"Çok eksiğin var!"

Kendi eksiklerini kapatmak için sizin üzerinize geliyor sanırım. En sevmediğim davranış biçimi. Bence evliliği bir kere değil tekrar tekrar düşünün.
Ya insanın eksiği de olabilir tabiki konuşulur Ama insana milletin içinde çok eksiksin diye çıkışılmaz yani yediremiyorum bi türl

Sizinki saflık değil doğru olanı yapmak

Nişanlınızınki uyanıklık değil 3 kuruş için müzeyi aldatmak + rezil olmayı göze almak. Yakalansanız rezil olursunuz

Ciddiyim ayrıl nişanlın da ailesi de rezil ve çok cimri. 2.el eşyadan hediye mi olırmuş??? Çocuğuna bu şark kurnazı vereceği terbiyeyi hak görme. Kaç bunlardan net söylüyorum kaç kaç kaç sakın evlenme

Kesinlikle ana oğul bi ittifaklar

Süper her yönü ile tastamam bir aile
Uzak durman da fayda var. Biraz hayat dersine ihtiyaçlari var. Ben hiç gelemem çok bilmiş bir şekilde bir erkeğin beni ezmesine. Benim için nişanın sona ermesi olurdu böyle bir kaynana ve damat adayı karşıma çıksa idi. Çok alttan alma öyle konuştukları vakit. Ayrıca nisanlina de ki eğer annenin kullanmadığı seti elmas ise takabilirim anca de. yoksa alerjik reaksiyon gosterebilir benim kıymetli gerdanim.

O hayat dersi değil uyanıklık bir kere ben dolmusa biniyorum çogu otobüs kızımı küçük sanıp ücret almıyor ama ben öğrenci diyip parasını veriyorum.Neden hak yiyeyim ki.Ayrıca kendi beğenmediği takıları neden size vermek istiyor.Biraz kiişiliğinizi ortaya koyun kendinizi savunun.Yoksa çok ezerler sizi daha.

Çok teşekkür ederim sanki içimdeki ses gibi konuştunuz en net şekilde Özetlediniz

Yalan söylemek mi hayat tecrübesiymiş. Bir müze parası için kırk takla atamam, bunun hayat tecrübesiyle ne ilgisi var diyemediniz mi? Bir kere yaptığı ayıp, üstelik bunu sen düşünemediğin için ukalalık yapıyor. Çekilecek dert değil, allah sabır versin.

Ya insanın eksiği de olabilir tabiki konuşulur Ama insana milletin içinde çok eksiksin diye çıkışılmaz yani yediremiyorum bi türl

Tabiki de kimse dört dörtlük değil. Hepimizin eksiği, hataları var ama nişanlınızın söyleyiş biçimi çok yanlış. Ailesi de ona keza. Nereden tutsan elinde kalıyor.
Bir adam veya kadın, sevdiğim dediği insanı bırak ailesinin yanında kimsenin yanında aşağılayamaz. Varsa hatası başbaşayken konuşur, çözüm üretir. Başkalarının yanında ego tatmini yapmaz. Yaşınız kaç bilmiyorum fakat lütfen bunu kendinize yaptırtmayın. Kendi değerinizi bilin.

3 kuruş az vermek, uyanıklık yaptığını sanmak mı hayat dersi. Ben de kurallara uyan bir insanım. Hiç sevmem aksi şekilde hareket etmeyi. Hayat dersi aldığım için böyleyim, başımı beladan korumak için. Aman ne olacak diyip geçmem yani. Senin nişanlın uyanık geçinmeye çalışanlardan. Hiç sevmem bu tipleri. Sana karşı davranışları da oldukça kötü. Annesini yazmıyorum bile. İyice tart bu evlenme işini.

Anneannem cimrilik o...uluktan kötü kızım demişti bir kez.

Değiştiriyorum avantacılık ve şark kurnazlığı o....uluktan kötü

Bu ailede 2si de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…