"Çok eksiğin var!"

Ya insanın eksiği de olabilir tabiki konuşulur Ama insana milletin içinde çok eksiksin diye çıkışılmaz yani yediremiyorum bi türl
Adamın zaten tarzı bakış açısı yanlış ,böyle bir adama çok görmedim size olan davranışını.ilerisi için hep ipuçları bunlar değerlendirmek size kalmış.geçersiz bir öğrenci kimliği ile müzeden giriş yapmayı normal sizin dürüstlüğünüzü anormal gören bir adamı çocuklarınızın babası yapmak istiyormusunuz.başkalarının hakkını gaspetmeden kendinide ezdirmeden ayaklarınının üzerinde durmayı değil başkalarını aptal yerine koyarak yaşamayı normal görüyor.

ya bu nasıl bir kıro böyle, evladım olsa eldivenle severim
üç kuruş için üçkağıtçılık yapıyorsun, rezil ettin beni diye yüzüne yüzüne aşağılayıp giderdim ben olsam,
nasıl bir özgüvense hem çakallık yapıp hem kendini üste çıkarıyor, hadsiz, çapsız, beleş diye bayramı iett otobüsünde geçiren insan modelinin modifiye versiyonu

Millet saf gözü açılmamış kız arar, sizinki de arkasından iç çevirecek bi fettan arıyo herhalde.
Bence esas nişanlınız safın teki..
Adam kendine o kadar guveniyor cunku. Cebimizden fazla para cikmayacak kadar uyanik olsun sifayi zaten idare ederim ben diye dusunuyor. Konu sahibini secmesinin asil sebebi saf olmasi zaten. Tanimiyorum ama sevgilsinin yazdiklarindan emin oldum.

Oyle deme ama valide sultanla muze ziyareti yapiyorlar

Adam kendine o kadar guveniyor cunku. Cebimizden fazla para cikmayacak kadar uyanik olsun sifayi zaten idare ederim ben diye dusunuyor. Konu sahibini secmesinin asil sebebi saf olmasi zaten. Tanimiyorum ama sevgilsinin yazdiklarindan emin oldum.
+1

Oyle deme ama valide sultanla muze ziyareti yapiyorlar

modifiyeliği ordan zaten yoksa direk pis beleşçi diyecektim
ilk açıldığında osmangazi köprüsünden beleş geçmek için esenyurttan, kalkıp gelen insan gördü bu gözler, onların bir üst versiyonu bunlar işte, sinemaya, müzeye nasıl indirimli girerim, indirimli akbil nasıl basarımcılar

Bence şanslısınız nişanlıyken görebildiğiniz için bu yönünü şimdi bunu söyleyen evlendikten sonra en küçük sorunda beğenmiyorsan kapı orda diyecek adam modeli işte bu yakma kendini fazla fedakarlık yapınca kendinde o fedakarlık görev haline getiriyorsun kendimden biliyorum

aynı benim evlenmeden önceki sevgilim
ıyy bu hareketlerinden dolayı kendisinden bir miktar soğumuştum şükürler olsun ki

Müzeye girişte 3 kuruş daha fazla versen ne olacak . Cebindeki para mi eksilecek . Anlamıyorum bu insanları dolmuşa binerler yanında 2 cocuklu kadın bir öğrenci parası verir. Koca cocuğu para vermemek için kucağına alan insanlar. Bazende belki parası yoktur diye sonra vicdan da yapıyorum . Parası olup ta , öğrenci diye düşük para verenler kul hakkında ne yapacaklar ????

Belesci insan hic sevmem ama bu belecilik de degil artik resmen dolandiricilik. Boyle tipler otobuse bilmem kimin kartiyla da biniyorlar bedava diye ve yakalaninca canavara donusuyorlar sanirsin ki yakalayan sofor suclu....

Allah yardımcınız olsun

Belesci insan hic sevmem ama bu belecilik de degil artik resmen dolandiricilik. Boyle tipler otobuse bilmem kimin kartiyla da biniyorlar bedava diye ve yakalaninca canavara donusuyorlar sanirsin ki yakalayan sofor suclu....
AYnen yakalanınca da suçlu ben olacaktım öğrenci değilim dediğimi duydukları için heralde

seni bu şekilde aşağılamaya çalışan insanla omur geçirmek istediğinden emin misin. bu adamın sana,saygısı yok bikere.herkesin içinde seni rezil ediyo ha bi de anne var tabi.anali ogullu kaç bunlardan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…