• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok darda kaldım

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
68
Ben çok darda kaldım bi konuda. Şimdi bizim okulca bir gezi var. Ne giyeceğim diye düşünürken ailemden gizlice aldığım şort aklıma geldi. Ailem böyle şeylere asla izin vermezler ki zaten bu yüzden psikolojim bozuldu. Çevremdeki bütün yaşıtlarım giyerken bana asla izin yok. Her neyse ben de bu gezi için şortu giysem mi giymesem mi diye arada kaldım. Aslında çok istiyorum çünkü herkes şort giyicek ama ailem görürse biterim ben gizlice giyicem işte. Ne olur bana yardım edin ablalarım. Ne yapmalıyım?

Bence gizlice giymek yerine en azindan anneni ikna edip 1 gunluk giymek icin izin al,
cunku gizli giyersinde gorurlerse guvenlerini sarsmis olacaksin,
belki birdaha geziye bile gondermezler...

yasin kac bu arada ?

Ben çok darda kaldım bi konuda. Şimdi bizim okulca bir gezi var. Ne giyeceğim diye düşünürken ailemden gizlice aldığım şort aklıma geldi. Ailem böyle şeylere asla izin vermezler ki zaten bu yüzden psikolojim bozuldu. Çevremdeki bütün yaşıtlarım giyerken bana asla izin yok. Her neyse ben de bu gezi için şortu giysem mi giymesem mi diye arada kaldım. Aslında çok istiyorum çünkü herkes şort giyicek ama ailem görürse biterim ben gizlice giyicem işte. Ne olur bana yardım edin ablalarım. Ne yapmalıyım?

annen baban senin kotulugunu isteyecek degillerya madem izin vermiyorlar bence giyime insanin basina ne gelirse zaten baskalarina ozenmekten geliyor :20:

Bence gizlice giymek yerine en azindan anneni ikna edip 1 gunluk giymek icin izin al,
cunku gizli giyersinde gorurlerse guvenlerini sarsmis olacaksin,
belki birdaha geziye bile gondermezler...

yasin kac bu arada ?

Ama annem fazla dinci. Zaten bu konuyu yıllardır konuşuyorum; azıcık dizüstü eteğe bile izin yok o derece. 16 yaşındayım.

annen baban senin kotulugunu isteyecek degillerya madem izin vermiyorlar bence giyime insanin basina ne gelirse zaten baskalarina ozenmekten geliyor :20:

Bir de taytım var ama ona da izin vereceklerini sanmıyorum :(

çok darda kaldım başlığına binaen bir iki satır yazmak istedim.

Sevgili kardeşciğim, öncelikle sana hayatın boyunca unutmamanı istediğim bir şey söylemek istiyorum.
Birşeyleri gizli saklı yapmak seni vicdanen herzaman rahatsız eder.
Eğer bu gizli saklı yaptığın şey sevabı kaçmasın diye hayırlı bir iş için gizli saklı yapılmışsa (mesela sadaka vermek gibi) o başka tabiki.

Şimdi gelelim konuna; anladığım kadarıyla sen şortu herkes giyiyor diye giymek istiyorsun. Yanı o herkes eğer şort giymese sende giymiyeceksin.

Bence sen düşün taşın; başkaları değil, kendin ol.

Eğer havalar çok sıcak olduğu için şort giymek istiyorum diyorsan, bence sıçak havalarda seni rahat ettirip serin tutacak nice sağlıklı ve güzel alternatifler var... Şorttan falan da daha güzel yakışıyor bence

Buna tabiki sen kendin karar vereceksin. Ama sakın ve sakın ailenden gizli hiç bir şey yapma diyerek hayırlı bir gezi geçirmeni diliyorum

Son düzenleme:
ben annenin sozunden cikma derim :34:

giden kızların "yarısından fazlası" giyiyorsa giy. "yarısından azı" giyiyorsa giymemek seni üzmemeli. ama bütün fotoğraflarda bulunmamak seni daha çok üzebilir.

