"Çok eksiğin var!"

Çok güzel yazmışsınız

Demekki annesi cimri biri onun yanında ana kuzusu olarak ona layık davranmak istiyor. Kadın öyle alıştırmış demekki. Sizden tek ricam ayrılırken çok akıl vermesinden sebep değil, bilakis bol akılsızlık,çokça kurnazlık,bencillik ve kabalıktan ötürü bitirdiğinizi belirtmeniz...

Ne oldu haram yedide zengin mi?oldu yoksa devlete kazık attım oley diye başı arşimi deldi?
Ne marifet sahibi olunuyormus hak yiyerek!
Bunun neresi akillica yakalansaydı böyle size hayat abi dersleri verebilecekmiydi yine?
Sende firildak olmadığına üzülüyor sindir herhalde!

Daha nişanlıyken bile ailesinin yanında sizi bu kadar küçük düşürüp ezmiş evlenince nolur bilmem. çok kırıcı davranışlar..

Yapma yapma yapma
Once kendını dusun
Mahvolacak hayat goruyrm
Boyle saygısızlık olmaz
Ne olur size deger vermeyenlere musade etmeyın
Yool yakınlen dönün
Kabullenılecek seyler degıl

Eski öğrenci kimliği ile müze bileti almaya çalışmak 3-5 lira için insanları kandırmaktan başka bir şey değil.

Ve üstelik bunu sizin yanınızda yapması ayrı bir saçmalık. Nişanlısının yanında böyle davranmaktan utanması gerekirken bir de size hayat dersi verdiğini iddia ederek böbürleniyor.

Kayınvalidenizin dediği ayrı bir saçmalık, siz kimsenin kullanılmış 2. el eşyasını takmak zorunda değilsiniz. Güçleri yetmiyorsa almasınlar ama gözünün içine baka baka da benim setlerimden birini takarız demeye hakkı yok.

Yaptığı öküzlükleri geçtim adam evlilik için tekrar düşünmemi isteyecek ve ben bu odunla yoluma devam edicem öyle mi ? Na mümkün bacım... Bu denyo şimdiden erkeklik yapıyormuş evlenince ne olur sen düşün

Muhtemelen ailenizde böyle tipler yok saskinsiniz

Normalde sizin gibi terbiyemi korurdum ben de. Ama yasadiklarimdan gördüğüm nasil davranirsan oyle kabul edecekler bu bir.
Ikincisi de kimseyle sorun olmasin diye bastan taviz vermeyin. Evlenince pisman olan siz olursunuz insan sevince gün gibiortada olan gercekleri görmüyor malesef

Zararın neresinden dönerseniz kardır!..Henüz düğün hazırlıklarına başlamamışsınız, bir de başlarsanız sinirlerinizi tavan yaptırır bu kendini bilmez hödükler ailesi...Terk edin!

Çirkefliklerini gizlemeyip, nişanlılık sürecinde çirkin yüzlerini size gösterdikleri için onlara teşekkür bile edin!:)

Cimri kişi, sevgisini gösterirken de cimridir. Kontrolü elinden kaybetmek istemez. Sevgi gösterirken bile hesap kitap yapar.Tecrübeyle sabittir..

Böyle yalan söyleyip hak yiyince kendini zeki ilan eden tiplere sinir oluyorum. Bunun adı uyanıklık veya gözü açıklık değil kötülük bana göre. Bu durumdan rahatsız oluyorsunuz diye sizi eksik, ezik ilan etmesi ayrıca fena. Sizde böyle değilseniz- ki yazdıklarınızdan olmadığınızı düşünüyorum- böyle biriyle mutlu olamazsınız.

Aa bende kayınvalide söyledi zannettim, şaşırdım şuan...
Nişanlılık, laf olsun diye söylemiyorum gerçekten tanıma dönemidir, lütfen bence nişanlınızı bi gözden geçirin ve bile bile ateşe atmayın kendinizi.
Şuan böyleyse evlendiğinde daha beterini söyleyecek, son pişmanlık fayda etmiyor ne yazık ki

Eşim benim eski kimliğimi kullanıp üç kuruş kara geçtiğini düşünse, ailesinin yanında ya da ayrı fark etmez beni aşagılasa ayrılırdım. Nişanlınızın Annesinden bahsetmiyorum Bile. Korkunçlar.

Aklınca espiri yapmış ama her şakanın altında bir gerçek yatar.şu takıları beğendiysen gelinine alalım ne demek ya! Sanırım size alınacak herşey önce bi kayınvalide beğenisinden geçecek.bunlar ufak ama önemli şeyler iyi düşünün derim. Sevgililik ve evlilik çok farklı oluyor zira

Lisenin ilk günü çekilmiş fotoğrafım var üstünde o resimden baska çıkarmamişiz hatıra diye kıyıp da atamadım başıma bela oldu keşke Yok deseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…