• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok darda kaldım

ne demek giyiminden rahatsız olmak demişsinizya arkadaş zaten giyiminden değil giyinmemelerinden rahatsız olduğunu dile getirmiş niye onu giymiş niye bunu giymiş dememiş.o siyah örtülü gezen insanlara bişey demen anormal olur zaten onlar insan olduklarının ve en önemlisi kadın olduklarının farkında yani mahrem yerlerin örtünmesi gerektiğinin farkında herkes bunu kavrayamaz..

çarşaflı arkadaşlarımıza birşey demek anormallik de şort giyenlere demek normal mi?
insan olduklarının farkında derken? diğerleri ne oluyor?
herkes kendinin ne olduğunun farkında ve ona göre yaşıyor,
kimsenin de kimseye laf söyleme hakkı yok, bazıları da bunu kavrayamıyor.

Konu nereden nereye gelmiş. Hepinize görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum. Annemle yazlık bir pantolon giymeme karar verdik. Şort meselesini açmadım bile çünkü üzülüyo da ben öyle yapınca. Siz olmasaydınız gizlice şortu giyecektim. Her neyse herkese tekrar teşekkürler.

Konu nereden nereye gelmiş. Hepinize görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum. Annemle yazlık bir pantolon giymeme karar verdik. Şort meselesini açmadım bile çünkü üzülüyo da ben öyle yapınca. Siz olmasaydınız gizlice şortu giyecektim. Her neyse herkese tekrar teşekkürler.

Aferin sana...Anneni dinlemene sevindim... :34:

Konu nereden nerelere gelmis :)) konu sahibi arkadasim ailesinin bu tutumu tam olarak idrak edemeyecek kadar kucuk bu sekilde ailen hatali diye soylemlerle onu iyice geriyo bazi arkadaslar bana kalirsa. Ayrica canim kardesim ben 23 yasindayim birgun boyunca ne tayt giydim ne sort giydim sicaktan ölmedim cok dindar biride degilim bazi ablalarin cok guzel alternatifler sunmuslar anne baban senin bu hayatta gercekten iyiligini istiyecek tek insanlar onlari kirdigina degmez bence :) giymeni istemiyorlarsa emin ol dusundukleri seyler vardir annenle baban seni uzmek icin giymeyeceksin yapmayacaksin degiller ya sort yada mini etek giymemeyi eksiklik olarak gorme sakin olur mu canim sevgiyle kal opuyorum cok :))

ya boyle annayisli kizlari cok severim guzel soylemissin kizim sen evlimisin peki benim kizima ne onerirsin kucuk kizimda dizleri yirtik pantolonna okula gidiyordu zor bela o pantolonu attirdim okula oyle gidilmez dediyimde sanki benden daha cok biliyor gibi bana yuz turlu laflar

Konu sahibesi kardeşimizin gizli saklı bir şey yapmama kararı aldığına mutlu oldum.
Ayrıca paylaşmak istediğim birşey daha vardı aslında,

Hani bir telaş olur ya, yok şöyle güzel görüneyim böyle güzel görüneyim diye. Bu tarz kaygılara odaklanmaktan ne püf noktalar ve güzellikler kaçırılıyor maalesef. Gittiğiniz yerlerdeki güzellikleri keşfetmeye çalışın ki bu gezi sizin için, boş bir gezi olmaktan kurtulsun ve anlamlı ve dolu dolu bir 'kazanım' olsun :)
Acizane bir tavsiyemdir...

Son düzenleme:
şu yeni şort modasına çok sinir oluyorum. büyük bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisiyim. ve öğrencilerim hep genç ergenler. hava bir damlacık ısındı ve şortlar foraaa.. bir aydır külot gibi şortlarla geziyor neredeyse bütün kızlar. ya ben bıktım selülit, bacak, yağ ya da popolarının yarısını görmekten. öğrencilerime diyorum " arkadaşlar kampüste belki ok sorun olmaz, ama okula nasıl geliyorsunuz? metroyla? otobüsle? dolmuşla? sonra da dolmuşta taciz!!! diye ortalık yıkılıyor. " hatta çamaşırsız tişört giymeler, külot gibi şortlar...

ben de gayet geniş görüşlü bir insanım ama ben bile, böyle rahat bir şehirde bile böyle diyorsam düşünün artık . şimdi temmuzda yaz okulu var. ve diycem öğrencilere şortlarınız bir karıştan daha kısaysa almıycam sınıfa, kilonuza vücut tipinize uygunsa giyin hatta! vallaha bıktım selülit, popo ve bembeyaz bacaklar görmekten.

arkadaşım sen de arkadaşların dediği gibi kendini zora sokma. ya da diz üstü bir şey giy, kapri giy. hava o kadar da sıcak değil henüz. daha bunun temmuzu var ağustosu vaarr.

boy kilo oraninizi cok merak ettim :) cunku ben herkesin aksine yorumunuzda kendiniz giyemediginiz icin bir ''kiskanclik '' ve ''ofke'' sezdim :)

Back
X