• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok darda kaldım

Ben çok darda kaldım bi konuda. Şimdi bizim okulca bir gezi var. Ne giyeceğim diye düşünürken ailemden gizlice aldığım şort aklıma geldi. Ailem böyle şeylere asla izin vermezler ki zaten bu yüzden psikolojim bozuldu. Çevremdeki bütün yaşıtlarım giyerken bana asla izin yok. Her neyse ben de bu gezi için şortu giysem mi giymesem mi diye arada kaldım. Aslında çok istiyorum çünkü herkes şort giyicek ama ailem görürse biterim ben gizlice giyicem işte. Ne olur bana yardım edin ablalarım. Ne yapmalıyım?

benim ailemde izin vermez ama ben giyinmek istemiyorum bence sende giyinme başkalarına özenme başımıza ne geliyorsa başkalarına özenmekten geliyor annemle tayt aldık giyiyim diye ama bi giyindim çok komik oldum zayıfım aslında ama hiç yakışmadığını annem giyin dio ben giymiyorum yaşın daha çok küçük sende başkalarına özenme kendine yakışanı yap mutlaka ailenin bildigii bir şey vardır şort tayt mini etek çok mathah şeyler değil bence bazı ortamlarda insanı küçük bile düşürebilir diye düşünüyorum yukarda bir arkadaş söylemiş uzun etekler çok moda renkli şifon filan harika duruyorlar bence öyle bir şey giyin düzerinede beyaz bir badi giyin kolunada büyük bilezik tak minik bir çanta ve babetle harika durur şort ve tayttan daha havalıdır bence bazen kapalı giyinenler daha ilgi çekiyor inan bana ablan olarak konuştum yinede karar senin kafaya takılacak bir şey olmadığını düşünüyorum dersine bak gezide nasıl fotolar çekeceksin onları düşün :)

şu yeni şort modasına çok sinir oluyorum. büyük bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisiyim. ve öğrencilerim hep genç ergenler. hava bir damlacık ısındı ve şortlar foraaa.. bir aydır külot gibi şortlarla geziyor neredeyse bütün kızlar. ya ben bıktım selülit, bacak, yağ ya da popolarının yarısını görmekten. öğrencilerime diyorum " arkadaşlar kampüste belki ok sorun olmaz, ama okula nasıl geliyorsunuz? metroyla? otobüsle? dolmuşla? sonra da dolmuşta taciz!!! diye ortalık yıkılıyor. " hatta çamaşırsız tişört giymeler, külot gibi şortlar...

ben de gayet geniş görüşlü bir insanım ama ben bile, böyle rahat bir şehirde bile böyle diyorsam düşünün artık . şimdi temmuzda yaz okulu var. ve diycem öğrencilere şortlarınız bir karıştan daha kısaysa almıycam sınıfa, kilonuza vücut tipinize uygunsa giyin hatta! vallaha bıktım selülit, popo ve bembeyaz bacaklar görmekten.

arkadaşım sen de arkadaşların dediği gibi kendini zora sokma. ya da diz üstü bir şey giy, kapri giy. hava o kadar da sıcak değil henüz. daha bunun temmuzu var ağustosu vaarr.

Herkes aynı şeyleri yapıyor diye sende herkesle aynı olmak zorunda değilsin.
Giyme senin de bir farkın olsun.Herkesle aynı şeyi yapmadın,giymedin diye bu ne senin kusurun ne de ayıbın yani giymesen de olur.
Annen giymeni istemiyorsa da vardır bildiği
Güvenini sarsma bence gizli de giyme yani.

o yüzden dedim canım sen bize beğendiğin beğenmediğin kıyafetlerini söyle. atıyorum dar kotum var de çiçekli gömleğim var de. o şekil bize ona uygun bişeyler diyelim :6:

dar paça şeklinde turuncu-pembe karışımı bir taytım var, beyaz bi pantolonum var bol ama 2 sene öncesinden almıştım, üstlük baya çok ama işte hiç altlığım yok

şu yeni şort modasına çok sinir oluyorum. büyük bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisiyim. ve öğrencilerim hep genç ergenler. hava bir damlacık ısındı ve şortlar foraaa.. bir aydır külot gibi şortlarla geziyor neredeyse bütün kızlar. ya ben bıktım selülit, bacak, yağ ya da popolarının yarısını görmekten. öğrencilerime diyorum " arkadaşlar kampüste belki ok sorun olmaz, ama okula nasıl geliyorsunuz? metroyla? otobüsle? dolmuşla? sonra da dolmuşta taciz!!! diye ortalık yıkılıyor. " hatta çamaşırsız tişört giymeler, külot gibi şortlar...

