Vazgeçilmez değil tabiki yani İnan'ın o kadar kırıldım ki gerçekten cevap bile vermiyorum yani mesajlarına
Ya insanın eksiği de olabilir tabiki konuşulur Ama insana milletin içinde çok eksiksin diye çıkışılmaz yani yediremiyorum bi türlKendi eksiklerini kapatmak için sizin üzerinize geliyor sanırım. En sevmediğim davranış biçimi. Bence evliliği bir kere değil tekrar tekrar düşünün.
Banada oyle geliyoİyi hoş burnunu sürtün ama herşeyden önce bu adamla hayat geçermi onu bi ölçüp tartın...
Yani benim taa burdan gözüm tutmadı da...
Nişanli zat
Hayır daha önce hic boyle olmadı evet ailesinin yanındaAilesinin yanında mi böyle davranıyor , daha öncede oldu mu ?
Bu sözleri es geçmeyin.
Kesinlikle ana oğul bi ittifaklare ana oğul aynı kalıp bunlar..
hayatını yakma derim ben..
müzede sana ayar vermeye kalktığında bile kendini savunamamışsın ..bunlarla baş edemezsin fazla naifsin ..
kaldı ki nişanlın da ana kuzusu.. onun ağzıyla konuşmuş sana resmen.
Çok teşekkür ederim sanki içimdeki ses gibi konuştunuz en net şekilde ÖzetledinizSizinki saflık değil doğru olanı yapmak
Nişanlınızınki uyanıklık değil 3 kuruş için müzeyi aldatmak + rezil olmayı göze almak. Yakalansanız rezil olursunuz
Ciddiyim ayrıl nişanlın da ailesi de rezil ve çok cimri. 2.el eşyadan hediye mi olırmuş??? Çocuğuna bu şark kurnazı vereceği terbiyeyi hak görme. Kaç bunlardan net söylüyorum kaç kaç kaç sakın evlenme
Ay valla ya face de okuduğu okula hayat okulu yazanlar gibi
Ayy yok yok niye zorunda olayım arkama bile bakmam hatasını anlycak mi diye merak ediyorum biraz sessiz kalıncaBu öküzle evlenmek zorunda mısın ?
Evlenirsen çok sıkıntı çekecegin şimdiden belli.
Anlasa ne olacak ki ?Ayy yok yok niye zorunda olayım arkama bile bakmam hatasını anlycak mi diye merak ediyorum biraz sessiz kalınca
Ya insanın eksiği de olabilir tabiki konuşulur Ama insana milletin içinde çok eksiksin diye çıkışılmaz yani yediremiyorum bi türl
Yalan söylemek mi hayat tecrübesiymiş. Bir müze parası için kırk takla atamam, bunun hayat tecrübesiyle ne ilgisi var diyemediniz mi? Bir kere yaptığı ayıp, üstelik bunu sen düşünemediğin için ukalalık yapıyor. Çekilecek dert değil, allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?