- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Sizde çaycı ablaya erkek arkadaşınızla ilgili derdinizi anlatmayın.Merhaba;
Bizim işyerinde bir çaycı abla var ne zaman yanına gidip erkek arkadaşımla ilgili bir derdimi anlatsam hemen kocasını örnek veriyor.Benim kocamda böyle diyip duruyor.Sevgilimle kaç yaşındaki adamı bir tutuyor.Ne dersem değişmiyor hep aynı benimde kocam böyle diyip duruyor.Bilerek mi yapıyor acaba diye düşünmeye başladım.Hep olumsuz konuşuyor daha da içim kararıyor.Sizce yanlış mı anlıyorum.
Demek ki sizde sevgilinizin devamlı olumsuz yönlerini konuşuyorsunuzMerhaba;
Bizim işyerinde bir çaycı abla var ne zaman yanına gidip erkek arkadaşımla ilgili bir derdimi anlatsam hemen kocasını örnek veriyor.Benim kocamda böyle diyip duruyor.Sevgilimle kaç yaşındaki adamı bir tutuyor.Ne dersem değişmiyor hep aynı benimde kocam böyle diyip duruyor.Bilerek mi yapıyor acaba diye düşünmeye başladım.Hep olumsuz konuşuyor daha da içim kararıyor.Sizce yanlış mı anlıyorum.
E anlatma.Merhaba;
Arada anlatıyorum can sıkıntısı işte :) hiç arkadaşım yokSizde çaycı ablaya erkek arkadaşınızla ilgili derdinizi anlatmayın.
Aynen belkide öyle bir ortak nokta arıyor:)Yaaaa kiyamam teyzeye butun erkekler bir yerde ayni ondan senin iliskinde kendi okuz kocasini gormustur ondan bir dayanisma yakalamak istiyordur.
Aslında doğru bu aralar hep olumsuz özelliklerini anlattım ama hep kocasını örnek verdiDemek ki sizde sevgilinizin devamlı olumsuz yönlerini konuşuyorsunuz
Rahatsizsan anlatma napsın kadın ne gördüyse ordan örnek çıkarıyor .Merhaba;
Anlatma boşver.Çünkü derdinizi anlattığınız insanların bazıları umursamaz bazıları da içten içe sevinir.Arada anlatıyorum can sıkıntısı işte :) hiç arkadaşım yok
Kesinlikle bazıları seviniyor kötü örnekler vermeye başladıAnlatma boşver.Çünkü derdinizi anlattığınız insanların bazıları umursamaz bazıları da içten içe sevinir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?