bence düşüncen şort giyip giymemek olmasın, güzel gözükmek olsun. bronzlaşmamoş etmemişler şort çok da yakışmicaktır tatlım :1:
hem bu sene maksi etekler çoook moda. varsa uzun böyle penye falan eteğin giy onu firil firil. hem ailenin karşı çıkacağı bişey de değil.
üstüne de düz bi tshirt şok onu da içine. koluna da ip mipp dola bissürü renkli renkli. emin ol şortlara bin basarsın :)

eğer böyle uzun eteğin yoksa da dolabından bikaç parça söyle sana şortluları özendircek fikirler verelim :54:

herkes gıyıyor olsa bıle sen gıyme bi farkın olsun herkesten

Son düzenleme:
çok darda kaldım başlığına binaen bir iki satır yazmak istedim.

Sevgili kardeşciğim, öncelikle sana hayatın boyunca unutmamanı istediğim bir şey söylemek istiyorum.
Birşeyleri gizli saklı yapmak seni vicdanen herzaman rahatsız eder.
Eğer bu gizli saklı yaptığın şey sevabı kaçmasın diye hayırlı bir iş için gizli saklı yapılmışsa (mesela sadaka vermek gibi) o başka tabiki.

Şimdi gelelim konuna; anladığım kadarıyla sen şortu herkes giyiyor diye giymek istiyorsun. Yanı o herkes eğer şort giymese sende giymiyeceksin.

Bence sen düşün taşın; başkaları değil, kendin ol.

Eğer havalar çok sıcak olduğu için şort giymek istiyorum diyorsan, bence sıçak havalarda seni rahat ettirip serin tutacak nice sağlıklı ve güzel alternatifler var... Şorttan falan da daha güzel yakışıyor bence

Buna tabiki sen kendin karar vereceksin. Ama sakın ve sakın ailenden gizli hiç bir şey yapma diyerek hayırlı bir gezi geçirmeni diliyorum

Haklısın ama ne giyeceğim bu sıcakta peki?

bence düşüncen şort giyip giymemek olmasın, güzel gözükmek olsun. bronzlaşmamoş etmemişler şort çok da yakışmicaktır tatlım :1:
hem bu sene maksi etekler çoook moda. varsa uzun böyle penye falan eteğin giy onu firil firil. hem ailenin karşı çıkacağı bişey de değil.
üstüne de düz bi tshirt şok onu da içine. koluna da ip mipp dola bissürü renkli renkli. emin ol şortlara bin basarsın :)

eğer böyle uzun eteğin yoksa da dolabından bikaç parça söyle sana şortluları özendircek fikirler verelim :54:

evet beyaz tenliyim henüz bronzlaşamadım. boyum uzun olsaydı uzun bi elbise alıp giyecektim ama 1.60 lık boyla uzun elbise hayal benim için ancak :( sen fikirler verirsen dolabımda varsa deneyebilirim.

giden kızların "yarısından fazlası" giyiyorsa giy. "yarısından azı" giyiyorsa giymemek seni üzmemeli. ama bütün fotoğraflarda bulunmamak seni daha çok üzebilir.

şuan bir kaç kişiden duyduğum kadarıyla pantolon, elbise vs. şort pek az

aileni dinler derim
hiçmi fotograf çekinmeyeceksin? surekli beni gordulermi diye du$uinursen geziden hiç bi$ey anlamayacaskin zaten
diken ustunde duracagina hiç gitme daha iyi
ama sen git yinede yukardaki ablalarin guzel fikirler vermi$, maxi etek fikri çok ho$ bence
hangi renk moda bu sene bilmiyorum onuda uydurdunmu tamamdir:)

$ort azsa sen niye azinligi çogaltmaya çali$iyorsun ben onu anlamadim :)

Bermuda ya da kapri tarzı şeyler de giyebilirsin.
Bu sıcakta diyorsun canım bugün istanbul 30 derece ama kotla çıkmış herkes.
Aileni dinlemeni öneriyorum bende.
hem şort giyen az kişiymiş.tayt ta yapışır daha çok yakar bence.

