Bunu yaptım. Babam benim yüzümü kara çikarma dedi. Bir erkeğe kacacagımı düşünüyorÇek git evden ne intiharı. Değer mi???
Zorla babam burayı yazdırdıSiz ailenizle aynı şehre mi atandiniz tatil diye mi oradasiniz ?
Ben nasıl diyim hayatım boyunca kimseyi kıramadım ailem benim hakkımda salak saf olarak bahseder. Ama bu benim iyi niyetim. Yurtta kaldım. Çok güzel arkadaşlar edindim halen ararlar. Üniversite arkadaşlar ım öyle. Akrabalarım sürekli bana acır
Valla ne yapıp edip farklı bir yer yazabilirdiniz puanım tutmuyor diyebilirdiniz artık mesleğinizi elinize almışsınız maaşınız var kimseye muhtaç değilsiniz.Zorla babam burayı yazdırdı
İşlerine gelince her şey istiyorlar benden bilgisayar al dolap al diye ama değerim yok sevgi yok afedersiniz köpek gibi davranıyorlarAynı şehirdeymişsin, maaşını alıp yiyecekler diye düşünüyorum inşallah yanılıyorumdur.. Tayinini iste
Deprem bölgesinde olduğumuz için burayı ben de yazmak ıstemedım, puanım da çok yüksekti, ama asla ve asla babam istediğim yeri yazdırmadı evde kavgalar çıktı kendi istediği olduHem atandın hemde aynı şehire bana biraz doğru gelmediher şey geçer. Daha çok gençsin. Eminim tüm bunların karşılığını alıcaksın. İlerde.
Gerçekten bunu değiştirmek istiyormusun o önemli, hüzünlü prenses olmayı bırakıp silkelenip ayağa kalkman gerekiyor. Değişimler zorlu olabilir, katakulli yapman gerekiyorsa yap. Başka bir şehire atan ve ev tut kendine. Benim çözüm önerim bu olur, ben olsam öyle yapardım daha doğrusu..İşlerine gelince her şey istiyorlar benden bilgisayar al dolap al diye ama değerim yok sevgi yok afedersiniz köpek gibi davranıyorlar
Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez
Yapma. Ev işi yapmayı bırak. Sadece kendine hazırla. Sadece kendi kıyafetlerini temizle.İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?