- 11 Mart 2013
- 33.630
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.982
- 798
- 32
Ben çok darda kaldım bi konuda. Şimdi bizim okulca bir gezi var. Ne giyeceğim diye düşünürken ailemden gizlice aldığım şort aklıma geldi. Ailem böyle şeylere asla izin vermezler ki zaten bu yüzden psikolojim bozuldu. Çevremdeki bütün yaşıtlarım giyerken bana asla izin yok. Her neyse ben de bu gezi için şortu giysem mi giymesem mi diye arada kaldım. Aslında çok istiyorum çünkü herkes şort giyicek ama ailem görürse biterim ben gizlice giyicem işte. Ne olur bana yardım edin ablalarım. Ne yapmalıyım?
benim ailemde izin vermez ama ben giyinmek istemiyorum bence sende giyinme başkalarına özenme başımıza ne geliyorsa başkalarına özenmekten geliyor annemle tayt aldık giyiyim diye ama bi giyindim çok komik oldum zayıfım aslında ama hiç yakışmadığını annem giyin dio ben giymiyorum yaşın daha çok küçük sende başkalarına özenme kendine yakışanı yap mutlaka ailenin bildigii bir şey vardır şort tayt mini etek çok mathah şeyler değil bence bazı ortamlarda insanı küçük bile düşürebilir diye düşünüyorum yukarda bir arkadaş söylemiş uzun etekler çok moda renkli şifon filan harika duruyorlar bence öyle bir şey giyin düzerinede beyaz bir badi giyin kolunada büyük bilezik tak minik bir çanta ve babetle harika durur şort ve tayttan daha havalıdır bence bazen kapalı giyinenler daha ilgi çekiyor inan bana ablan olarak konuştum yinede karar senin kafaya takılacak bir şey olmadığını düşünüyorum dersine bak gezide nasıl fotolar çekeceksin onları düşün :)