• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok dertliyim ;)

sensizlik_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
12
0
36
İstanbul
Sevdihlgim adam başkasıyla nisanlaniyor.1 haftadır haber alamıyorum ne o araiyor nede ben.aynı is yerinde calisiyrz ailesi beni açık olduğundan dolayi istendi saçından başka hiç Bj yerim açık olamazmis çalışan bi bayanmisim vs. Ama çok canım yanıyor şimdi ben ne yapacam.

birseyi zorla yaptirirsan onun onemi kalmaz ki dinimiz hosgoru dini dinimizde bile zorlama yokken bnu bildikleri halde nasl kapanmaya zorlarlar sizi anlamiyorum..hakkinizda hayirlisi olsun ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasabilirdiniz gec olmadan gormus oldunuz en azindan

Adam nişanlanıyormuş ne o arıyor ne de ben diyorsunuz yahu adam gitmiş artık neden arasın ayrılmışsınız sen neden arayasın daha artık. 1 haftadır görüşemiyoruz diyorsun sonra aynı işyerinde çalışıyoruz diyorsun karşılaşmıyor musunuz hiç. Bitmiş gitmiş adam kendi yolunu çizmiş tabii ki aramayacaksın o da aramasın zaten boşver demek ki hemen birini bulabilmiş gerçi orası da enteresan bir haftada mı birini gördü hemen nişanlanıyor. :26:

Sevdihlgim adam başkasıyla nisanlaniyor.1 haftadır haber alamıyorum ne o araiyor nede ben.aynı is yerinde calisiyrz ailesi beni açık olduğundan dolayi istendi saçından başka hiç Bj yerim açık olamazmis çalışan bi bayanmisim vs. Ama çok canım yanıyor şimdi ben ne yapacam.

izmir marşı ile uğurla

Ben çok dertli olduğunuzu düşünmüyorum. Dertli olan insan derdini gülücükler ile anlatamaz.
Bir de lütfen yazdıklarını okumaya çalışırmısınız? En az 2-3 kere okudum, en azından fazla harfleri çıkarıp eksik harfleri tamamlasaydınız yazınız daha anlaşılır olurdu.

Konunuz için yorumumsa nişanlanmak için sözlenmek, istemek falan gerekir. Siz bu adam sözlüyken mi görüşmeye devam ettiniz yoksa bu adam 1 hafta içinde mi evlilik kararı alıp nişanlanıyor. Çok çelişkili geldi bana.

Kurtulmuşsun işte sewineceğine yakınıyosun...

Bırakk kendi yolunu çizz...

Relaks ol relaks, seni takmayanı sende takma..

Ozaman daha kıymete biniyosun emin ol buna....

Ağla ağla ağla.... sonra git elini yüzünü yıka oh rahatladım de. Senin için ne kapılar acılcak daha. Sen bile şaşıracaksın. Bitti gitti de artık. Kalbine böyle yaparak daha cok acı cekttirme.

Sadece üzgün isarati yapacağıma gülen surat yaptim yalnislikla.zaten 1 aydır bu konu vardı ailse memleketinden birini bulmuş sürekli onu çağırıyordu.geçen hafta da senelik iznine çıktı.bi daha aramadı konuşmadık.çok farklı bi aile yapıları var kimseyi kinamiyorum ama tam ailsei doğulu.oda ailesi kaybetmeyi göze alamadı.kaçmayı bile düşündük ama sonuç onları tercih etti.aynı is yerinde ben nasil davranacak geldiğinde onu bilmiyorum...

o önüne bakmış,sende yoluna bak ..
emoji3.png

Back
X