çok doluyum....siz olsanız ne yapardınız?

umursamıyor onları aramaz sormaz kayınvalidem bize kalmaya gelir tek kelime konuşmaz kendince böyle cezalandırıryor. ben Allah rızası için arar sorarım benim ceza şeklimde bu :)

Sanki oğlu damat pozisyonunda bu kadarda olmaz yani..

Kocanı affetmişsin ki bence bu çok büyük bir şey. Herkes yapamaz ben yapamazdım mesela. Aile ile de kötü anlamda muhatap olma hiç, ne gerek var ki? Sana haklısın kızım mı diyecekler sanki? Bir sonuç elde edemeyeceksin sadece canın sıkılacak. Bence sen eşinle ve çocuğunla mutlu mesut hayatını yaşa

Oncelıkle bu kadar seye gogus gerıp sabrettıgınız ıcın canı gonulden tebrıjçk edıyorum bı an empatı kurdum esımı sevmeme ragmen ben bu kadar guclu olamazdım gıbıme geldı...Su an huzurunuz yerınızdeyae gecmısı sılıp atmaya calısın gecmıste yasadıkca hep canınız yanar mutsuz olursunuz elınıze ne gecer kocaman bır hıc ha ama yıne aynı seylere maruz kalırsanı bu sefer cata cat cevap verın kendınızı hırpalamayın daha fazla sız yapmanız gerekenlerı fazlasıyla yapnıssınz sıra ESINIZDE.....

esin ne diyor ailesi icin?

Kızı evlat oluyorda oğlu ewlat olmuyor mu?

Kızının çocukları torunu oluyorda,
Oğlunun çocukları torunu olmuyor mu?

Merhametsizin önde gideni...!!
Tabiki de gitme görüşme..
Allah eşinle ağzınızın tadını bozmasın.
Ama o kadınla görüşme bile.

İnsan mı bu ya hayallahım ya eşin şimdi çalışıyomu peki canım herşeyin zamanı gelirmmerak etme çıkar bunlar o kadın dan

Ben senin yerinde olsam ihtiyaclari oldugu hicbirzaman yanlarinda olmam ayda yilda bir misafir gibi gider 2 saat durur kalkarim oda tavrimi belli ederim yani

Gerçekten çok sabırlısınız,okudukça hayret ettim.
Sabrınızın mükafatını huzulu yuvanızda bulmuşsunuz bence geç te olsa.Bunu söylemek sizi yatıştırmaz ama bence görüşmeyin ve boşverin gitsin eşinizin ailesini.Ne güzel bir yavrunuz varmış,muhatap olmadan devam edin hayatınıza.

Benzer zorlukları bizde yaşadık,aynen insan içinde göstermelik sevgilerinden bende nefret ediyorum .Ama eşimin hatırı için yılda 2 kere görüşüyorum o da aynı onlar gibi.Resmi bir şekilde ama insan içinde tamamen güler yüzlü.Eşinizin ailesinin sizin üzerinizde hakkı yok çünkü;onlar mı doğurmuş onlar mı büyütmüş?

ben de yapamam diyordum ama gel gör ki çaresiz kalınca 1 şans vermek zorunda kaldım...dediğim gibi 5 kuruş param yoktu bebeğim vardı ,işsizdim aileme yük olacağıma gelsin evine çocuğuna baksın ben de bu arada kendimi toparlarım diyordum..şimdi ki gibi kendi ayaklarım üzerinde durabilseydim 1 dk.düşünmezdim boşanırdım kendi de biliyor bunu...

İnsan mı bu ya hayallahım ya eşin şimdi çalışıyomu peki canım herşeyin zamanı gelirmmerak etme çıkar bunlar o kadın dan

eşim çalışıyor zaten artık bir daha bana aynı şeyleri yaşatır beni aileme muhtaç ederse bir dakka düşünmem ayrılmak için..allaha havale ettim ben de

eşim çalışıyor zaten artık bir daha bana aynı şeyleri yaşatır beni aileme muhtaç ederse bir dakka düşünmem ayrılmak için..allaha havale ettim ben de
Üzme kendini kaynanan insan olsa zaten eşini affettiğin için sana minnettar olması lazım madem bu kadar ızuyo seni olanlar kes alakanı olsun bitsin uzulmessin hiç olmasa biliyorum görmezden gelmek çok zor ama gormemeye çalış eşin ne diyor bunduruma

evet canım zaten herkes aynı şeyi diyor başka insan olsa seni el üstünde tutardı diye mümkün olduğunca görüşmüyorum gitmiyorum çağırmıyorum ama bardağı taşıran son olay kızlarına açtıkları işyerinin açılışına çağrılmam oldu..düne kadar kızımın ihtiyacı var geçinemiyorlar v.s. diye ağlaşıyorken ,kızı şimdi işyeri sahibi oldu madem imkanları vardı oğlu da onca zaman işsizdi,iş kurmak istiyordu ona niye denmedi destek olalım sana diye...onca zamandan sonra patlamam bu yüzden anlayacağın

Yok neden affettiniz falan demiyorum, doğru karar vermişsiniz eşiniz sizi yanıltmamış, yanıltmaz da inşallah bir ömür boyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…