Ah canim benim,bende su saat oldu uyumuyorum pc de biseylere bakip zaman geciriyorum iste,anliyorum etrafin o tuhaf bakislari merakli merakli sorular soruslari insani cileden cikariyo... Herkes diyoki bi tane yapta ikinciyi sonra yaparisn onden bi tane olsun... Yahu oluyoda bizmi istemiyoruz,ne kadar kolay yap yap...
Hamile kalmak boyle imkansiz gibi geliyo bana,cok zor,erisilmesi imkansiz birsemis gibi.. Bilmiyorum ama hep oyle hissediyorum ben.. Benim esim uzulme,utanma gibi kelimeler kullanmadi hic bana.. Hep birinin cocugu olsa bak elalem yapiyo biz daha ugrasiyoruz diyo,cok garip en cok destek gormem gereken kisiden neler duyuyorum.. Gercekten bunaldim bende... Alip basmi gidesim kaybolasim yokolasim var... Eve sigamiyorum,4 duvar arasinda SIKISTIM...
Meryem suresini ben okumustum 41 kez bilmiyorum ki icimdeki bosluktan kurtulamiyorum elime bir dua kitabi alipta okuyamaz hale geldim.. Tembel,gucsuz ve de caresiz biriyim ben...
Sıkmamaya çalış o tatlı canını,kafaya çok taktığımız için belkide olmuyor,bilmiyorum ki canım.Evet o sözleri bende duyuyorum,herkes ne kadar anlayışsız ya,insan bi düşünür belki olmuyodur,sorup canını sıkmayalım diye.
Aynen banada öyle geliyo inan,şu testler var ya,orda hiç ikinci çizgiyi göremicek gibi hissediyorum.Bak bugün noldu,anlatayım delircem yoksa.Bugün sohbete gittim,maşaallah güzeller güzeli bir bebek vardı.Aldım kucağıma sevdim,sevdim,hem dua ettim hem sevdim.Sohbetten geldim,içimi huzur kapladı nedense.Uyudum biraz.Sonra aldım abdestimi,Namaz kıldım,Meryem-Yasin Surelerini okudum.Yemek yedim,yeniden başka sohbete gidecektim az önce.Lavobaya girdim,abdest alıp Namazımı kılıp gideyim,gelince geç olur diye.Girmez olaydım,görmez olaydım ne diyim artık,tükendim ya.Kırmızıyı gördüm malesef,leke şeklinde ama olsun sonuçta,var yani.Aradım eşimi,ağladım;gelme beni almaya hasta oldum dedim.Canım,hani Meryem Suresine başlamıştım,hani bu sefer olacaktı dedim.Konuşamadım ağlamaktan.Sonra dedim kendime,belki Allah deniyodur,belki vardır şuan bebek;üstüne görüyorumdur.Ahh işte bir umut.İsyan etmiyorum,haşa kırılmıyorum kızmıyorum da Allaha,muhakkak vardır olmamasının bir hikmeti yada zamanı değildir vs;ama üzülüyorum,çok üzülüyorum ya.
Canım,eşinde belliki çok takıyo kafasına;evet birbirinize destek olmanız gerekir,erkekler belli edemez duygularını,bi yerden sonra dayanamıyodur,bebek özlemini bu şekilde dışa vuruyodur.Ailesiyle aran nasıl bilemem,ama belki dolduruyodur birileri,onada baskı yapıyorlardır.Çok kırıcı yaptığı,ama sen alttan almaya çalış bakalım.İnan bana,öyle yaptığı halde,kıyamıyordur senin üzüntüne,çaresizlik o kadar kötü birşey ki;yapamıyosun ya bişey,yok,vermiyo Allah izin.Tıpmış falan hikaye.Olmuyorsa olmuyor..
Duygularımız aynı.Bilmiyorum sizin bir sorununuz var mı,hani şu sebepten olmuyor diye...Bişey duydum oyüzden söylüyorum.Yarını beklicem,eğer adet gelirse devamı,soğan suyu içicem bakalım.Birde öyle deneyelim,faydasını gören çok olmuş.Çaresiz hissediyorum,çaresizlerin çaresi duyuyor sesimizi biliyorum,duaya devam..