"Çok eksiğin var!"

Madem sen çok eksiksin gitsin kendi gibi dört dörtlük, eksik olmayan biriyle evlensin.
Annesini hiç söylemiyorum bile.
Ayrıca şimdiden ailesinin yanında sana böyle dengesizce davranan biri, evlendikten sonra neler neler yapar bilemiyorum.
Yol yakınken böyle dengesiz bir adamla evlenmekten vazgeç.

Üfff böyle salak şeyleri çekiyorsunuz sonrada buraya konu açıyorsunuz.adam üç kuruş müzenin parasının hesabını yapıyor işte..gezmesin o otursun evinde..
Bide hayat dersi veriyormuş Allahım ya..

Sizi kaybetmekten korkmadigi okadar belliki cantada keklik saniyor sizi.valla bencede bi dusunun.

Bu insanlar sizi çok üzecekler baştan belli etmişler, evliliği bir daha düşün de ne demek oluyor, sanki siz çok istiyorsunuz da karşı tarafın gönlü yok bahane arıyor gibi, bu sözün üstüne ben olsam hiç düşünmeme gerek yok der ayrılırdım.

Bu insanlar sizi çok üzecekler baştan belli etmişler, evliliği bir daha düşün de ne demek oluyor, sanki siz çok istiyorsunuz da karşı tarafın gönlü yok bahane arıyor gibi, bu sözün üstüne ben olsam hiç düşünmeme gerek yok der ayrılırdım.

Yorumlara bittim yalniz
Inanamadim okuyunca suz böyle bir aileye gelin gitmek istediğinizde eminmisiniz..şimdi böyle ise bunlar düğünde ve so rasinda düşünemiyorum...çok iyi düşünün

Nisan li iken böyle ise vay sizin halinize ne demek mis o ya annesinin yanında bide hayat dersi vericem falan.buyuk saygısızlık...

Ne buldunuz onda vazgeçilmez olan?
Buraya kadar yazdıklarınız yeterince onur kırıcı da....

Bu adam iste yarin birgun babanlara git evde soba yanmasin yemek masrafi olmasin hatta cocuga da anan baksin diyenlerden olacak.

Ancak kucuk insanlar boyle kucuk hesaplara girerler.

Bu tipi cok mu aradin ya. Ne desem bos. Evlenme bence.

Ogrenci kartiyla 2 3 kurus az odemekle mi akilli oluyormus ?
Keske sana hayat dersi veremeden gorevli caksaydi eski kart oldugunu da bi guzel rezil olsaydi bence siz o karti hemen yok edin yoksa nereye gitse onu kullanacak
Uyuz oluyorum su kurnaz insanlara
Evliligi dusunme asamasinda ol hala...

Hic evlenesi yok bence arkadaşın.,bir sekilde senden kurtulmaya bakiyor gibi

Anne oğul sizinle dalga geçmişler üç senedir nasıl anlamazsınız bunu

Kendini ezdirip harcarma bence. Kendini bişey sanan insanlardab nefret ederim. Sen sanki dört dörtlük bir insansın da karşındakini eksik görüyosun. Birde çok akil veriyorsam birdaha düşün diyor. Ezdirme kız şuna kendini evlenince daha götü kalkar afedersin. İnsan nerde nasıl davranacağını bilmeli yani. Hele ki erkek. Anasının babasının veya birinin yanında böyle uyarılmaz. Başbaşa konuş uyar tamam ama olmaz bence yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…