Çok dertiliyim:((

neriman34

ay nekadanda mikemmelim:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
274
0
96
İstanbul
herkese slm arkadaşlar,
direk konuya giricem.3 yıllık bi ilişkim vardı,seviyoduk birbirimizi,zaman zaman pürüzler oluyodu,ama genede seviyoduk işte..
her güzel şey bigün bitiyor,benden soğuduğunu anlamıştım,eskisi gibi değildik,ayrılmadan bi kaç gün önce arkadaşıma onu seviyorum bırakmam demişti,telefonda tartıştık,bana yolunu çiz dedi,bana bunu söylediğine göre artık beni istemiyosun,ayrılıyorum senden ve sana inat 15 gün içinde yüzük takcam dedim.o günden sonra hiç arayıp sormadı 2 ay geçti,ama çok özlüyorum,hata benim değil onun,inanın sorun bende olsa gururu kenara bırakır arardım,çok üzüyorum kendimi çok özlüyorum,acaba hayatında birimi vardı sorusu beni mahvediyor,uzak şehirlerdeyiz,
ne olur yardımcı olun,ne oldu bize,neden aramıyor,laflarımmı ağır geldi.off Allahım çok seviyorum onu
...senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

daha sonra onun çevresindendemi haber alamadın hiç.. kötü haber tez duyulur.. bilemiyorum birşey varsada gelir kulagına sanıyorum..
ama şu gerçek seviyor olsaydı senin kadar.. arardı...
erkekler bayanlar gibi değiller kolay karar verirler ve kesindir...
dönen çok azdır.. oda bir çuval miskette kırmızı misketi bulmak gibi....

ortak bi arkadaşımız vardı,aradı nişan felan yaptınmı dedi,hayır dedim bende,ama onun arattırdığını düşünmüyorum.evet sanırım sözlerim ağır geldi,ve kesin karar verip dönmeme yolunu seçti..ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum..

uzaklık mesafe bitirmiş bence eğer aramıyorsa kesin işin içinde birşey vardır. dediklerin doğru erkekler kolay karar verir vede çok gururlu olurlar.ben anlamıyorum ya neden ayrılıklarda kızlar hemen pes ediyor tekrar barışmaya çalışıyoruz unutmayın kızlar bizm erkelere ihtiyacımız yok onların bize var bence üzerine gitme giden gitmiştir. yasta tutma ölüm değilye hayatına onsuz devam etmeyi öğren.

seviyorsa gerçekten döner.
ama yok sahte bi sevgiyse onunki boşa bekleme
ağırmı konuştum demişsin nedediğini bilmediğim için bişey diyemicem ona
ama unutmaki;döner gelirse o herzaman senindir..eğer dönmezse hiç senin olmamıştır zaten
hayırlısı olsun herşeyin

walla 3 yıllık bi ilşki kolay kolay bitmez..
bizde 2. yılımızda ayrılmıştık tam 2 ay sonra barıştık.. zaten hep derler en fazla 2 ay dayanıyolar diye..
ama yinede uğraş vermeli .. sevgide gurur olurmu ya.. yada kırılma silme...
seven insan mutlaka hem kendine hemde karşıya bir şans verir..

eger başkası yoksa aramayı düşünüyormusun peki.. eger sevdigine dair şüphen yoksa arayabilirsin için rahatlasın diye..

Yüzük takcam neden dedin ki?Bu çok yanlış olmuş bence.
2 ay geçtikten sonramı üzülüyorsun ayrıca.
Bence seviyor olsaydı bu kadar uzun geçmezdi üzerinden.
Allem eder kallem eder,bi tepki verirdi.
Gerçi ayrı şehirlerdeymişsiniz ama bi yakın arkadaşı yokmu bilgi alabileceğin?
Tabi o suçlu yolunu çiz diyerek,ayrılığın sinyalini o vermiş ama,yüzük takcam demekle hazırda birisi var anlamında olmuş.
Hayırlısı olsun canım ama iki ay geçmiş,bir tepki vermeliydi.

