bizde öyle altın veriyor annem hediye olarak.hediye için ugrasmayanlar ya da ne istiyorsa onu alsın diyenler veriyor :))
Aranız nasıl bilmiyoruz? Önemsememiş olabilir, altında birşey olabilir veya arkadaşların dediği gibi unuttu son anda böyle birşey düşünmüş olabilir. Şu olaya da hayret ediyorum kayınvalide' nin beklentilerine gelince sevmek zorunda değilim, yapmak zorunda değilim, ben onun kızı değilim, benim bir annem var zaten vs. vs. '' Ama kendimize gelince kendimizi görümceyle kıyaslamaktan da bir türlü alamıyoruz.
kızlar yardımınıza ihtiyacım var 3 yıllık evlıyım ama artık eşımı tanıyamıorum sevmiorum da annesi olucak mahlukta beni sevmio bende onu sevmıyorum önceden eşim için katlanıyodum ama artık eşimide sevmediğim için zor gelıyor neden böle oldu bılmıyorum annesi yuzunden okdr kavga ettıkkı eşimle sonnda sevgıde bitti.10 yıldır tanısıyorum eşimle cok seviyorduk sımdıkı halımız ıcler acısı. bırbırımıze tahammulumuz yok nerdeyse 1 aya yakın ayrı yatıyoruz kavgalardan dolayı napayım bılmıorum
Ben onun kızı değilim sevmek zorunda değilim diyenlere de gerekli cevap veriliyor bence. Konu sahibinden böyle bir cümle mi duyduk? Eski konularına bakmadım da.
k.validem ilk evliliğimizin 6.yılında kutladı doğum günümü telde ufak çaplı bi şok hatta bilinç kaybı yaşamuşım doğrm günün kutlu olsun deyince..hayal görüyorum sandım sadece teşekkürler diyebildim
herhalde maşa vb..hediye etse yanlışlıkla kendime falan saplardım şaşkınlıktan altın taksa zaten ruhumu oracıkta teslim ederdim
Peki siz kayınvalidenize her bayramda yılbaşında saatlerce ne alsam diye düşündünüz mü? Onun doğum gününde hatırlayıp saatlerce gezip başkalarının da fikrin sorup hediye aldınız mı? Yaptıysanız da buna karşılık hiç ilgi sevgi görmediyseniz içinizde ona karşı büyük bir sevgi var mı?
Herkes kendi çapında yorum yapıyor hanımefendi, illa eski konusu olmasına, ya da orada yazmasına gerek yok. Bu topicler de gösterilen, yazılan bir sürü örnek var. Benimde kendimce gözlemlediğim bir örnek, mesela başka bir konu da geçen şeyi biz gelinlere de yaranılmıyor başka bir konuda da şundan şikayet edilmişti denebiliyor, bunun konu sahibinin demiş olmasıyla ilgisi yok.
yılbaşlarında hediyeleşmeyiz bunu hoş karşılamazlar zaten doğum günlerinde ararım 15 saatlik uzaktayız hediye yollamam ama anneler gününde hediye alır kargoyla yollarım.ararım kutlarım ama o seninde anneler günün kutlu olsun demez.ilgi-sevgi onlarda ne? saygı duysun yeter fazlasını beklemiyorum 8 yıldır. sevgi yok içimde eşimin annesi saygım sonsuz.
İşte benim de konu sahibine tavsiyem, kendisin fazla yıpratmaması ve gördüğü ilgi kadar ilgi göstermesi. Arada yorum kaçırmadıysam da kayınvalidesine bir saygısızlık yapmamış. İncinmiş duygusallaşmış. Gerek var mı? Değmez bence. Ama bazen çizgi filmlere ağlayacak kadar duygusal olduğum günleri hesaba katarsak, insan ilgisizliğe sevgisizliğe gönül koyabiliyor.
bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
arkadaşların çoğu en azından düşünmüş hediyenin küçüğü büyüğü olmaz demiş ama ben ayıpladım doğrusu
arkadaşlar Allah aşkına hediyenin de bi adabı var plastik yemek maşası ne ya
durumları olmasa kesinlikle hediye bile beklemen doğru değil ama madem maddi gücü yerinde ya daha düzgün birşey alsın ya da hediye almayıp sadece kutlasın
kim olsa alınır bence böyle birşeye kızına doğum gününde tam altın alıyosa demek ki böyle şeylere önem veriyo
bu sana değer vermiyo gibi olmuş
gerçi aranız nasıl onu da bilmiyorum çok iyi değilse hediye vermek istememiş te olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?