Çok daraldim lütfen yardim edin

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.589
10.159
773
Ankara
Arkadaşlar çok daraldım .kendi özel hayatımı artık bir kenara bıraktım dert olarak görmüyorum ama bu aralar sağlık sorunları beni çok korkutuyor ve üzüyor. Babam rahatsız bi sürü hastalığı var zar zor idare ediyor .annemin de bir takım sıkıntıları var Üstüne bi de kontrol amaclı dr a gitmişti rahminde polip var demiş menapoza gireli 7 sene oldu haliyle kötü çıkmasından korkuyoruz kendi yaşadıklarım beni zorlarken bu de korkular beni güçten düşürdü kendimi kötü hissediyorum. Polipler tehlikeli midir ?yani kanserli midirbilgisi tecrübesi olan var mı yazarsanız sevinirim.

Kendiminde kadın hastalıkları var ameliyatlık durumum olabilir çok sıkıldı yüreğim

Canım polipler konusunda bilgim yok ama sıkıntılı bir şeyse menepoza girdiği için rahim ve yumurtalıkları alırlar. Hastalık hepimiz için, buradan söylemesi bana kolaydır tabi ama içini ferah tut. İnşallah kötü bir şey yoktur. Senin ameliyatın acil değilse annenin toparlanmasindan sonraya birakabilirsin. Hem belki ameliyata gerek bile kalmayabilir senin için, hastalığın nedir bilmiyorum ama.
Korkularını bir kenara bırak lütfen, hiçbirşey kesin değilken korkuya kapılman yersiz. Sen güzel düşün, ameliyatsa ameliyat olunacak bitecek, bu kadar. Şimdi dirençli olup ayakta dimdik durma vakti.

Canım polipler konusunda bilgim yok ama sıkıntılı bir şeyse menepoza girdiği için rahim ve yumurtalıkları alırlar. Hastalık hepimiz için, buradan söylemesi bana kolaydır tabi ama içini ferah tut. İnşallah kötü bir şey yoktur. Senin ameliyatın acil değilse annenin toparlanmasindan sonraya birakabilirsin. Hem belki ameliyata gerek bile kalmayabilir senin için, hastalığın nedir bilmiyorum ama.
Korkularını bir kenara bırak lütfen, hiçbirşey kesin değilken korkuya kapılman yersiz. Sen güzel düşün, ameliyatsa ameliyat olunacak bitecek, bu kadar. Şimdi dirençli olup ayakta dimdik durma vakti.
Inşallah. Direncim cok düşük bu da üzüyor beni isyan etmek istemiyorum çok daha büyük sıkıntılarla mücadele edenler var biliyorum ama bazen etrafıma bakıyorum insanlar rutin bir şekilde yasıyor imreniyorum resmen

Inşallah. Direncim cok düşük bu da üzüyor beni isyan etmek istemiyorum çok daha büyük sıkıntılarla mücadele edenler var biliyorum ama bazen etrafıma bakıyorum insanlar rutin bir şekilde yasıyor imreniyorum resmen
Ben de şu aralar sanki bütün olumsuzluklar benim başıma gelmiş gibi hissediyordum. Dün psikiyatriye gittim.
Grip olsak nane limon kaynatırız ama ruhumuz sıkıntıda olunca ne yapsak boş. O yüzden çok gecikmeden psikiyatriye git.

Ben de şu aralar sanki bütün olumsuzluklar benim başıma gelmiş gibi hissediyordum. Dün psikiyatriye gittim.
Grip olsak nane limon kaynatırız ama ruhumuz sıkıntıda olunca ne yapsak boş. O yüzden çok gecikmeden psikiyatriye git.
Evet bütün kötü şeyler kendi başıma gelmiş gibi hissediyorum. Destek almam lazım farkındayım

Polipler kötü değil diye biliyorum inşaallah anneciginiz babaciginiz ve siz sağlığınıza kavuşursunuz. Rabbim ferahlık versin. Kadın hastalıklarından yer yer muzdarip oluyoruz. Rabbim kotuyle sınamasın 🤲🤲

Polipler kötü değil diye biliyorum inşaallah anneciginiz babaciginiz ve siz sağlığınıza kavuşursunuz. Rabbim ferahlık versin. Kadın hastalıklarından yer yer muzdarip oluyoruz. Rabbim kotuyle sınamasın 🤲🤲
Amin amin inşallah. Çok sağolun .Çok sıkıldım rabbimin gücüne gitmesin ama gücüm azaldı

Evet bütün kötü şeyler kendi başıma gelmiş gibi hissediyorum. Destek almam lazım farkındayım
Annem kolonoskopi olmuştu bağırsağında polip vardı iyi cıktı şükür her yıl kontrol şart dedi doktoru.

Poliplerin % 5te olsa kanserleşme riski var oyuzden kontrol dedi doktoru korkmayın iyi çıkar InşAllah....
Bende kolonoskopi oldum patoloji sonucumu bekliyorum hiç iyi degilim rabbim hepimize yardım etsin InşAllah.

Kensinizi ve ailenizi üzülüp strese sokmayın moralinizi olduğunca yüksek tutun herşeyin başı stres allah acil şifalar versin İnşallah

Back
X