ben de gezilere giderken çok düşünürdüm güzeldi valla :1:
bak sen hiç aileni anlatmadan şort giyim mi deseydin ben yine ııı hıı derdim. ben izmirdeyim daaha yeni yeni giyiyo millet o da tek tük. çünkü böyle doğal japon gibi beyaz olmadıktan sonra arada kalmış beyaz tenle şort güzel durmuyor benim fikrim:1:
keşke dolgu topuğun olsaydı etekle de gizlerdik. hem de tam gezilik bi ayakkabı yani, çok özenli duruyor bence.

benim de boyum 160 :1: arkadaşımın 158 ve geçende ne tam dar ne tam bol bi uzun etek giymiş gri, üstüne de beyaz tshirt, eteğin altından yürüdükçe converseleri gözüküyodu. nasıl güzel gözüküyodu.

elbiselerin nasıl? askılı varsa üzerine gömlek giy kollarını kıvır belinden de düğüm at tam gençkızlık valla

Canım sen sophieee ablanı dinle, bak çok güzel bir fikir vermiş. Emin ol çok daha havalı olursun, hem de annemler görür mü derdinden fotoğraflardan kaçmak zorunda kalırsın. Giy rahat bir şey, kafan da rahat olsun. İyi gezmeler tatlım :)

Tatlım sen o şortu gizlice giysen de rahat olamassın.Hele şorta alışkın değilsen hiç rahat edemessin bence.
O yüzden kendi zevkine göre hem de rahat edeceğin birşeyler seç dolabından.
Herkes aynı olacaksa sen farklı ol bari.Hepiniz tornadan çıkmadınız ya :)

ben de gezilere giderken çok düşünürdüm güzeldi valla :1:
bak sen hiç aileni anlatmadan şort giyim mi deseydin ben yine ııı hıı derdim. ben izmirdeyim daaha yeni yeni giyiyo millet o da tek tük. çünkü böyle doğal japon gibi beyaz olmadıktan sonra arada kalmış beyaz tenle şort güzel durmuyor benim fikrim:1:
keşke dolgu topuğun olsaydı etekle de gizlerdik. hem de tam gezilik bi ayakkabı yani, çok özenli duruyor bence.

benim de boyum 160 :1: arkadaşımın 158 ve geçende ne tam dar ne tam bol bi uzun etek giymiş gri, üstüne de beyaz tshirt, eteğin altından yürüdükçe converseleri gözüküyodu. nasıl güzel gözüküyodu.

elbiselerin nasıl? askılı varsa üzerine gömlek giy kollarını kıvır belinden de düğüm at tam gençkızlık valla

hiç elbisem yok bide almam gerekli. ve gezi bu hafta sonu çok sınıflı süre :(

Canım sen sophieee ablanı dinle, bak çok güzel bir fikir vermiş. Emin ol çok daha havalı olursun, hem de annemler görür mü derdinden fotoğraflardan kaçmak zorunda kalırsın. Giy rahat bir şey, kafan da rahat olsun. İyi gezmeler tatlım :)

Haklısınız galiba. hem ailem görmese Allah görüyo. Çok teşekkürler. Peki nasıl şeyler önerirsiniz?

Eğer piknik gibi bir geziyse zaten şort gitme,ağaç yerdeki kozalaklar bacaklarini çok çizer. Hem annen izin vermiyorsa eğer hiç düşünme bile. Vicdanen rahat olamazsın.
Dolabında neler var bilmiyorum ama dar renkli bir pantolon giyip pacalarini iki kez katlayabilirsin. Üzerine bir tshirt. Tamamsin!

o yüzden dedim canım sen bize beğendiğin beğenmediğin kıyafetlerini söyle. atıyorum dar kotum var de çiçekli gömleğim var de. o şekil bize ona uygun bişeyler diyelim :6:

Son düzenleme:
Back
X