Adamın zaten tarzı bakış açısı yanlış ,böyle bir adama çok görmedim size olan davranışını.ilerisi için hep ipuçları bunlar değerlendirmek size kalmış.geçersiz bir öğrenci kimliği ile müzeden giriş yapmayı normal sizin dürüstlüğünüzü anormal gören bir adamı çocuklarınızın babası yapmak istiyormusunuz.başkalarının hakkını gaspetmeden kendinide ezdirmeden ayaklarınının üzerinde durmayı değil başkalarını aptal yerine koyarak yaşamayı normal görüyor.Ya insanın eksiği de olabilir tabiki konuşulur Ama insana milletin içinde çok eksiksin diye çıkışılmaz yani yediremiyorum bi türl
Ay sinirlerim bozuldu gülüyorumAnneannem cimrilik o...uluktan kötü kızım demişti bir kez.
Değiştiriyorum avantacılık ve şark kurnazlığı o....uluktan kötü
Bu ailede 2si de var
Adam kendine o kadar guveniyor cunku. Cebimizden fazla para cikmayacak kadar uyanik olsun sifayi zaten idare ederim ben diye dusunuyor. Konu sahibini secmesinin asil sebebi saf olmasi zaten. Tanimiyorum ama sevgilsinin yazdiklarindan emin oldum.Millet saf gözü açılmamış kız arar, sizinki de arkasından iç çevirecek bi fettan arıyo herhalde.
Bence esas nişanlınız safın teki..
Oyle deme ama valide sultanla muze ziyareti yapiyorlarya bu nasıl bir kıro böyle, evladım olsa eldivenle severim
üç kuruş için üçkağıtçılık yapıyorsun, rezil ettin beni diye yüzüne yüzüne aşağılayıp giderdim ben olsam,
nasıl bir özgüvense hem çakallık yapıp hem kendini üste çıkarıyor, hadsiz, çapsız, beleş diye bayramı iett otobüsünde geçiren insan modelinin modifiye versiyonu
+1Adam kendine o kadar guveniyor cunku. Cebimizden fazla para cikmayacak kadar uyanik olsun sifayi zaten idare ederim ben diye dusunuyor. Konu sahibini secmesinin asil sebebi saf olmasi zaten. Tanimiyorum ama sevgilsinin yazdiklarindan emin oldum.
Elit krolukOyle deme ama valide sultanla muze ziyareti yapiyorlar
Muze girisinde uc kurus az vermek icin ,siz ogrenci olmadiginiz halde kimloginizi kullanip size hayat dersi mi veriyor.Bence kendine once bi edep dersi versin.
Oyle deme ama valide sultanla muze ziyareti yapiyorlar
Bence şanslısınız nişanlıyken görebildiğiniz için bu yönünü şimdi bunu söyleyen evlendikten sonra en küçük sorunda beğenmiyorsan kapı orda diyecek adam modeli işte bu yakma kendini fazla fedakarlık yapınca kendinde o fedakarlık görev haline getiriyorsun kendimden biliyorumNişanli zat
Belesci insan hic sevmem ama bu belecilik de degil artik resmen dolandiricilik. Boyle tipler otobuse bilmem kimin kartiyla da biniyorlar bedava diye ve yakalaninca canavara donusuyorlar sanirsin ki yakalayan sofor suclu....modifiyeliği ordan zaten yoksa direk pis beleşçi diyecektim
ilk açıldığında osmangazi köprüsünden beleş geçmek için esenyurttan, kalkıp gelen insan gördü bu gözler, onların bir üst versiyonu bunlar işte, sinemaya, müzeye nasıl indirimli girerim, indirimli akbil nasıl basarımcılar
Allah yardımcınız olsunBence şanslısınız nişanlıyken görebildiğiniz için bu yönünü şimdi bunu söyleyen evlendikten sonra en küçük sorunda beğenmiyorsan kapı orda diyecek adam modeli işte bu yakma kendini fazla fedakarlık yapınca kendinde o fedakarlık görev haline getiriyorsun kendimden biliyorum
AYnen yakalanınca da suçlu ben olacaktım öğrenci değilim dediğimi duydukları için heraldeBelesci insan hic sevmem ama bu belecilik de degil artik resmen dolandiricilik. Boyle tipler otobuse bilmem kimin kartiyla da biniyorlar bedava diye ve yakalaninca canavara donusuyorlar sanirsin ki yakalayan sofor suclu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?