ben de gayet geniş görüşlü bir insanım ama ben bile, böyle rahat bir şehirde bile böyle diyorsam düşünün artık . şimdi temmuzda yaz okulu var. ve diycem öğrencilere şortlarınız bir karıştan daha kısaysa almıycam sınıfa, kilonuza vücut tipinize uygunsa giyin hatta! vallaha bıktım selülit, popo ve bembeyaz bacaklar görmekten.

arkadaşım sen de arkadaşların dediği gibi kendini zora sokma. ya da diz üstü bir şey giy, kapri giy. hava o kadar da sıcak değil henüz. daha bunun temmuzu var ağustosu vaarr.

Bir eğitimcinin öğrencinin kıyafetine karışma hakkı yok.

Eğer sizin öğrenciniz olsam ve beni giydiğim ve ya giymediğim şort yüzünden o sınıfa almamış olsaydınız gerekli bütün idari yollara giderdim.

Bu nasıl bir bakış açısı.

Bu arada asla da şort vs giymem üniversitede ama bir eğitimcinin yazdıkları karşısında şok oldum..

dar paça şeklinde turuncu-pembe karışımı bir taytım var, beyaz bi pantolonum var bol ama 2 sene öncesinden almıştım, üstlük baya çok ama işte hiç altlığım yok

biz de üstüne özeniriz o zaman çare bol :1: bak fotoğraf ekliyorum lookbook.nu ablalarından ilham için $2279880_Yeni_klasör1.webp$2135447_120422.webp$2222622_justg.webp

topukl ayakkabıalrı görmemezlikten gel. mini mavi etekli kızdaki gömlek gibi dediğim bağlama şekli. bunu pantolonluyken de uygulayabilirsin. o beyaz pantolonlu kız da görüyomusun ne kadar basit giyinmiş ama ne kadar hoş gözüküyo?
beyaz pantolonun ispanyol paça mı bol demişsin ya

öğrencilerimle arkadaş gibi olurum genelde. birbirimize rahatsız olduğumuz şeyleri söyleyebiliriz. yasak giymeyeceksiniz demiyorum ki onlara bakın böyle böyle düşünüyorum ben. benim dersime gelirken giymeyin lütfen istemiyorum diyorum. kimse bi tepki göstermedi henüz. zaten tepki görecek bir şey de söylediğimi sanmıyorum. ayrıca eğitimci olmakla bir ilgisi yok bence bunun.

yazmadan duramadım kusura bakmayın. üni'deyim. bugün de bi karış kot şortla gittim derse. vizem de 80 :) başarımı etkilemedi yani. yakıştırıyorum kendime giyiyorum allahıma şükür. Eğer tek bi hocam prof olsa dahi şakasına bile bu ne kızım dese direk dilekçemi yazarım. o kim olcak da karışcak bana? herkes kendi işini yapmalı. öğretmen ders vermeli, öğrenci dinlemeli. ben de belki hocanın giyim tarzını beğenmiyorumdur. hocam bu ne biçim ayakkabı fil ayağı gibi demem mesela. hocam diye değil saygı zorunlu olduğundan demem.

biz de üstüne özeniriz o zaman çare bol :1: bak fotoğraf ekliyorum lookbook.nu ablalarından ilham için Eki Görüntüle 717997 Eki Görüntüle 717998 Eki Görüntüle 717999

topukl ayakkabıalrı görmemezlikten gel. mini mavi etekli kızdaki gömlek gibi dediğim bağlama şekli. bunu pantolonluyken de uygulayabilirsin. o beyaz pantolonlu kız da görüyomusun ne kadar basit giyinmiş ama ne kadar hoş gözüküyo?
beyaz pantolonun ispanyol paça mı bol demişsin ya

mavi etek çok iyi ama ailem asla izin vermez

Ben çok darda kaldım bi konuda. Şimdi bizim okulca bir gezi var. Ne giyeceğim diye düşünürken ailemden gizlice aldığım şort aklıma geldi. Ailem böyle şeylere asla izin vermezler ki zaten bu yüzden psikolojim bozuldu. Çevremdeki bütün yaşıtlarım giyerken bana asla izin yok. Her neyse ben de bu gezi için şortu giysem mi giymesem mi diye arada kaldım. Aslında çok istiyorum çünkü herkes şort giyicek ama ailem görürse biterim ben gizlice giyicem işte. Ne olur bana yardım edin ablalarım. Ne yapmalıyım?

