Müsait olduğunuz bir zamanda özel değilse yaşadıklarınızı özelden anlatabilir misiniz? Ben atamadım özel mesaj. Şuan bu durumdaki tek kişiymişim gibi hissediyorum empati yapmak açısındançok sağolun bu arada tekrardan. Üzüldüm size de. İnşallah çok mutlusunuzdur şimdi:)
Bununla ilgili konunuz var mı ben de merak ediyorum özellikle toparlanma sürecini. Bi de hayatınızdan çıkarınca bi şey yapmadı mıanlattıkça yeniden yaşayıp sinirleniyorum. burdan özet geçeyim. dost olarak çok iyi ve eğlenceli. sevgili olunca da öyle olacağını sanıyorsun. ikizler iletişimi temsil eden bi burç. meraklıdırlar, dedikodu vs. sevimliler işte. ama aşk ilişkisinde çok dengesiz ve zalim oluyorlar. olay bu. 20 senelik arkadaşını da kaybetti. hayatımdan bi pislik çıkmış oldu ama mutlu değilim. diğer kızlara nasıl davrandığını bile bile kendimi özel falan sanıp bana yapmaz dediğim için. bile bile ladese gerek yok. umarım aklını dinlersin.
Bununla ilgili konunuz var mı ben de merak ediyorum özellikle toparlanma sürecini. Bi de hayatınızdan çıkarınca bi şey yapmadı mı
anlattıkça yeniden yaşayıp sinirleniyorum. burdan özet geçeyim. dost olarak çok iyi ve eğlenceli. sevgili olunca da öyle olacağını sanıyorsun. ikizler iletişimi temsil eden bi burç. meraklıdırlar, dedikodu vs. sevimliler işte. ama aşk ilişkisinde çok dengesiz ve zalim oluyorlar. olay bu. 20 senelik arkadaşını da kaybetti. hayatımdan bi pislik çıkmış oldu ama mutlu değilim. diğer kızlara nasıl davrandığını bile bile kendimi özel falan sanıp bana yapmaz dediğim için. bile bile ladese gerek yok. umarım aklını dinlersin.
Ben bundan sonra çok sevsem de açılmam size de tavsiye ederim açılmayın sakın.
Bir de hala engelliyor ediyorsa hala sizin hayaletinizle uğraşıyor demektir ben olsam hiiiç bozulmam hatta gülerim
Ne alaka ben bir sürü dengesiz insan,dengesiz erkek tanıdım hiçbiri de ikizler burcu değildi.direkt ikizler mi diye soracaktım zaten. soruyu yanlış sordum. hayatım bir erkek bir kadını gerçekten istiyorsa ve seviyorsa zaten bi atılım yapar. yapmıyorsa şakın şakın vakit kaybetme. bi abla tavsiyesi ikizler erkeğinden uzak dur. çok sevimlidirler ama eylem yoktur.
Yaslariniz daha cok kucuk bence.Değil mi bile bile lades bu. Aptallık etmek istemiyorum. Dediği yaptığı her şeye heyecanlanıyorum ama artık hayır beni sevmiyor aklındna çıkar diye düşünmeye çalışacağım.
Tokat gibi çarptı bu cevap bana. Teşekkür ederim. Biz de hiç kavga etmediğimiz için hep gülüştüğümüz için heralde sanki mükemmel çift olurmuşuz gibi geliyor. Ama öyle değil. Diğer kızları nasıl üzüyor ben görüyorum. İnşallah çıkar karşıma düzgün biri. Çok teşekkür ederim.
Genelleme dogru degil aslinda ama ikizler erkegi icin mukemmel arkadas berbat sevgili derler.. Herkes ayni ozellikleri taşımaz elbet ama anlattigin kisi bu duruma birebir ornek gibi..Evet sapına kadar gösteriyor malesef her şey benim ayağıma gelsin istiyor ama mesela kızlar ona açılınca da uğraşmadım ki güzel olmadı diyor.
Acaba çok uzun süredir dostuz diye o da açılmaya çekiniyor olabilir mi diye düşünüyordum ama sizin yorumunuz da haklı. Yani yaşım geldi artık sevseydi biraz belli ederdi. Çok teşekkür ederim ablacım.
Gerçekten çok sevimli biri bu arada, insanlar karşı koyamıyor hiç
Ben de tam olarak olmasa da bir ikizler terörü yaşamıştım.. Arkadasimdi, iletisimimiz mukemmeldi, sempatik komik zeki görgülü biriydi.. Sonra onunki aşka dönüştü ama ben o anlamda hissim olmadigi icin istemedim.. Neyse, bu yeniden yeniden cikti karsima, ben de bu kez direkt sevgili olmadan bi şans vereyim dedim.. Ulan bu bi geliyor biz birbirimiz icin yaratilmisiz, bi gidiyor biz olamayız.. Bi geliyor benimle evlen, bi gidiyor biz mutsuz oluruz.. En son dedim ki, defol gitEvet kesinlikle bu düşünce bende de hakimdi. Yani ben o kızlar gibi değilim, bunca senelik arkadaşıyım ve beni çok önemser bana yapmaz diyordum. Ama tabii emin de olamadığım için bu konuyu açtım. İyiki de açmışım. Özür dilerim deştiğim için, fakat birinin belki de aylarını yıllarını mahvetmesine engel oldunuz. Alakasız ama benim de bir arkadaşımın sevgilisi ikizlerdi, kızı çok üzdü, çok uzun sürdü ya da dışarı hiç vurmadı ama şimdi yıkılıyor yavaş yavaş ahı çıkıyor.
İkizler terörü gerçekten. Bu burç niye böyle ya? Bir de dostlukları çok sevimli ve iletişimleri kuvvetli diye aşık oluyoruz sanırım. Bunu yaşayan üç kişinin de ikizler mağduru olması çok ilginç geldi.
Tavsiyenize uyacağım. Aslında bazı erkekler açılan kızları cesur buluyor sanıyordum ama sanırım uğraşmak koşmak istiyorlar. Ne garip.
Bence ikizler burcuHayatımdan çıkarmam lazım ama çıkarmak da istemiyorum.
Seviyorum ama emin de değilim.
Beni sevmiyor ama sevmezse de üzülürüm.
Seviyorsa da gitmesin. Ama oluru da yok.??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?