Belesci insan hic sevmem ama bu belecilik de degil artik resmen dolandiricilik. Boyle tipler otobuse bilmem kimin kartiyla da biniyorlar bedava diye ve yakalaninca canavara donusuyorlar sanirsin ki yakalayan sofor suclu....
++++ 3 kağıtçılığı hayat dersi sanmışMuze girisinde uc kurus az vermek icin ,siz ogrenci olmadiginiz halde kimloginizi kullanip size hayat dersi mi veriyor.Bence kendine once bi edep dersi versin.
Koptum yemin ederimya bu nasıl bir kıro böyle, evladım olsa eldivenle severim
üç kuruş için üçkağıtçılık yapıyorsun, rezil ettin beni diye yüzüne yüzüne aşağılayıp giderdim ben olsam,
nasıl bir özgüvense hem çakallık yapıp hem kendini üste çıkarıyor, hadsiz, çapsız, beleş diye bayramı iett otobüsünde geçiren insan modelinin modifiye versiyonu
Düşünsene bunlarla düğün alışverişine çıktığınıhayal edemiyorum
Ayy kahkaha attım çok komik yaNeden bilmem ama ben hayal ettim. Gerilim-rekor denemesi tarzı bir film izliyor tadında.
"Bir beleşçi para harcamamak için en fazla kaç takla atabilir?" "Cimrilerde bugün: Düğün öncesi bayılanlar"
" Damattan yeni hayat dersi: Eski perdeden gelinlik dikimi"
Ayy kahkaha attım çok komik yahayat dersinede bak ahahaha
Bu çocukla evlenirsen konuşa konuşa beynini yer, mala bağlarsın sende.Vazgeçilmez değil tabiki yani İnan'ın o kadar kırıldım ki gerçekten cevap bile vermiyorum yani mesajlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?