canım şu an herkese uyum sağlamak çok önemli görünebilir ama değil, benim de babam çok kıskançtır izin vermez.
hala eve gidince kısa etekler şortlar giymem, okula geldiğim zaman nasıl beğeniyorsam öyle giyinirim.
bence sen uzun güzel bir yazlık elbiseyle durumu kurtarabilirsin, straplez alırsın her yerde varlar, kolay ve ucuza bulabilirsin eğer sıkıntı oysa. evden çıkarken at omzuna bir hırka, fotoğraf zamanı giy tekrar tamamdır. sonuçta her zaman karışmayacaklar zamanla kendi zevkin ve giyim tarzın oturacak. ama o zamana kadar aileyle çok sürtüşmeye gerek yok diye düşünüyorum :34:

bu düşüncenize sadece gülüyorum...
hiç yakıştıramadım, hiç hemde...

Bir ailenin çocuğunun giymek istediği şortu giydirmemesi ne kadar acı. Ailenden gizli yapma ama otur onlarla konuş, giyim kuşam konusunda sana müdahale etmemeliler.

öğrencilerimle arkadaş gibi olurum genelde. birbirimize rahatsız olduğumuz şeyleri söyleyebiliriz. yasak giymeyeceksiniz demiyorum ki onlara bakın böyle böyle düşünüyorum ben. benim dersime gelirken giymeyin lütfen istemiyorum diyorum. kimse bi tepki göstermedi henüz. zaten tepki görecek bir şey de söylediğimi sanmıyorum. ayrıca eğitimci olmakla bir ilgisi yok bence bunun.

Bugün demez ise yarın benim düşünceme sahip bir öğrenci mutlaka çıkacaktır.

Ayrıca eğer yakıştıramıyorsanız yukarıda yazdığınız gibi görünen popo kısmına, selulitine vs bakmayın sizde.

sınıftakilerden böyle bir şey istemeye hakkınız yok.

onlar da size dese şunu giyme, bunu giyme diye siz uyacak mısınız buna ?

Bence eğitim kariyerinizi etkilemek istemiyorsanız dediklerimi dikkate alın, bu bakış açınızla soruşturma geçirmeniz muhtemel.

İyi günler :3:

giymezsen bisi kaybedeceğini düsünmüyorum bende anneyim hem yaşadığım yerde çok sıcak ama daha orta yolda anlaşıp bişiler giyebilirsin hem güvenlerini de sarsmamıs olursun

yazmadan duramadım kusura bakmayın. üni'deyim. bugün de bi karış kot şortla gittim derse. vizem de 80 :) başarımı etkilemedi yani. yakıştırıyorum kendime giyiyorum allahıma şükür. Eğer tek bi hocam prof olsa dahi şakasına bile bu ne kızım dese direk dilekçemi yazarım. o kim olcak da karışcak bana? herkes kendi işini yapmalı. öğretmen ders vermeli, öğrenci dinlemeli. ben de belki hocanın giyim tarzını beğenmiyorumdur. hocam bu ne biçim ayakkabı fil ayağı gibi demem mesela. hocam diye değil saygı zorunlu olduğundan demem.[/Q

başarıyı etkilediğini söylemedim ki ben zaten. hiç hoş görünmüyor dedim. fil ayağı gibi filan demişsin ya ayakla popo aynı şey mi?

benim gördüğüm şortlarla sizinkiler aynı değil herhalde? ayrıca ne kadar saldırgan herkes, hemen idareye gidiyor dilekçe falan yazıyorsunuz? Allah tan benim öğrencilerim böyle değiller. İnşallah da bir gün aynı sınıfta karşılaşmayız.

Bir ailenin çocuğunun giymek istediği şortu giydirmemesi ne kadar acı. Ailenden gizli yapma ama otur onlarla konuş, giyim kuşam konusunda sana müdahale etmemeliler.

