"Çok eksiğin var!"

Belesci insan hic sevmem ama bu belecilik de degil artik resmen dolandiricilik. Boyle tipler otobuse bilmem kimin kartiyla da biniyorlar bedava diye ve yakalaninca canavara donusuyorlar sanirsin ki yakalayan sofor suclu....

ben de tiksinirim,
paran çok kıymetliyse kır kıçını otur evinde,
hani ergenlere falan eğlence gibi geliyor da, evlilik yaşına gelmiş koskoca insan, utanır bunu sevgilisinin yanında yaparken, yani bn düşünemiyorum bile

Nişanlın ailesinin yanında havaya giren,sana ayar verdiğini sanıp,erkeklik taslayan,daha olmamış biri maalesef.Kayinvaliden de, maşallah kendi kullandığı eşyayı sana takı diye takacak rahatlıkta.Onceden ağzını kapatıyo aklı sıra.Ne kadar ayıp,hiç takmasın ondan iyi.

Bu adamı sakın kaçırma, böyle şahane bir aile, müzeye de beleş gezi diye mi götürdüler, yedi içti hesabı ödeyeceğimize bir bilet ohh. Üç yıldır tanıyamamışsın, sana saygısı yok bu adamın ama eminim sen bununla evlenirsin, hayat dersi almaya devam

neden ses çıkarmadınız anlamadım.ezilmeyin şu adamcıklara ve ailelerine ya... nişanlıyken böyle yapan evlenince neler yapar kimbilir

Annesinin yanında nasıl bir kişiliğe büründüğünü öğrenmişsinizdir ozaman..

Koptum yemin ederim

Okudukça gözlerim açıldı iyice, her şey ortada.
3 yıldır böyle bir şey olmadıysa ailesinin yanında havaya girmiş belli ki.
Üzer gibi sizi bu adam, değişme ihtimali çok düşük, terbiyesizce davranmış. Çok itici.
Gitsin kendisi gibi çok akıllı, hayat dersi almış(!) birini bulsun.

Düşünsene bunlarla düğün alışverişine çıktığını hayal edemiyorum

Neden bilmem ama ben hayal ettim. Gerilim-rekor denemesi tarzı bir film izliyor tadında.
"Bir beleşçi para harcamamak için en fazla kaç takla atabilir?" "Cimrilerde bugün: Düğün öncesi bayılanlar"
" Damattan yeni hayat dersi: Eski perdeden gelinlik dikimi"

Nişanlın çok mu itici.. Ben öyle algıladım. kendini oldugundan farklı göstermeye çalışan, nerde ne konuşacağını bilmeyen ama ukala geçinen biri. Hiç uğraşmazdım. Vakit kaybı..

Ayy kahkaha attım çok komik ya hayat dersinede bak ahahaha

Mesela. Muzeye öğrenci kartı ile girme cabasını benim evleneceğim insan gosteremez.kabul edemem bu durumu.prensibimi bilir soramaz dahi.caiz olmadığını anlatırım kendisine daha fazla konuşamaz.Gerçekten ogrenciysem gosterebilir.orada çok takilirdim açıkçası.

Ay hem cimri hem ukala. Keşke Eski kimliği kabul etmeselerdi kalsaydı öyle ama o zamanda senin yüzünden oldu fazla dikkat çektin derdi kesin. Anmesi de ayrı sizi mi deniyordur nedir, onun yaptığı daha ayıp sanki siz yokmuşsunuz orada gibi hakkınızda konuşmalar filan. Bence de düşünün

Ayy kahkaha attım çok komik ya hayat dersinede bak ahahaha

Sonra haber çıkıyor filan:
Öğrenci kimliği ile balayı odası ayırtan damat konuştu "Eşime hayat dersi veriyordum"

Konu sahibi, biraz gırgıra vurdum ama, siz konuyu iyi düşünün valla. Analı oğullu çok uğraşırsınız bunlarla.

Hayatin boyunca bu muameleyi gormek boyle cumleler duymak hatta bas kaldirdiginda kapinin onune konmak istiyorsan evlen tabi duzelir falan deme sakin asla duzelmez hickimse duzelmez bunuda unutma

Konunu okurken nişanlından midem bulandı. Gerizekalılık ne zamandan beri hayat dersi oldu? Üç kuruş ucuz müzeye girince ne oldu? Çok mu zeki oldu? Uuyanıklık dediğin apayrı bir şey. Uyanık olursun, bazı şeyleri önceden farkedersin; önlem alırsın; kazanç sağlarsın amenna. Borsa oynarsın, yatırım yaparsın para kazanırsın amenna.Hayat tecrübesiyle birine yol gösterirsin. Tamam. Allahaşkına üç kuruş az vererek evrenin tüm sırlarını çözdüğünü düşünmek nasıl bir kafa.?Bu gerizekalı yarın işe girse ufak kurnazlıklar yapayım derken kovulur da. Salak herif. Kv zaten ayrı bir cins. O takıları münasip bir yerine taksın düğünde.

Vazgeçilmez değil tabiki yani İnan'ın o kadar kırıldım ki gerçekten cevap bile vermiyorum yani mesajlarına
Bu çocukla evlenirsen konuşa konuşa beynini yer, mala bağlarsın sende.

Kaynanan fırsatı bulunca lafı sokmuş. Eski altın vermek nedir? Vericen bari söyleme. Bu aileye gelin gitmekte ısrarcı olma.

Siz bu kisiyle ve ailesiyle ilgili bir daha dusunun,nisanlaninca sevgiliyken cikmayan tum foyalar cikmaya baslar ,
Dusunun ki adam ragat rahat evliligi dusun bilmem ne diyor ,bu ne rahatlik ne saygisizlik

Hani pazarlik yapmayi bilmezsin sen bana birak der belki indirim ister filan.ben gelinlik ve damatlik alirken pazarlik yapmustim esim hic pazarlik yapamaz.Hani böyle de degil yaptigi bildigin sizi eziyor.Tavri hos degil.bir konusun durumu.Hala devsm ediyorsa bir kez daha düşünün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…