arkadaşlar çok mutluyum, bayramın 2,günü gecesi aradı beni.çok mutlu oldum,inanamadım,ama birbirimizden utanıyoduk nedense bu yüzdende telefonda araya reklam girecek kadar ara veriyoduk,sessiz kalıyoduk,bayramın ilk günü arıyacağını ama çekindiğini söyledi,bi yaramazlık varmı dedi,herşey yolundamı dedi,bende sorun yok dedim,aynı soruları bende ona sordum,ama ikimizde alttan alan bi tavır içindeydik,ben cool takılmaya çalışıyodum,sırf onu özlediğimi anlamsın diye,ama telefonu kapıyınca hemen msj attım,o da aradı,derken her gece arıyor artık,bana özgür olmak istediğni söyledi zaman zaman çok bunaltıyomuşum,sürekli telde konuşmayı sevmiyor,araya özlem girmeli diyor,yeniden denediğimizi ama hızlı bi şekilde ilişkiye devam etmememiz gerektiğini söyledi,işin gerçeği ben bundan mutlu olmadım,belki daha sağlam olsun diye böyle düşünüyor ama onun gün içinde ne yaptığını çok merak ediyorum,ama o da sürekli telde konuşmayı sevmiyor.bende kendimi ona bıraktım,ararsa konuşurum aramazsa konuşmam diye,ama ne bilim bi garip geldi bana,sizce çokmu kuruntu yapıyorum,yada dediği gibi özlemmi girmeli araya???:uhm::uhm: