"Çok eksiğin var!"

3 yıldır beraber olmanızı falan bir kenara koyun, boşverin sadece anılarda kaldı onlar.nişanlanmış olmak bambaşka bir şey.
nasıl oluyor bilmiyorum ama ak koyun kara koyun gerçekten de o dönemde ortaya çıkıyor. işler ciddiye bindiği zaman herkesin esas içindekileri görebiliyorsunuz.
5 yıl beraber olduktan sonra nişanlanıp, üzerine nişan atmış biri olarak söylüyorum; o aile için kıymetli değilsiniz ve de pek beğenilmiyorsunuz aslında.herhangi bir konuda birazcık baskın çıkacak olun sonra da olacakları görün.
düğün tarihi aldınız mı bilmiyorum, ama her şekilde düğün tarihini uzatmanızı biraz daha izlemenizi tavsiye ederim.

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Nişanlınız ili kuruş eksik gidin diye öğrenci kartınızı istemiş hala hayat dersi diyor bu muymuş hayat dersi size çok büyük bir hayat dersi verecek galiba onun deplasmanını yapıyor

Aynı fikirdeyim şaka gibi şeyler yapmışlar kızcağıza bence de evlenmeye niyeti yok çocuğun
Yani evlenme niyetinde olan biri zaten oyle bir uyari yapmaz ki birde 3 senedir beraberler yanlis hatirlamiyorsam diyo ben ayrilamiyorum sen ayril benden,eger ayrilmazsan seni eziklemeye devam edicem diyor

O önce kul hakkını bi öğrensin öğrenci olmadığın halde öğrenci gibi eksik verdiğin parada hak olmuyor mu şimdi?Çok itici geldi altın muhabbeti de ayrıca..Belli ki senin kumaşın farklı.
Tehdidi de komik..
"Restine rest ulan!"de sen de ..

gercelten bütün ayıplarını bir bir çarptım suratına güya yanlış olduğunu kabul ediyor hepsinin annesi de dahil ama Can çıkar huy çıkmaz ikna olmadım

Okuyunca ben sinirlendim Arkadaşım ayrıl şu üç kuruşun hesabını yapıp kendini uyanık zanneden tipten. Bir de sana hayat dersi verecekmiş, ondan ala hayat dersi olmaz, haberi yok
En çok şaşırdığım şey de asla benim istememe rağmen bugüne kadar hesap ödetmez hiçbi masraftan kaçınmaz ayrı şehirdeyiz sabah uçakla gelir akşam uçakla döner o lavobaya gittiğinde ben ödeyebilirsem gelmeden öderim o derece hiç paranın lafını da yapmamıştı daha önce o dün sanki içine başka biri kaçmış

Çok ciddiyim ayrılın. Analı oğullu çok ciddi psikolojik şiddete maruz bırakıyorlar sizi. Bunlarla ömür geçmez geçse de erken yaşta gidersiniz. Pintiliklerinden çekersiniz bir de herşeyinize de karışır bunlar. Kendinize ait bir düzen hak getire...

Icine baska biri kacmamis, yuzundeki maskeyi dusurmus. Gercek yuzunu gostermis. Sadece seninleyken prens rolundeydi. Ailesi olunca rolune devam edememis. Annesine erkekligini kanitlayacagim diye maskesini dusurup gercek yuzunu gostermus. Prens kurbagaya donusmus.

Böyle bir adamla lütfen birlikte olma. Nasıl kurnaz, kendini nasıl akıllı sanıyor. Herkesin hakkına giriyor işte pislik. Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın. Rezalet. Siz de geçmiş kartınızı neden yanınızda taşırsınız onu da anlamadım!?

Bence nisanlin ve ailesi insanlik dersi almamış

Hala böyle kötü kaynanayı oynamaya çalışan anneler var mı ya? Bence bu durumun canını sıktığını nişanlınla daha fazla geç olmadan konuş, emin ol kötü eşle ömür geçmediği gibi kötü kaynanayla da geçmez

Ana-ogula hoştttttt deseydiniz cekip gitseydiniz keske !
Ben olsam dur sana bir hayat dersi vereyim senin gibi dolandırıcılıgi uyanıklık sanan bir ana kuzusuyla asla evlenmem
Git kendine bir firdevs yoreoglu bul evlen derim
Hoş firdevs yoreoglu first classdan girerdi müzeye elinde olsa parasını neyse de verirdi pek olmadi bu ornek ama mevzunun anlaşılması açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…