Tamm olarak bu durumdayım gerçekten sonuna kadar haklısınız. Diyorum ya keşke sevmemeyi seçebilseydim.Hayatımdan çıkarmam lazım ama çıkarmak da istemiyorum.
Seviyorum ama emin de değilim.
Beni sevmiyor ama sevmezse de üzülürüm.
Seviyorsa da gitmesin. Ama oluru da yok.??????????????
Bu hisler geçici. Hiç-bir şey söyleme. Bu ayarda devam et. Geçmesini bekle. Sabır ve zaman lazimsanaTamm olarak bu durumdayım gerçekten sonuna kadar haklısınız. Diyorum ya keşke sevmemeyi seçebilseydim.
Şöyle bir durum var hayatımdan çıkarsam bile her gün göreceğim biri. Aynı binada oturuyoruz ailelerimiz dost. Yani bunun için çıkarmak istemiyorum hayatımdan yani nasıl açıklamasını yapacağım. Bir yolunu bulsam aslında göze aldım.
Bir köşede otur ve geçmesini bekle. Bile bile üzecek biriyle olunmaz. Arkadaş kalmaya devam edin, zamanla geçer duygularınız.
Kardeşimin hayatinda da vardi oyle biri. Ask degil de bir nevi aliskanlik. Evlendiler. 6 ay kari koca iliskisi 1.5 yil ayri yataklar ve kacinilmaz son bosanma...
Simdi baska biriyle evli. Bana diyorki ben aski hic boyle bilmiyorum yazik etmisim kendime..
O kadar yiprattilarki birbirlerini ve bizi..
Eger icinde en kucuk bir tereddut varsa hayir de.
Karsina oyle biri cikarki herseyinle tamam olursun tamamlarsiniz birbirinizi...
Hayatını bile bile yakacağının farkında olman bile herşeyden vaz geçmeye yeterli olmalı, hayatınla bu insan aynı kefede mi ki bu kadar kararsızsın?
direkt ikizler mi diye soracaktım zaten. soruyu yanlış sordum. hayatım bir erkek bir kadını gerçekten istiyorsa ve seviyorsa zaten bi atılım yapar. yapmıyorsa şakın şakın vakit kaybetme. bi abla tavsiyesi ikizler erkeğinden uzak dur. çok sevimlidirler ama eylem yoktur.
Birinin iyi dost olması iyi sevgili olacağı anlamına gelmez. Misal iyi insanlar iyi anne baba olur, iyi anne babalar iyi dost olur diye bir şey yok. Bir insan iyi dost diye her konumda ve her vasıfta iyi olacak anlamına gelmez. Şahit olduğun şeyleri sen de yaşayabilirsin. Tek çözümü kendine dönüp kendine uğraş meşgale bulman kafanı dağıtman yeni arkadaşlar edinmenÖyle diyorum ama yanlış anlaşılmasın çok iyi bir insandır. Hep yanımda oldu şimdiye kadar terbiyeli de. Ama sevgililerine hep dengesiz davramdı kızlara soğuk duş etkisi yarattı. Neye uğradıklarını şaşırdılar ben de şahidim tabii. Elde edip bırakmak gibi. Bana d aaynısını yaparsa yok yere dostumu kaybederim diye üzülüyorum.
Malesef ailelerimiz dost ve aynı binadayız. Sürekli görüyorum göreceğim de. Bu insanı nasıl hayatımdan çıkaracağım bilmiyorum. Birtek ben seni seviyorum ama uzak durmaya çalışıyorum dersem o da anlayışla karşılar heralde. Bunun dışımda ne denir kiannem de çok seviyor
Aslan yükselenli ikizler burcu
Evet sapına kadar gösteriyor malesef her şey benim ayağıma gelsin istiyor ama mesela kızlar ona açılınca da uğraşmadım ki güzel olmadı diyor.
Acaba çok uzun süredir dostuz diye o da açılmaya çekiniyor olabilir mi diye düşünüyordum ama sizin yorumunuz da haklı. Yani yaşım geldi artık sevseydi biraz belli ederdi. Çok teşekkür ederim ablacım.
Gerçekten çok sevimli biri bu arada, insanlar karşı koyamıyor hiç
ben aynısını yaşadım 20 senelik dostum dediğim kişiyle. ikizlerdi o da. benim olayımın mini bi versiyonu gibi seninki. lütfen iyi birini bul. yaşın genç üzülürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?