulerini birakmis olsa da gitti. Bugun ilk kez ciril ciril bebek sesi yok evdem bebegim de huzurlu huzurlu yatiyor. Bir de beni odaya hapsetmeseydi sipam. Ben odadan cikinca uykusu kaciyor cocugun. :-D

Benimki de aynı canım ya yanında yaticam yada beşiğin basında bekleyip sallayip durcam yoksa 10 dk dan fazla uyumuyo. Her türlü hapsediyo anlayacağın. Bende hic bir is yapamıyorum yemek yapıp yiyebilirsem şükrediyorum :) ama eninde sonunda düzene girecek tır uykuları hep boyle Benimki de aynı canım ya yanında yaticam yada beşiğin basında bekleyip sallayip durcam yoksa 10 dk dan fazla uyumuyo. Her türlü hapsediyo anlayacağın. Bende hic bir is yapamıyorum yemek yapıp yiyebilirsem şükrediyorum :) ama eninde sonunda düzene girecek

Benimki de aynı canım ya yanında yaticam yada beşiğin basında bekleyip sallayip durcam yoksa 10 dk dan fazla uyumuyo. Her türlü hapsediyo anlayacağın. Bende hic bir is yapamıyorum yemek yapıp yiyebilirsem şükrediyorum :) ama eninde sonunda düzene girecek tır uykuları hep boyle Benimki de aynı canım ya yanında yaticam yada beşiğin basında bekleyip sallayip durcam yoksa 10 dk dan fazla uyumuyo. Her türlü hapsediyo anlayacağın. Bende hic bir is yapamıyorum yemek yapıp yiyebilirsem şükrediyorum :) ama eninde sonunda düzene girecek
canim ya ayni ben de. Gece sorun yok da gunduz basindan ayrilamiyorum minigimin. Bagiriyor. Yemek bile zor yapiyorum. Bir de surekli kucak istiyor. Aksama kadar kucagimda. :-) benim sabah kalktigimi gorunce besjmte bagirmaya basliyor. Ben de yaticam odada oyle uyuyor. Sonra sessizce kaciyorum. Uyaninca direk bagirmaya basliyor. :-) aglamiyor da sadece bagiriyor. Yerim onuu :-)))) canlari sagolsun meleklerimizin

Yazida kendimi gorur gbi oldum benimde ayniydi bende saldim gitti ama 5. Ayimizda aglamalar azaldi duzeni oturdu simdi o uyuyunca kendime vakit ayiriyorum sabret yakinda gececek ama kilo konisinda minikler ayaklanmadikca zayiflamak cok zor

Back
X