Çok değişik insanlar var

Öyle yapıcam bundan sonra kadında sıkıldı belkide çünkü onunda dertleri var :)
ya benim bi arkadaşım vardı. kendisi ile dertleşmek mümkün değildi. sürekli araya girer kendi derdini anlatırdı ve hep aynı şeyleri anlatırdı. sıkıldım ölü taklidi yapmaya başladım artık kıza karşı.. görüşmüyorum şimdi. cidden çok dert anlatan da çekilmiyor, sürekli kendi derdini araya sıkıştıran da çekilmiyor. genel olarak günümüz dünyasında dert çekilmiyor yani

Deyzem sevgili/eş/flört olarak tanıdığı bildiği tek erkeği anlatıyor işte naapsın kadıncağız? Kaç flörtü olmuş? Normal erkek arkadaşı olarak samimi arkadaşları filan olmuş mu ya da vs?
Kaç yaşında bu ablamız/teyzemiz? Erkeklere dair deneyimi nedir ki kaç farklı örnek versin, işte bi kocasını çözüyor, biliyor irdeliyor, dertli de belli ki, siz konuyu açtıkça da size dökülüyor.

Galiba ben biraz öyle yaptım bişey olunca birilerine anlatma ihtiyacı hissediyorum aslında anlatınca rahatlamıyorum bu sefer karşıdaki insanın dediği şeyleri takıyorum kendi içinde çözmek en iyisi galiba:)

Aynen öyle yapıyor Galiba kocasından da çok çekmiş 55 yaşında falan

kadına "aaa ama bak ben erkek arkadaşımı anlatıyorum saatlerce başını şişiriyorum bir de senin kocanı dinleyemem benim sorunumla ilgilenip bedavaya terapi vereceksin" diyip kızın . bu kadar iğrençlik vasatlık olmaz be kardeşim kocasını ne diye anlatıyor siz sanki bunları duymak istiyorsunuz tövbe ya tövbe tövbee

iyi de hem kadına derdinizi anlatıyorsunuz hem de benim kocamda böyle deyince niye böyle diyor diyorsunuz Allah aşkına o da erkek o da yani erkekler işte aynı demeye getirmiş kadın bunu da mı sorun yaptınız belki huyları öyle takılma demek istemiştir sizi rahatlatmak için madem öyle anlatmayın size olumsuz şeyleri

aslında burda bıraz degısık olan sızsınız
bırıne derdınızı anlattıgınızda kendı hayatından ornek verıp merak etme hepsı aynı mınvalınde orneklerı vermesı normal burda bunu bızde yapıyoruz bırı kocam soyle eltım boyle ıs arkadasım boyle dedıgınde amaaan bızde bunları yasadık bak benımde boyle oldu dıye sakınlestırır neyse ıste onu yaparız cunku kendı yasadıgımız tecrubelerle sızın derdınızı ıcsellestırır kendımızı dert anlatanın yerıne oyle koyarız mevzu bu

madem anlatmayın allah allah

Sizde erkek arkadaşınızdan bahsetmekten vazgeçin bozulmazsınız...o kadar arkadaşım vardr hiçbirimiz böyle sohbetlere girmeyiz,ben sıkılırım bi kere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…