açıkcası ben olsaydım; 15 gün içinde yüzük takıcam diyen birini aşkımdan ölsem aramazdım.
demek ki beni gerçekten gözden çıkarmış,başkasıyla evlilik hayalleri kurmaya başlamış diye düşünürdüm...
belki o da böyle düşünmüştür.

hakkaten medeni durumu ewli nasıl 3yıllık ilişki yaşadı galiba arkadaş yanlışlık yaptı

arkadaşlar,üye olurken onları doğru yaptım yani bekarım , lisans meznuyum ayrıca bi şirkette çalışıyorum,sanırım kadınlar kulubü çok tıklandığı için ağır çalışıyor bende,yani değişemiyorum onları,bu msjıda gönder e bastktan 3-4 dakka sonra gönderiyor,neyse mevzuya gelince,evlenicem demem ağır olmuş olabilir,ama bi erkek bu kadar çabuk pes etmemeliydi,bi arkadaşın dediği gibi 3 senelik ilişki kolay bitmemliydi,ortak arkadaşlarımız var ama cesaret edip soramıyorm,her tartışmada ilk adımı ben attım,bu sefrede o bişeyler yapsın istiyorum..

merhaba arkadaşım.erkekler böyle konuları gurur meselesi yapıyorlar.kolay kolay aramazlar.hele bir de inatçı bir erkek arkadaşın varsa artık uzar da uzar arama zamanları.bence senden soğumuş falan değil.belkide sana yem attı kendi yolunu çiz falan demiş ya.erkekler pofpoflanmak istiyorlar.suçluda olsan alttan al hep ılımlı davran istiyorlar.belkide sana öyle dedi ben sensiz yapamam demeni falan beklemiştir diye düşünüyorum tahminimce.birde konuyu tam olarak anlatmamışsın da.yani tartışma neden çıktı,birbirinize sarfttiğiniz sözleri bilmediğimiz için net bir yorum yapamıyorum.

erkekler buı evlılık konusu gırınce tamamen terkedıyorlar ya,
benım gecen yılkı sevgılım de evlılık konusu acılmıstı habıre bana gıt evlen ben senle evlenemıcem dıyıp dururdu durduk yerde hemde konuyu kendı acmıstı, sonra durmadan gıt evlen dedı sonra bıraktı ve sureklı aradı benı ama hıc dönmedı, ve sonra da gıttı baskasıyla cıktı sımdı uzun suredır cıkıyolar,

hay allah tarıh tekerürden mı ıbaret aynı seyler basıma gelıyor sueklı sanırm.. CADIARZU

arkadaşım söylediğin söz çok yanlış ben olsaydım heleki 3 yıllık ilişkimde bana gelip sana inat yüzük takıcam deseydi bukadar meraklıysan niye durdun git derdim we asla aramazdım ki erkekler daha gururlu olur kawgada heleki hayata başkasını sokma lafı geçiosa sen oan sinirliydin belki birden çıktı ama insanın bazı sözleri hazmetmesi kolay olmuo bence hatalısın öncesini bilemem tabi belki kawgaların tüm nedeni ondan kaynaklıodur ama sen bence iyice düşün gerçekten arayıp barışmak istemesi gereken kişi kim

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim,kavganın nedeni çok uzun kısaca anlatayım,bana bu yaz nişan sözü vermişti,ama ailesi okulu bitmeden bunu istemiyodu,ama bana verdiği söz neticesinde bende aileme bu yaz nişan yapmayı düşündüğümüzü söyledim,haliyle bütün aile onların gelmesini bekliyoduk,memleketine gitti ve ailemle değil ama ben senin ailenle tanışmaya gelicem dedi,haftasonu gelicek diye bekliyoken bi sonraki hafta gelicem dedi,neden sözünü tutmuyosun neden sürekli atlatıyosun dedim,ama ailemde yaz başından beri onu bekliyor,sanki kaçıyo benim ailemden,tartıştık,zaten soğuktu son günlerde,benimde canıma tak etti,ağlamaya başlladım,oda yolunu çiz dedi,bende sana inat evlenicem dedim,olay bundan ibaret,ama aileme mahçup etmesi beni hiç hoş değildi,neden özlediğimi bende bilmiyorum..ama özlüyorum işte...

