çok derdim var nolur yardım edinnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle seni çok tebrik ederim.. böyle bir anneden babasız büyüdüğün halde pırıl pırıl çıkmışsın..kendini yetiştirmiş çok şeyi basarmissin...az daha sık dişini..mezun ol.. sevdiğin insan ve ailesi de iyilermis şükür..ama evlilik için acele etme..umarım bundan sonra herşey senin için çok ama çok güzel olur...musmutlu ol güzel kız...

doğru söylüyorsunuz güzel yorumunuz için teşekkür ederim :) siz de hayatta çok mutlu olun inşallah

çok teşekkür ederim güzel yorumunuz beni çok mutlu etti sevgilerle

Yine de hayvanlardan farkı yok cümlesi hiç hoşuma gitmedi

Valla benim de bu kadar kotu olmasa da annem boyleydi iliskim de olmasina ragmen adama sen bir dur bekle dedim, mezun olur olmaz bir ev arkadasi bulup ayri eve ciktim rahatladim. Sen sağ ben selamet. Evlilik icin erken okulunu bitir ayri eve cik

Evlilik için o kadar erken ki emin ol evlenince de evdeki hengameden çıkıp başka birine gireceksin.Okulunu bitir atamalarınız güzel sizin bölümün bir ev tut biraz kafanı dinle kendine iç huzuruna odaklan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…