Defalarca denedim, denemedimmi zannediyosunuz? Ama asla izin vermeyecekler. Beni çok boğuyolar bu yüzden olmak istemediğim kişiye dönüşücem yakında diye korkuyorum :(

Bugün demez ise yarın benim düşünceme sahip bir öğrenci mutlaka çıkacaktır.

Ayrıca eğer yakıştıramıyorsanız yukarıda yazdığınız gibi görünen popo kısmına, selulitine vs bakmayın sizde.

sınıftakilerden böyle bir şey istemeye hakkınız yok.

onlar da size dese şunu giyme, bunu giyme diye siz uyacak mısınız buna ?

Bence eğitim kariyerinizi etkilemek istemiyorsanız dediklerimi dikkate alın, bu bakış açınızla soruşturma geçirmeniz muhtemel.

İyi günler :3:

soruşturma mı? çok güldüm inanın.

başarıyı etkilediğini söylemedim ki ben zaten. hiç hoş görünmüyor dedim. fil ayağı gibi filan demişsin ya ayakla popo aynı şey mi?

benim gördüğüm şortlarla sizinkiler aynı değil herhalde? ayrıca ne kadar saldırgan herkes, hemen idareye gidiyor dilekçe falan yazıyorsunuz? Allah tan benim öğrencilerim böyle değiller. İnşallah da bir gün aynı sınıfta karşılaşmayız.[/QUOTE]

Öğretmen olarak siz niye popo kısmına bakıyorsunuz ki ?

Benim de temennim o yönde zira sizin öğrenciniz olsam ilk günden dilekçeyi verirdim..

sadece gülüyorum...
bu nasıl bir bakış açısıdır, selülitlerden rahatsız oluyorsanız bakmayın. :51:
bir kadının giydiği şey asla taciz için bahane gösterilemez..
derse almamak ne demek ya, nasıl bir eğitim görevlisi bunu söyleyebilir.
branşınız ne? gerçekten merak ettim, öğrencilerinizi giydiklerine, giydiklerinin yakışıp yakışmamasına göre mi seçiyorsunuz?

Son düzenleme:
yazmadan duramadım kusura bakmayın. üni'deyim. bugün de bi karış kot şortla gittim derse. vizem de 80 :) başarımı etkilemedi yani. yakıştırıyorum kendime giyiyorum allahıma şükür. Eğer tek bi hocam prof olsa dahi şakasına bile bu ne kızım dese direk dilekçemi yazarım. o kim olcak da karışcak bana? herkes kendi işini yapmalı. öğretmen ders vermeli, öğrenci dinlemeli. ben de belki hocanın giyim tarzını beğenmiyorumdur. hocam bu ne biçim ayakkabı fil ayağı gibi demem mesela. hocam diye değil saygı zorunlu olduğundan demem.[/Q

benim gördüğüm şortlarla sizinkiler aynı değil herhalde? ayrıca ne kadar saldırgan herkes, hemen idareye gidiyor dilekçe falan yazıyorsunuz? Allah tan benim öğrencilerim böyle değiller. İnşallah da bir gün aynı sınıfta karşılaşmayız.

dediniz ya selülit falan göz zevki açısındna ben de ayağı örnek verdim. ayrıca başarıyı söz konusunu şundan dolayı ettim; başarıyı etkilemediğini kabul ettiniz. o halde sizi ilgilendiren birşey yok demektir :)
kişi o şortu giyip geliyorsa zaten yürüdüğü yolu bindiği arabanın farkındadır. rahatsız olmuyordur. sizin demenizi anlamadım ben? 3 yaşında değil ki üniversitedeki öğrenci. ayrıca saldırganlık değildir dilekçe hakkı. tamamen bana karışıldığından ve buna hakkı olmadığından o öğretmen hakkında dilekçe yazarım. çünkü öbür gün başka bi istekte bulunmayacağını bilemem. Ben de tam tersi sizinle karşılaşmayı isterdim. şortu yine giyip geldiğimde ne olacağını çok merak ederdim çünkü. size inat yapmazdım bunu. tekrarlıyorum; karışma hakkınız olmadığından sizi deyim yerindeyse ciddiye almazdım.
çok sevdiğim bi söz vardır "kadın çıplak gezse dahi kimsenin tecavüze/tacize hakkı yoktur."
uzatmak isteiyorum inşallah bu görüşünüz değişir. iyi günler.

Son düzenleme:
Back
X