- 21 Kasım 2007
- 2.669
- 183
- 163
- 42
- Konu Sahibi DreamLover
-
canım yaa....
anne değilim ama inan tüylerim diken diken oldu....
yer yüzünde bundan büyük mutluluk olamaz sanırım...
alınan hiç bir hediye bu kadar derinlerden vurmaz insani....
ne mutlu sana ki o minicik yaşında bu kadar duygusal bu kadar ince bir evlat yetiştirmişsin...
Allah onu sizlere bağişlasın
ahh ahh seni o kadar iyi anlıyorumki Dream, ben hala aşamadım o çıkmazı.2 çocuk, eşit ilgi, mümkün olmuyor maalesef. Keşke kendimizi klonlayabilsek.Heleki çalışan bir anneyseniz 3-5 tane klonlamak gerek.
yavrum benim neler neler kurmuş minicik yüreğinde. "Siz beni sevmesenizde ben sizi seviyorum". Çocuk işte küçüğüle daha çok ilgilenince sevmediğinizi sanmış, canım benim. yerim o minicik elleri.
Ahhh yavrum yaaa,hep kardeşinden bahsetmiş.
sizin onu sevmediğini düşünüyor "siz beni sevmesenizde ben sizi seviyorum" cümlesinden çıkan sonuç.
Kardeşinden önce doğduğu için sizi ondan çok sevdiğini söylemiş.
çok kıskanmış Zeynep i. Bu aralar ilgili Emirde toplasanız iyi olur bence Dream'cim.
O kocaman yürüği için En kocamanından öpüyorum onu.
evet cnm inan bana öle güzel bi duygu ki :asigim:
sende evleniceksin yakında
allahın izniyle sevdiğin adamdan birde yavrun olur:1hug:
ama şuda var ki insanın sevdiği adamdan çocuğu olması çok çok özel bi duygu
akşamları ailecek oturuken eşime aşkımızın meyvelerine bak diyorum, tam sarılıyo bana; derken bizim kıskanç sıpalar heme naramıza set çekiyolar
evet hayatım cidden birbirlerini çok kıskanıyolar, zeynep emiri, emir zeynebi, ikisine de aynı anda sarılıyorum ve öpüyorum ama genede hep dah fazlasını istiyo sıpalarımmm
zeynebe sarı papatyam, prensesim deyince emir hemen içerden ben neyinim anne diyo
bende sen benim bal oğlumsun diyorumŞeniz
ne şanslısınız ya
ve sevgi ancak bu kadar samimi sıcak anlatlır
Yavrum yaa. Annesi lütfen Emir'e daha fazla ilgi gösterin. Baksana çocuk dışlanmış hissediyor kendini.Bunu aşması lazım.Onu daha az sevdiğinizi çıkarması lazım aklından.
çok duygulandım yaaaaaaaaa
yüreği güzel yawruya bakın..
Canım kıyamam ben ona kendi dünyasında nasıl düşünüyorsa bunları.
Kardeşinide kıskanıyor bu arada belli etmeden.
Rabbim yavrularını sana bağışlasın annesi.
ay canim benim azdaha uzun olsa aglayacaktim gozlerim doldu inan:1hug:
Ay kıyamam ben ona yaaa benide duygulandırdııı:çok üzgünüm: Ama böyle akıllı duyarlı muhteşem bi evladınız olması çok güzel ve gurur verici gerçektennn a.s Annesi olarak sizinde payınızın bunda büyük rol oynadığını düşünüyorummalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?