çok duygusal benim oğlum çokkkkk, sabah sabah ağlattı beni :((

oy kurban olurum ben ona ya nkadar icden nekadar duygulu yazmis inan gözlerim doldu kiyamam ben ona büyümüsde kücülmüs ya cocuk diyip gecmemek lazim onlarin o minik dünyalarinda kafalarinda duygularinda bizden daha duygusal ve farkli yasiyolar herseyi rabbim saglik sihat uzun ömürler vrsin insallah

dreamcım yaaa ne güzelll
bak oğlun seni ne çok seviyor
onun kapıldığı duygulara hepimiz kapılmışızdır inan bana
normal karşılıyorum ben
zeynep ile arasındaki yaş farkı tam olarak ne kadar bilmiyorum ama
ben ilk okula giderken kızkardeşim doğdu
ona ilgi daha fazlaydı doğal olarak
kendimi üvey evlat gibi hissettiğimi çok iyi hatırlıyorum
kardeşime hamileyken fotoğrafları vardı annemin bana hamileyken yoktu
acaba evlatlık mıyım derdim hep çocuk kafam işte
evlatlıkda olsam anneme benziyorum derdimmm :)

çooooooooooooook duygulandım valla bide anne olduktan sonra ben böyle şeylere hiç dayanamıyorum oğlunu öp benim için:teselli: ağlattı benisenağlama

canim neden mektubun sonunda siz beni sevmesenizde ben sizi seviyorum diye eklemis???ona takildim ben mutlaka her anne baba gibi seviyorsunuzdur evladinizi ama kucuk kardesi dogunca ona ilginin azaldigini falanmi saniyor ona dahami az ilgi gosteriyorsunuz acaba??

ayy tutamadım gözyaşlarımı..
bi anne baba evladını sevmez mi hiç?
yavrum benim,
beni sevmeseniz de demiş bi de...

Rabbim ömür versin yavruşlarımıza..

canım benim yaa ne kadar tatlı nelerde aklına getirmiş öyle ahh u çocujlar anlaşılması zor bir kendince dünyaları var...

ayyy gozlerım dolduuu yaaa canım bnm.. sıze ben bakıcam yazmıs bırde kıyamam ben onun o kucuk ellerınee duygusal yuregıne...
Allah omrunu guzel etsınn bende cok duygulandım beaaaa

Dreamlover bende okudum ve duygulandım gerçekten maaşallah Allah zihin açıklığı versin oğlun demekki herşeyin farkında sürekli kardeşiyle ilgileniyorsan ona zaman ayıramıyorsun oda sana içindeki dürtüleri sana olan sevgisini ve isyanını o küçücük yerğiyle satırlara dökmüş yavrum benim erkek çocukları çok duygusal olurlar bunu biliyormuydun bilmem Allah kem gözlerden korusun sana bağışlasın canım benim..

çok teşekkür ederim siyahtaycım, gerçektende çok duygusal oluyolar erkek çocukları,
rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın

offf canım ya..küçücük kalbinde neler sığdırmış..allah sizlere bağışlasın..çok duygusal çocuk..
okurken kötü oldum valla

ayyy cok duygulandim anne olamadim henuz ama o duyguyu hissedebiliyorum tuylerim diken diken oldu

oyyy oyyy bu çocuklarrr çokk fena yaaa!!
aşklarr canlarr bunlarrr!!!:asigim:

oyyyy kiyamamm canim benim ya
ne gusel hediye hazirlamis annesineee
cok duygusal gercekten
kocaman opuyorum oglusunuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Zaten duygusal bi anımdaydım ağlamaya yer arıyordum oğlunuzun mektubu beni ağlatmaya yetti :çok üzgünüm:
Ne şanslı bir annesiniz tebrikler.Mutluluklar.opuyorumnanaktan

offf canım ya..küçücük kalbinde neler sığdırmış..allah sizlere bağışlasın..çok duygusal çocuk..
okurken kötü oldum valla

ayyy cok duygulandim anne olamadim henuz ama o duyguyu hissedebiliyorum tuylerim diken diken oldu

oyyy oyyy bu çocuklarrr çokk fena yaaa!!
aşklarr canlarr bunlarrr!!!:asigim:

oyyyy kiyamamm canim benim ya
ne gusel hediye hazirlamis annesineee
cok duygusal gercekten
kocaman opuyorum oglusunuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Zaten duygusal bi anımdaydım ağlamaya yer arıyordum oğlunuzun mektubu beni ağlatmaya yetti :çok üzgünüm:
Ne şanslı bir annesiniz tebrikler.Mutluluklar.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar:1hug:
rabbim herkese bu güzel duyguyu tattırır inşallah:Saruboceq:
gerçekten çok yüce, güzel bi duygu:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…