Canım herşey istediğimiz gibi olsaydı güllük gülistanlık olurdu dünya.Acele etmişsin nedenine gelince ailesi ona demiş zaten okul biticek demiş, olmaz dememişki.Belkide hızlandıracaktı ama birazcık acele edip sıkıştırmışsın.Erkekler kadınlar gibi olmaz canım ince düşünmezler. Odundan terk farkları haraket ediyor olmaları:)) Şaka bir yana bayramı bahane ederek ara,Bak bugecede Kadir gecesi hayırlara vesile olur belki.Uzun bir ilişkiniz olmuş ,aşk da gurur olmaz.Son birkez diyerek bugün ara vede görüşmek konuşmak istediğni söle .Bu gece ediceğin her duanın kabul olması dileğiyle mutluluklar sizin olsun iyi bayramlar.

yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.belki ailesine gitti söylei ben gidip onun ailesiyle tanışcam dedi fakat onun ailesi okul bitsin gidicez acele etme demiş olabilir.kaç sene var okulun bitmesine?bence herşey rayına oturmadan nişanmış düğünmüş yanlış!sizin şuanda yapmanız gereken bence nişanı düğünü bırakıp birbirinizi tanımanız.hem bak çocuk senleciddi düşünüyor demekki.nişandan bahsettiğine göre.ama aileler herşeyi yoluna koymadan kız istemeye gidemezler canım.mesela senin erkek arkadaşuın okuyorsa daha işide yoktur.nasıl sana nişan yapacaklar ki?aileler bunları düşünürler.okul,iş hatta askerliği bile bitirmesini beklerler.bence sen bugün ara.ya da bayramda.arayı yumuşat ve beklemeye başla.dakka başıda nişan düğün falan deme.erkekler sık boğaz edilmekten hoşlanmıyolar.ama arada bir edecen ki senin ciddiyetini anlasın.dozaj çok önemli yani canım

sorun bende olsa hemen ararım demısnız...sorun bence sızde...her ne olursa olsun...ayrılık sebebınız..
ben ınatına 15 gun ıcerısınde yuzuk takıcam demelıydınız...
aynı seyı erkek yapsa sızın tavrınız ne olurdukı
seven ınsan boyle kırıcı konusmamalıydınız belkı oda bunu gurur yapıyor yada cok sevılmedıgını dusunuyor...
senın bu yaklasımın..hayael kırıklıgı yaratmış olabılır sevgılınızde
bence acıp tel acıp ozur dıleyın madem cok sevıyorsunuz gururunuzu bır kenera bırakın tepkısıne gorede daha saglıklı karar verırısınız umarım

hepinize çok teşekkür ederim,moonxlight arkadaşımın dediği gibi benimkinin odundan pek bi farkı yok,sanırım ondan bunu olayın ciddiyetini anlasın die söylediğimi anlamasını bekliyemem.ama genede aramalıydı,yada sitemini dile getirmeliydi..arkadaşlar bu insan 27 yaşında ve hala öğrenci,banada hak verin,güzel bi işim var,ayaklarımın üstüne basa biliyorum,belli bi yaşa geldim,yaşımız 20 olsa derdimki tmm okul bitsin ne olucaksa olsun,ama artık insanlara laf yetiştiremez oldum,herkesin bana onu sormasından bıktım,kendi için değilsede benim için azim edip o okulu bitirmeliydi...beni çevreme mahçup etmemeliydi,madem bitirmedi bari yüzük takıp bekletseydi,neden yolunu çiz demeyi seçti ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…